Vaccina

1. Pa ako ne mozes ni danas ni sutra, onda mozda dodam jos neka pitanja, al vise od 50 je previse. I izbacicu temu filozofija, jer mi je previse specificna, ne upada mi u vajb kviza opsteg znanja. A sad bas da guglam o hegelovim idejama, jebe mi se lolo

2. Petak subota uveče, pa nemamo 75 jbt

3. Brt ja cu da sastavim pitanja, poslati, a vi kad i dal cete, to vec vama ostavljam lolo

4. Hahahah, dobro onda za vreme posla.
    To je legitimno

5. Svaka cast zapu na stavu bez zeza

6. Celt da iskoordinise da bude true

7. Msm ja mogu da spamujem al kapiram to ne treba

8. I izbacicu temu filozofija, jer mi je previse specificna, ne upada mi u vajb kviza opsteg znanja.

ja sam za teme istorija i filozofija reko da bih rasturio melkora, a sad se prebacismo na muziku i vajarstvo jbt, ulazem protest

9. Sastavio sam istoriju, sport, geo i knjizevnost po 5, sad cu i muziku, ako hoce neko nek napravi jos i posalje šmou. Teška su neka pitanja, bar meni, al nisu sad ono pretenciozno teška. Tipa srednji tier kod milionera, e jedino sto nema ponudjenih jbg.

10. Samo pitanja gde se sevast oseca dominantno. Nikad nije rekao da je bolji u svemu od melka

Zape, pusti sad tvoje kvizasko znanje budi konkretan

11. Mozes li da mi das primer pitanja za filozofiju, jel to opste znanje filozofija, tipa koji je filozof bio ucitelj Aleksandru, ili kurcenje tipa filozofija, koja je glavna ideja epikurejaca lololo.

12. Mozes li da mi das primer pitanja za filozofiju, jel to opste znanje filozofija, tipa koji je filozof bio ucitelj Aleksandru, ili kurcenje tipa filozofija, koja je glavna ideja epikurejaca lololo.

pa u skladu s tezinom pitanja iz ostalih grupa, al kontam da je da odgovoris kom je pravcu pripadao neki filozof ili ko je autor nekog filozofskog dela relativno okej tezina

13. Ne vredi. Dogovaraju se

14. pola pitanja mora cara da pripremi

15. Nešto tipa Hajdeger, Fihte, Branko Bošnjak, Seneka, Grci, stavi Kjerkegora, može i Istok naravno. Mešovito da bude. Vitgenštajna nemoj da preskačeš.

16. ali pitanje "sta je ubojitije, fajzer ili moderna" se ne racuna kao validno pitanje

17. Zašto ne, pa i to je filozofija :D

18. vise je filozofija od hajdegerovog dasein-a svakako

19. Hegela, daj nešto iz Fenomenologije duha. Ajde ajde nemoj kopipejst pitanja tu da ubacuješ napravi kviz ko čovek.