Vaccina

1. Ja koliko vidim, pitanja iz muzike će biti koji je prvi album grupe Smak i kad su se raspali Gansi.

2. Šmoklja
    samo ne znam dal tu moraju da se nude ponudjeni odgovori ili ne, trifors nek objasni
    Može i bez ponuđenih

Zanemarite da sam ovo reko, nije se desilo

3. BrankoBošnjak
    r
    a
    n
    k
    o
    B
    o
    š
    n
    j
    a
    k

4. ako je do petka sastaviću ja 7 pitanja kombinovano pshilogija/filozofija

5. i jedno teološko pitanje jer sam se kladio na melkora xd

6. a mogao bih i o muzici ozb sad ako zap nije već

7. Od matorog ortak miokarditis 10 dana posle 3ce doze umro covek.

Fajzera

8. Statistička greška uz 30.000 drugih u Americi. I sve možeš da ih prebrojiš na prste jedne ruke rekli bi ljudi sa Vukajlije.

9. X primera znam iz neposredne okoline koji su ili fatal ili problemi sa srcem.

10. X je 10ak pri tome ne istrazujem ne tragam nisam lesinar nego random info.
    Reko bih slican broj neposrednih za koje sam cuo i da je korona. Mozda za 30% vise korona.

11. https://www.b92.net/info/vesti/index.php?yyyy=2021&mm=12&dd=15&nav_category=78&nav_id=2073735

xaxax vidim cita se ova tema i u njemackoj, podstakli ste bunt

btw ranije su bile one fore "e zgazio ga kamion umro od korone hehe" a sad je "vakcinisao se pre x dana i sada je umro, pogadjate od cega hehe"

12. U švapskoj na delu stari dobri oprobani i uvežbani fašizam. Vidiš kako šešeljizam može fino i pristojno da izgleda ako ga obučeš kako treba. https://rs.n1info.com/svet/solc-drzavnim-sredstvima-boricemo-se-protiv-manjine-antivakserskih-ekstremista/

13. Aguero veli pre mesec ipo dana mu neka lepojka slomila srce i sad nije u stanju da igra više :(

14. Inače fascinantno mi kako ljudi i dalje veruju da postoje nekakvi softveri aplikacije uz pomoć kojih možeš nešto da dogovaraš i šuruješ, a da to niko ne zna.

15. Scousere buraz šta se dešava ovo svi nešto pate od srca jbt ljubav je zajebana stvar

Nista buraz, redovna pojava sa sportistima, ljudi koji prate sport pre pojave vakcine znaju da su ovakvi slucajevi,nazalost,cesta pojava. Imas x primera samo u domacem sportu odavno.

Aguero se odavno razveo, nije od ljubavi sig sig a vidim ni od vakcine jer se ni to nigde ne spominje

16. Aj probaj na fb da podeliš.

Rekli o sajtu

Kad je pre nekoliko dana osvanuo naslov u dnevnim novinama „Željko Mitrović: Trovali su me“, na samoproklamovanom rečniku slenga vukajlija.com odgovorili su mu bez mnogo pijeteta: „Pa dobro, i ti si nas, i još to radiš“.

Ekonom:east Magazin · 03. Februar 2011.