Štek je dobro sakriveno mesto. Varijacija ima bezbroj: recimo štek-ocene su „isključivo dobre ocene koje se čuvaju za ‘ne daj Bože' situacije, odnosno period kada pljušte kečevi“, piše jedna vukajlijašica. Tako će iskusni školarac prećutati roditeljima da je dobio peticu, a to će im saopštiti tek kada dobije i nekog keca – da bi ublažio negativni efekat.
Deutsche Welle · 29. April 2011.
od kad je sveta i veka svako selo ima slucaj kako je neko pao na sred utakmice i nije ustao, to se desava i desavace se
Dobro to što imaju problema sa srcem, dešavalo se i ranije da ali čoveče moj dobri pošteni jel ti ne vidiš na šta sam ja stavio akcenat? U 2 dana dvojica fasovala... Ranije je bilo ovakvih vesti tipa dvaput godišnje max, sad imamo koliko već sportaša samo ove godine?
yesss, to je to
avax kad vidi zvanicne podatke:
ne uklapaju mi se u pricu, a zvanicni su, mejnstrim podaci
yesss, to je to
Ovo je toliko mutav stav da je to nerealno.
Rekelame same po sebi su nebitne.
Poenta je da neku drugu priču nema šanse čuješ na mainstream google yt fb ne daju
jbt trampa su isekli.
Ukapiraj da isti likovi kontrolišu medije koji kontrolisu i pandemiju.
Kako lekari primaju pare za odredjene usluge tako ih primaju i novinari i agencije.
Maddison iz Lazarevca na Mlavi hoce da se jebe SADA
Papa looking for sex around your city
Al ne smeta ti reklama iskakajuća za koka kolu.
Tu gde se plasira koka kola tu je zdrav izvor informacija.
I ulosci i reklamna kampanja za sns i druge budalaštine.
https://youtu.be/7C_zfRFp308
lolololo
Само нам ниси објаснио кључну ствар, све ове успешне земље где нема поремећених антиваксера ЛОЛ су решиле проблеме много пре садашње стопе вакцинације. Идемо по твом списку:
1. УК - кренуо талас у другој половини јуна без неког броја умрлих, имали само 45% вакцинисаних
2. Италија - почетком јула кренуо талас без неког броја умрлих, само 35% вакцинисано
3. Шпанија - крај јуна/почетак јула талас без неког броја умрлих, 38% вакцинисано
4. Немачка - тек сад проживљава први пост-вакс талас, и број умрлих јој је у рангу са прошлим, не знам за који курац си је уопште стављао на овај списак
5. Шведска - исто не знам шта ће на списку, није имала пост-вакс таласе, па самим тим ни умрле
6. Белгија - тек сад почиње свој талас, за сад јој не иде лоше, па ајде, њој ћемо за сад прогледати кроз прсте
7. Француска - почетком јула талас, без много умрлих, 35% вакцинисано
Дакле, како објашњаваш чињеницу да се смртност од ковида смањила у већини ових држава кад су биле на 30-40% вакцинације, док се, као што си сам рекао, Пољска, Мађарска, Чешка, и даље јебу са истим цифрама упркос 55-60% вакцинисаних, или док се Јужна Кореја, Сингапур, Финска и сличне очекивано изостављене земље јебу са истим или горим бројевима упркос 70-80% вакцинисаних?
И друго, можда још и битније, и ако занемаримо цео мој пост и прихватимо твој као аксиом, схваташ да то и даље не постиже много шта за репутацију ваццине? Била је представљена као 100% ефикасна против свега, односно као права и легитимна вакцина. Све и да стварно смањује ризик од умирања, то је евентуално може оправдати за 90+ екипу или за оне што су већ једном ногом у гробу, али у обе варијанте, и даље остаје седам светлосних година удаљена од обећаног, односно од неке стварне вакцине, којом би се и пандемија завршила.
