Osim velikih istorijskih i nacionalnih zabluda, podložni smo i onim „sitnijim”, ali koje nam određuju svakodnevicu. „Ne valja da se sedi na kućnom pragu, posebno kad grmi”, „Hleb od 500 grama je opšteprihvaćen pod nazivom kilo hleba”, „Ne valja da se zviždi u kući, to privlači miševe”, „Ne valja da se otvara kišobran u kući”, „Žvakanje žvaka može da deformiše vilicu”, „Ma koliko vruće i zagušljivo bilo, ne otvarati prozor, ubiće promaja”, navode na popularnom internet portalu „Vukajlija” niz sujeverja i zabluda našeg naroda.
Politika · 31. Januar 2011.
Da be, i ja imam kobas 23cm
Meni kurac porasto posle trece doze, sad je moćnih 7cm u erekciji
Pa je l čip il magnet, jebemmusunce?
Šta dva evra, evro dvaes :)
Mr no zap celt zakretaci glave
E da Zapato inače izgleda ne mogu mali Kinezi i Kinezi uopšte više da uče engl. preko neta, zabranila vlada. Vrv jer su im dokoni Srbi objašnjavali da su na stupnju razvoja trenutno na nivou skakavca i da komunizam nigde nikad ne valja.
Ne, nije se desilo a i ako se desilo desilo se malo zanemarljivo nedovoljno nebitno eto toliko se desilo
Srbi ruše brata Sija haha
Jbt u ns više ne traže nikakav dokument na uvid kad ideš da se vakcinišeš, to sinoć saznam od više ljudi. Niko ništa ne proverava jbt
Celtu zapu mr no se nije desilo = nije nikom
E da ovo, zaboravih https://rs.n1info.com/sport-klub/kosarka/kompromis-nevakcinisani-kajri-se-vraca-igrace-na-gostovanjima/ Čoveku treba 5 negativnih testova uzastopno da bi mogao da igra lololo + test novi svaki dan. Što nije dovoljno da igra u Njujorku da ne bi zarazio ljude, ali može te iste ljude da zarazi bilo gde drugde. Renesansa jebenog bezumlja
Države koje su u fazonu zaštitićemo vas od covida makar morali sve da vas pobijemo, razni interesi i firme koje su od ovoga dobili masne ugovore i naravno nisu ludi da ih tek tako puste, i naravno ekipa koja odavno ima opsadni mentalitet i sad samo služe kao zgodni negativci.
Msm nije ovo neka partija 3D šaha nego klasičan jebeni klasterfak, gde su se stvari baš već dobrano otele kontroli ali su svi već previše investirani u celu priču da bi se povukli.
vidis mr no, ispade ti najpromucurniji ovde
Melk, niko nece olako zaboraviti da si ispao cava oko kviza.
To je samo jedan u nizu dogadjaja kada sam ispao cava, let that sink in što bi rekli crnački milenijalci.
Ovo s kašikom baš jadan pokušaj trolovanja, i biće tretiran kao takav, dakle dick jokes i eventualno poneko "Munem!"
Zapato jes primio https://vukajlija.com/buster-doza/746845?
jednom sam reko i ponovicu opet. unesemo se ovde u diskusiju a zaboravljamo da kad bi uzivo pricali sa carom i melkorom da imaju mekhani lalinski naglasak i stvarno ne mozes da ih uzmes za ozbiljno i da se ljutis na njih.
jbt, i ja da zivim u vojvodjanskoj pustari poludeo bi i hteo da odem u planinu i pecinu, al kurac, nema ni planina ni pecina tu negde, nikad u zivotu je nisi ni video a prvi put kad bi krenuo uzbrdo debeo i mekan ka pecini samo bi ispustio dusu tu i reko "vakcinisite me, jebite me, ja se vise ne penjem"
procitati sa jakim lalinskim naglaskom
Sto si obriso defku, nije losa
Cekaj cara i melk su laloši. A greota