Vaccina

1. dajte otvorite temu novu na sajtu ovde, jbg ko ispadne govno neka se nosi u kurac.

Jel iostalo jos imalo vitestva.
    Sevaste, obecaj da neces guglati jel to toliki problem brate slatki

2. A naravno treba i vreme da se utanači

3. Nisam ovoliko uzbuđen bio još od prvog seksa

4. nije problem, obecavam da necu guglati

al i dalje mislim da je lakse organizovati kviz onako kako je trifors rekao nego da ovde rifresujem stranicu

5. Caro možeš da uđeš tamo i pratiš live rezultate ko da pratiš meč za tiket jbt

6. mislim svakako ce narednih 40 stranica biti diskusija o pitanjima koja su bila i rostovanje onog ko izgubi, tako da nista ne propustas caro

7. ok onda će biti svakako postavljen link ok, svakako nova tema za to da se predvidi posle radi istorije i to

8. Ma ja mislim da nema kurca od kviza zapata did a little trolling, ko će kršten da se jebava da vam sastavlja toliko pitanja pa još za džabe hahahhah. Osim ako negde pri ruci nema sa tih famoznih pab kvizova koje osvaja svakodnevno.

9. ma ne mora 100, i 20-30 ce da odradi poso

10. Сад ако им Запата зафелшира нека супер зајебана питања па буде 0-0, има да дркамо обојицу лол

11. Bratu Sevastu verujem da neće da gugla, tako da smo to rešili.

12. verujem i ja, al retardirano je na forumu da odgovaramo na tolka pitanja, daj ovo sto je trifors predlozio, zapata nek dodje s pitanjima i resimo to za 15 minuta

13. Pravi ozbiljan kviz ili neću da se cimam.

14. Kazite koje oblasti i koliko. Previse je 100

15. istorija, filozofija, knjizevnost, film, geografija, sport, jel okej melk?

16. recimo 30, po 5 iz svake?

17. To mogu da izvedem. I kome da posaljem? Kako cete da se testirate

18. Šmoklji pošalji ostalo on rešava

Rekli o sajtu

Štek je dobro sakriveno mesto. Varijacija ima bezbroj: recimo štek-ocene su „isključivo dobre ocene koje se čuvaju za ‘ne daj Bože' situacije, odnosno period kada pljušte kečevi“, piše jedna vukajlijašica. Tako će iskusni školarac prećutati roditeljima da je dobio peticu, a to će im saopštiti tek kada dobije i nekog keca – da bi ublažio negativni efekat.

Deutsche Welle · 29. April 2011.