Ljudi se bodu vakcinama godinu dana i jace i odjednom sta ispada da umiru svaki dan i svaki dan neko FASUJE eej cujes FASUJE problem sa srcem itd zbog vakcine? Znaci da ocekujemo do nove godine jos par desetina slucajeva sta, mislim to je taj ritam, 2 komada svaki dan vikendima duplo
Da da mene je briga sto sportisti imaju problema, trenirao sam 20 godina i igrao fudbal, aj ne lupetaj vise ovuda molim te bukv je toliko nebulozno da te sa ovom pricom ni tesa ne bi primio na balkan info i ne stavljaj mi reci u usta da me je briga nego lepo kulturno kazem da ovo nema veze sa vakcinama jer se kosi sa zdravim razumom, a ti i dalje kaci linkove gde god neko dobije cir na dupetu ima veze sa vakcinom serem vam se u nju prsli ste
isto tako si bio siguran da ce tramp da na belom konju ujase u skupstinu sa kvantnim kompjuterom iz buducnosti ispod miske pa si se kladio u kripto sa celtom, znaci potpuno pomracenje a ti si vidim ovde jedan od informisanijih avaxa il kako vec, nema sta source trust me bro
Stigao sam do 348e strane i zakljucio sam do sada da je neko hakovao celtov profil
Celt je cipovan sad su mu ukljucili signale da troluje
Jebem ti vakcine
igrom slucaja zivim tu, pa znam da prosle zime nisi mogao da udjes nigde sto nije supermarket i apoteka, takodje brojevi mrtvih sada pocinju da stagniraju/padaju, prosle zime su isli i do 3x vise nego sto je sad
Opet, moras da uzmes u obzir razliku u merama koje su drzave preduzimale prosle i ove godine, situacija jos nije normalna, al nemas striktnog lokdauna u Evropi skoro nigde sem u Austriji i mozda jos par drzava. Plus mutacije virusa i ociglednog smanjenja ucinkovitosti vakcina posle nekog perioda.
Tacno je, nije 100% ucinkovita. Vakcinisana osoba i dalje moze da umre od korone, pogotovo ako je primila vakcinu pre 6+ meseci. To sto antivacc ekipa prihvata ili 100% ucinkovitu vakcinu sa 0 kontraefekata ili nista je druga prica. 4,5 milijardi ljudi je primilo vakcinu protiv koronavirusa, statisticki podaci vrlo jasno ukazuju na to da postoji korelacija izmedju smanjenja smrtnosti i vakcinacije, takodje ukazuju na to da nije perfektna zastita, a slucajevi u kojima postoje (ozbiljne) komplikacije su na nivou statisticke greske. Smrtni slucajevi, ako ih i ima, mogu se nabrojati na prstima jedne ruke. 4,5 milijardi. Ovo su cinjenice na kojima treba bazirati odluku, ostalo je drvljenje bitchute kurca s medison iz lazarevca.
Ono kad zivis u balonu a prijatelje vidjas preko neta a sve sto pokupis je info sa tv stanica i mainstream neta.
Isto bi se i Celt mogao opisati.
Life in balloon
Smrtni slucajevi koji su prouzrokovani vakcinacijom, ne smrtni slucajevi od korone kad si vakcinisan.
moras da razumes caro mi ovde po zapadnoj evropi smo mekani i glupi, pogotovo sto smo imigranti pa smo onda na kub ponizni prema autoritetima. ne mozemo mi da razumemo alternativu
Da li si ti svestan da su se x ljudi direkt razboleli od vakcine i to bas koronom?
srbenda svoj na svome > svaba svoj na svome > migrant iz sirije i avganistana > migrant iz srbije
tako otprilike izgleda skala nominalne vrednosti ljuckih zivota u carinom sistemu vrednosti, naravno ako si vakcinisan smanjuje ti se vrednost za jedno mesto na lestvici, tako da smo celt i ja negde u rangu bubasvaba
ajde bre ne seri vise
Ne pricam o tome, to je tvoj sud.
Hocu da kazem da si kao stranac izolovan iz sistema. Nemas veze kontakte ne znas price jbg. Nikome tamo nisi bitan osim porodici. To malo kontakata sto ostvaris je kurca vrednio, posebno ako si worker.