Vaccina

1. Reko Celt jes primio treću, i oš primiti četvrtu?

2. U to sam poverovao, iako je potpadalo pod bezumlje, teoriju zavere i ostalo.

evo prvi cu da kazem sta sam se zajebao u vezi ovoga: mislio sam da ce mnogo manje panike da digne i da ce mnogo manje biti polemike oko svega i da ce sveukupno krace da traje. da ce temeljno vakcinisati starije i bolesnije kao protiv gripa, da ce ove godine vec da ga tretiramo kao ekvivalent zajebane sezone gripa, sto trenutno u zemljama gde su temeljnije vakcinisani stari jeste i da ce ostati na tome, nakon prvog soka i ako vec imamo vakcine da se zajebe sa svim ovim restrikcijama.

naravno, nista od toga. preterane reakcije na sve strane, zapeli kao da ce sad vakcina da resi da vise niko ne bude pozitivno testiran (sto mislim da nece) i da ce deca da stite starije sad tako sto nece uopste prenositi virus (sto mislim da nece). sa druge strane zapenili (vi) kao da im sipaju ziv otrov vakcinom umesto da odjebu, vakcinisu temeljno sve, i da zajebemo vise sa svim ovim, probali smo najbolje sto umemo, radi/ne radi, nastavi normalan zivot, a ne sad u ovom limbu da se drzimo jedni kao ovo, drugi ono, pa aj da vakcinisemo decu koja u svemu ovome nemaju ama bas nikakvog uloga, jer tetka slavka cula da ce od vakcine da joj otpadne sisa i da ce gejc da joj sapuce u uvo. jebote, vakcina protiv gripa, nije ono sto ti ostavlja pecat na ruci.

3. - (Da nastavimo normalan život) kao da je bio normalan lololo

- Ne da sipaju živi otrov u vakcine, nego da ih prodaju što više

- Ne da se ovo reši već da traje što duže, kao što je svrha DSR i rata u Vijetnamu bila ne da neko pobedi ili izgubi već da traju što duže jer - što su duže trajali, više su se prodavali čelik, barut, odeća, hrana, lekovi, konzerve, trista drugih kuraca - industrija i privreda rade punom parom, više domaćinstava ima platu = više domaćinstava plaća poreze i dažbine, kasa se puni, ekonomija stabilizuje, grade se putevi, škole, infrastruktura...Bitno jedino da se ne ruši kod tebe, e sad što ljudi umiru i ginu - ginuli bi jednako i na drumovima, u kafanskim tučama itd. Ovo su udžbenici i štiva koja nisi čitao jbg.

Neće niko da ovo sranje prodje, zašto bi? Ljudi koji više ne mogu da rade neke poslove - mogu da rade dostavu i 100 nekih novih stvari. Ti i ja sedimo kod kuće i radimo, svi plaćaju poreze, dažbine...Veliki konglomerati, na kojima nažalost počiva današnja ekonomija - zgrću lopatama. Najveći broj ultra bogatih ljudi i korporacija udvostručio je svoje bogatstvo samo u 2020. Ovo će da traje dokle god može, primaćeš vakcine i raditi testove dokle god može, i jebe se nekome da li ćeš u 10 uveče biti u kafani ili sedeti u kući. Pokušavam to da ti objasnim evo već skoro dve godine.

4. Znam da sebe voliš da posmatraš kao ljudsko biće, ali trenutno si zaposleni, potrošač, mušterija, ovca za šišanje, nahranjen, ugrejan i zabavljen rob koji ima privid slobode i izražavanja, koji svejedno nikoga ne zanimaju. I ja, ovaj Cara, Trajfors i Šmoklja zajedno sa tobom. To smo napravli jbg.

5. Ovo su udžbenici i štiva koja nisi čitao jbg.

popusi mi kurac o, ti nacitani covece sa milion tudjih ideja i nijednom svojom.

6. procitao x knjiga i dosao do zakljucka da u zivotu treba otici u pecinu da zivis.

neupotrebljiv si prijatelju. beskorisan. nebitan. ne umes sebi da resis postojanje, resavas drugima.

ukratko, mudroser

7. Mislim da je pravo vreme za jedan kviz

8. Ovo se samo kvizom može saprati!!

9. Nemam gazdu, šefa, radno vreme, iritantne kolege, norme, budilnik, biram da li ću da živim u zemlji ili inostranstvu, u gradu ili šumi, da li ću se vakcinisati ili ne. Ne moram da gledam na kalendar kad mi je rok za četvrtu vakcinu protiv nekakvog lejm gripa, kako me ne bi šutnuli odnekle gde u suštini ne pripadam. Ne moram ovde da tražim ventil sastavljajući kilometarske postove kako bih namirio savest, ali dobro, recimo da sam ja mudroser :)

10. Prosto pitanje - jesi li primio već treću, i hoćeš li primiti četvrtu?

11. prost odgovor - sta te boli kurac i kakve veze ima sa bilo cim. nisam primio trecu, ne razmisljam o tome.

12. Nemam gazdu, šefa, radno vreme, iritantne kolege, norme, budilnik, biram da li ću da živim u zemlji ili inostranstvu, u gradu ili šumi, da li ću se vakcinisati ili ne. Ne moram da gledam na kalendar kad mi je rok za četvrtu vakcinu protiv nekakvog lejm gripa, kako me ne bi šutnuli odnekle gde u suštini ne pripadam. Ne moram ovde da tražim ventil sastavljajući kilometarske postove kako bih namirio savest, ali dobro, recimo da sam ja mudroser :)

Imaš i uvek znojavo dupe, što kaže Zapata, večito u nekom "joj šta nam rade grču" večito u lamentu nad faličnošću ljudske prirode. Ne zavidim ti ni najmanje na takvom postojanju

13. Jun 2022. - Celt jesi primio četvrtu, i hoćeš primiti petu?

14. "ne razmišljam o tome" haha pa to, šta tu ima da se razmišlja kad misle drugi za tebe.

15. Pandemija kovida 19 neće biti iza nas sve do 2024. godine, predviđa kompanija Fajzer.

sve cestitke sevaste na milionitoj stranici

16. A situacija je sranje zato što su svi duboko zaglibili u ovu priču i svi su maks investirani.
    Države koje su u fazonu zaštitićemo vas od covida makar morali sve da vas pobijemo, razni interesi i firme koje su od ovoga dobili masne ugovore i naravno nisu ludi da ih tek tako puste, i naravno ekipa koja odavno ima opsadni mentalitet i sad samo služe kao zgodni negativci.
    Msm nije ovo neka partija 3D šaha nego klasičan jebeni klasterfak, gde su se stvari baš već dobrano otele kontroli ali su svi već previše investirani u celu priču da bi se povukli.

17. Kako nemas gazdu, mali kinez kog ucis onlajn engleski dok cacka nos, on ti je gazda

Edit: za 2 evra po casu

18. Od ortaka zene prijatelice se lepi kasika na mestu uboda.

Rekli o sajtu

Kada pitate dva čoveka o nečemu, dobićete više od dva mišljenja. Na toj osnovi je stvoren Vukajlija. Rečnik slenga i idioma.

Kompjuterska Biblioteka · 7. Maj 2009.