Vaccina

1. DAJTE MI DOKAZ DA VACCINA SPASAVA ZIVOTE I JA ZAVRCEM RUKAV

- eo ti podaci svake evropske drzave, proceni sam

MA DA, TO ISTI ONI KOJI OCE DA ME VAKCINISU MI DAJU PODATKE, LOL NISAM TOLIKO GLUP, DAJTE MI PRAVE DOKAZE

pravi dokaz:

https://www.youtube.com/watch?v=8S3yvJ_m_FA

2. sevast jel ima neka statistika za grip 2020/2021

pls bro izbaci da vidimo

3. ne znam dal ima i boli me kurac jer daj mi DOKAZ da ima namestanja sezonskog gripa i korone DOKAZ MI DAJJJJ a za dokaz uzimam samo da mi 10/10 plavuša sisa kurac dok samo meni poznati mediji štancuju argumente u prilog onome što ja mislim da je slučaj sa gripom i koronom

aj vozdra

4. sevast ne nadje statistike za grip lolo

5. xaxa sevast izbacen iz takta je :D

6. alo bre o cemu pricamo, ljudi okacili link kako 2 fudbalera imaju problema sa srcem fazon

od kad je sveta i veka svako selo ima slucaj kako je neko pao na sred utakmice i nije ustao, to se desava i desavace se

nigde nema dokaza da su primili vakcinu, i ako jesu, da su zbog toga umrli ali naravno opste je poznato da vakcina radi to samo soros rofeler gejts i misa vacic mediji to nece i ne smeju da objave

ali pitanje je sad, koliko ljudi je umrlo od gripa hm

koliko je fudbalera ove godine umrlo od gripa, koliko se razbolelo to me zanima,reci mi ali bez grafikona, nego sa proverenih izvora koji nisu pod sapom iluminata

7. brat sevast kada prsne tema beleži rast i dobije x postova

Opravdan šiz lolo

8. treba otvoriti temu za grip pa da vidimo koliko ljudi ima grip a koliko koronu

evo ja sam imao i grip i koronu, nisam se vakcinisao, a da jesam ne bih preziveo sig sig

9. Sevast, ti nisi real provaksr samo želiš da tema živi

10. svako ko se nije vakcinisao protiv gripa a počeo je protiv korone je fake instagram instant vaxer.

Jebes takvog ljubitelja nauke. Čista manipulacija.

11. Ne rade vacine poso, džaba sve.

12. Jel celt dao expertizu nestanka gripe?

Jas procito u medijima kazu ubili smo grip postovanjem mera i vakcinacijom.
    Bas se lako predao pod maskama a iskorenjen vakcinom koja nije dizajnirana za njega.

Kako sada planira da se ponovo pojavi ako je izumruo. Evolucija ce ga stvoriti ponovo?

13. Mutiraće na nama avaxima i vratiće se triput gori od omikron soja, ima 17 puta da se vakcinišu ljudi protiv njega. I za to će da nas progone Carimire.

14. Do sad si valda razumeo da smo mi rezervoar svih araza jeltako.

15. Cini mi se da se to zove dzep ili rezervoar virusa. Kada se stvar smiri samo prsne iz nevakcinisanih i krene na nezasticene vakcinisane.

16. Brat Sevast stavlja grafikone da dokaže kako mali broj ljudi umire od virusa od kog umire mali broj ljudi toeto

17. Podršku punu ima od mene samo nek nastavi da prati jednom će valjda i skopčati

Rekli o sajtu

Vukajlija, lijek koji je potisnuo iz upotrebe Edronax, Zoloft, Prozac, Aktivin H i ostale antidepresive. Nuspojave su: grčevi u trbušnim mišićima, suzenje očiju, ludački osmjeh i lako se navući na njega.

Psiholog · 20. Februar 2011.