Bez ikakve pompe, Vukajlija se pojavila tokom ove godine i zabilježila skoro deset hiljada rječi u rječniku žargona koje su definisali sami posjetioci. Uzimajući za ime učestalu grešku u govoru kad ljudi zapravo žele da kažu Vujaklija, stvorena je zajednica stvaraoca slenga srpskog jezika i mjesto na kojem posjetioci treniraju svoju kreativnost. Ovaj kreativni ventil vas samo tako usisa i očas posla možete da izgubite sate vremena čitajući duhovite opaske kojim su definisani brojni izrazi iz popularne kulture i govora. Pozicionirajući se između ozbiljnih sajtova kao što su "Metak" i "Vokabular" na jednoj, i zabavnih "Srbovanje", "Kobaja Grande" na drugoj strani, Vukajlija je dokazala da famozni "user-created content" (sadržaj kreiran od strane korisnika) može sasvim lijepo da zaživi i na ovim prostorima. Ovogodišnja nagrada za najbolji sajt prema izboru Biznisbloga odlazi ovom istinskom Web 2.0 projektu kojem u definicijama nije izmakla ni domaća blogosfera!
Biznisblog · 26. Decembar 2007.
Nemam lalinski naglasak, nisam odrastao sa tim paorskim ravnozemljašima već sa Bombaševim ganferima i secikesama.
ne znam kako se dele tamo evo kaze melkor da nije, al jesu. klasicni ravnicari.
Lepi ti se metal na mesto uboda jer se nisi okupao,svinjo.
hahahaha
Ahahahahaha
naviklo bre to tamo po vojvodini da se ima. nema gladi, nema muke, gacaj po blatu, hrani svinje i nema zime za tebe. umesto ludih bugara i siptara imaju suicidalne madjare. mrsno i bogato. sedi tu u svom salu i masta o tome kako je romanticno popeti se na neku planinu, pobeci iz tog blata, i kucka po tastaturi pricajuci ti kako si ti onaj ko je ustvari uljuljkan itd.
to vec 3 generacije nije vidlo planinu, zaboravilo zasto se bezalo otud u ravnicu i kako je penjati se po istoj. samo gaca po blatu i jede govna.
prvi put neka muka: "ajme, rade mi neke sile o glavi, sta cemo sad. ja mislim da je najbolje da necu. ne znam sta daju, al ti nemoj." (citati lalinskim naglaskom)
virus, virus, naseci malo slaninice i evo cvaraka i zuta supa, masna, proce to ko rukom odneseno. nego ja bi malo u planinu da budem gladan, cuo sam da je tako bolje.
"gacaj po blatu, hrani svinje i nema zime za tebe"
https://scontent.fbeg9-1.fna.fbcdn.net/v/t1.6435-9/47245798_10215883264028509_1468749227478745088_n.jpg?_nc_cat=111&ccb=1-5&_nc_sid=174925&_nc_ohc=hTvVQEJsnaEAX84d51_&_nc_ht=scontent.fbeg9-1.fna&oh=00_AT9l4tuRO_-Fk7duBNXjdmGswgFFXAmSQo4_vdXQ_bvoAw&oe=61E47B4F
U vreme kada je nastala ova fotografija, moji su imali redom
- 20 - 30 svinja
- 15ak ovaca (pogazio ih kamion na kraju)
- 100+ zečeva (mahom trčali po dvorištima, ne znam zašto ih psi nisu ganjali)
- 500 golubova (+ 500 divljih)
- 50 papagaja (+9 zeba)
- jastreba
- kornjaču
- ježeve
- kumrije
- tri psa
- 7 - 10 mačaka
- patke, guske, ukrasnu živinu (crne i žute orpinktone, brame, cvrglane, kapanke, obične kokoške)
- jednu paunicu
- jedno dete
jel si ovo ti na slici?
Jebote sad svi nešto skiče, a kad Zak ili ko već napravi Metaverse ili koji god kurac od virtuelne realnosti svi će biti šat ap and tejk maj mani, sprovedi mi ga u venu, daj da ušmrčem.
Ali vakcina?! How dare you!
taj rad, prvo ce da ga upotrebe za drkanje jer od silnog bezanja od sveta dodje kao dobra zamena za ovu strasnu realnost gde nam rade o glavi.
Aha, to mi je bio evridej autfit. Nznm zašto sam nosio kostobrane, vrv smo kokoši i ja igrali fudbal protiv svinja taj dan.
Da sam znao da ste tolika sirotinja tamo po Niš dao bih vam svima po patku.
Mogu ja tebi da dam jednu, ima dugačak vrat, mora s obe ruke da je uvatiš.
nije stvar toliko novca koliko uljuljkanosti u lepo i mirno. zanimljivo je da se prvo hvatate toga kad nekog drugog diskreditujete.
i u planinu bi u pustinjake. to je onako fina tresnjica na vrhu.
Ne moš u ravnici u pustinjake, ne ide.