Vaccina

1. smoklji, smoklja ce da ih stavi na onaj sajt sto je trifors postovao valjda

samo ne znam dal tu moraju da se nude ponudjeni odgovori ili ne, trifors nek objasni

2. Pošalji ih meni batke, ja ću da kopipejstujem jedno po jedno u ovaj slido što trifors okačio pa ću posle da im podelim kod da uđu.

3. samo ne znam dal tu moraju da se nude ponudjeni odgovori ili ne, trifors nek objasni

Može i bez ponuđenih

4. https://www.sli.do skrolaj dole na onaj slajd gde stoji Quizzes animirano objašnjeno sve skontaćeš

5. Može i bez ponuđenih

E do jaja

6. Kad se male ruke slože, sve se može sve se može

7. E a treba nam neki termin tamo iza 8 sati kad su svi stigli kući s posla, hasali, očistili sneg i rešili ostale pizdarije da bude publika na maks

8. Који су финални улози? Јел се игра само за репутацију на сајту (да будеш фаца међ' свих 6 људи), или је оно Мелкор се ваццинише а Севаст не знам ни шта већ треба?

9. Vazi šmo, saljem ti 30 pitanja, po 5 iz svake oblasti, najkasnije do 8.

10. A kviz neka pocne oko 10, 11

11. eo ja ako izgubim, sto se mene tice ide tema vaccina na lock, samo ne mogu ja da je lokujem, mora neko drugi

a melkoru prepustam da bira sta se desava ako izgubi

12. Sport vec sastavljen 5 komada.

13. E u 10 radim, ne može

14. Šta se ja bre uopšte štelam tu sa vama, Sevast i ja izlazimo na dvoboj, kad nama odgovara. Sikter mori

15. Ne može 30, sto da bude, ili ne učestvujem jeptese

16. Melky se uplašio awww

17. To su moji uslovi, 100 pitanja i ne mogu večeras posle 10 ni sutra ceo dan

18. Ma 30 je taman da bude ko orgazam brzo, eksplozivno i na kraju neko oseća sramotu

19. Ja nemam nikakve uslove, samo ne znam ko je dokon da sastavlja 100 pitanja, podelite to na 3-4 osobe onda

Rekli o sajtu

Vukajlija, lijek koji je potisnuo iz upotrebe Edronax, Zoloft, Prozac, Aktivin H i ostale antidepresive. Nuspojave su: grčevi u trbušnim mišićima, suzenje očiju, ludački osmjeh i lako se navući na njega.

Psiholog · 20. Februar 2011.