Vaccina

1. Petnes vakcina, e to je biznis rodjače. To je lova. Porobiš čitavu zemlju bez ijednog ispaljenog metka, tu već govorimo o genijalnosti.

2. melkor za austriju. kratak odgovor je da je toliko kompleksna stvar da nemam bas neko misljenje koga bi se drzao na duze, tako da to je to.

ako bi birao izmedju vakcine koju primili 3 od 4 coveka u razvojenom svetu i narednog zatvaranja, ne bi birao zatvaranje.

mislim da je postenije ovako. obavezna vakcinacija, preuzimanje odgovornosti za posledice vakcinacije. mozda gresimo svi, al uz informacije koje imas sad, verovatno je tako.

3. i melkor, kazna na 3 meseca ne vakcina

4. Da, morace svake godine da se radi dovakcinacija.

Treba prvo razmotriti sve pozitivne aspekte i cinjenice, tek nakon toga mozemo pristupiti nekim drugim podacima i drugim misljenjima.

Znaci od prostijeg razmisljanja ka naprednijem.

Zasto bi bogate drzave bez razloga vakcinisale svoje gradjanstvo nema poentu. Lakse je da im gurnu cijanid u vodovod. Stvar cista

5. melkor za austriju. kratak odgovor je da je toliko kompleksna stvar da nemam bas neko misljenje koga bi se drzao na duze, tako da to

ovde se culo neko skripanje. Ne pardon, to je zvuk zakretanja glave.

6. znam da kazes ironicno to, al ovo ti je nesto najispravnije sto si napisao na ovoj temi od pocetka.

dovakcinacija, nadam se da nece da bude potrebna samo. u nekom trenutku postane veca steta od koristi.

nadam se ubrzo

7. misljenje, stav i da budes u pravu.

najbitnije stvari u zivotu.

8. Mislim da nece trebati svake god revakcinacija. Virus će dodatno slabiti, plus prokuženost. Ostaće za rizične grupacije, dobrovoljno.

9. Jok, najbitnije je zauzeti mainstream stav i opovrgnuti svaku logicnu mogucnost.
    Zakretanje glave welcome.

Razlika izmedju tebe i hotula je sto hotul ne zakrece glavu.

10. Mislim da nece trebati svake god revakcinacija. Virus će dodatno slabiti, plus prokuženost. Ostaće za rizične grupacije, dobrovoljno

Snif snif. Sta to smrdi.
    Mirisem antivaxera u najavi.

11. Треба једном прелистати свих 350 страна теме и скупити све изјаве поремећених ваксера ЛОЛ, да се направи ултимате пример кувања жабе, и да се види како ставови преко ноћи прелазе из "претерујеш, нема шансе то да се деси" у "па добро, нек се дешава, тако и треба"

12. PROKUŽENOST

Prokuženi su odavno, al spremaju novu pandemiju

13. Sinoć gledam neki video o bjesnilu i provalim koliko smo srećni što nemamo te vrste epidemija, što takvi virusi nisu prenosivi vazduhom ili tek tako..

Sarsovi i korone su pičkin dim, napadnu pluća padne saturacija na 59 završiš na respiratoru znači nesvjestan i boli te kurac više spavaš a ovi neurotropični virusi su baaš patnja

14. Ne da će trebati nego ima da dobijaš po 4 komada u buljsona godišnje, to čak ni Trajfors nije zastupao. Do iduće pandemije koja će nas poseti za 5 godina, do tada, zakoni, ustavi i navike će biti takvi da za szo i kompaniju neće biti zime. Ljudi će se uveliko smore od svega, cenzura na netu se odavno zacarila i radi bez greške. Milinica.

15. Dobro ajde čekpoint još jedan - 14-15 vakcina do 2024. protiv ovog lejm gripa, ako bude do 24. a ne do 26. naravno, al da ne ulazimo u to. Da ili ne, šta misli eminencija vukajlije, u što kraćim crtama, hvala.

16. Decembar 2020. - samo da stigne vakcina i spašeni smo, jedna, eventualno dve, i vraćamo se u normalu.

Decembar 2021. - vakcina svaka tri meseca, ako nećeš, ima kožu s ledja da ti deremo, šta će biti ne znam, ovo čudo mutira, videćemo.

17. Cara™
    Jok, najbitnije je zauzeti mainstream stav i opovrgnuti svaku logicnu mogucnost.
    Zakretanje glave welcome.

Razlika izmedju tebe i hotula je sto hotul ne zakrece glavu.

da ne bude posle glumim laznu skromnost i ostalo sacu se popnem na konja i da ti kazem da ti mislis da sam ja glup i zakrecem glavu, dok ja za tebe ne mislim uopste da si glup i neinformisan zato sto sam ja razmisljao nekad kao ti i razumem te. Ti mene ne, pojednostavljujes moje razmisljanje.

Ti si samouveren, pametan, i mislis da je dovoljno da razmisljas o necemu i da ces razumeti i ako neko tvrdi da ne razume, ili je debil ili jednostavno ne zeli da razume. Posto ne mislis da sam debil mislis da ne zelim da razumem.

A istina je da spadam u ono sto ti vodis pod debil. Nemam kapaciteta da razumem sve, svaka realnost postaje ljigava i kompleksna i strasna i glupa na kraju kad zakopas dovoljno. Moram da biram kome da verujem

18. ne dozvolite da vas vakcina posvadja.svi mi ovde pokusavamo da utvrdimo sta je najbolje za nas.ja sam pre bio za vakcinu sad nisam.samo cu reci ovo ne verujem korporacijama.

Rekli o sajtu

U busu se devojka svadja preko fona da se ne kaze Vukajlija nego Vujaklija za recnik... ocaj na njenom licu kad je shvatila da ne moze objasniti

Mokoš · 11. Maj 2011.