Vaccina

1. Celt brt ne veruješ valda stvarno da je takozvani omikron poslednji izdanak od kog ćemo se trzati?

mislim da jeste, a i od ovog uskoro nece moci da se napravi babaroga. u j. africi trenutno 1080830180 zarazenih a 2 umrla.

2. Nece celte, danas onaj crnja iz szo izjavio da pandemija nece proci jer mnoge zemlje jos nisu ni pocele sa vakcinom.

https://rs.n1info.com/svet/direktor-szo-verujem-u-to-da-ce-sledece-godine-biti-kraj-pandemije/

3. ustvari vi "antivakseri" ko da prizeljkujete neku totalitarnu globalnu vlast, samo da ispadnete sutra "jesamvam reko, bio sam u pravu" :)

4. Ulazimo u zonu non stop pandemije.

Jbt who je oko sv gripa promenio definiciju pandemije. Nekada je trebala neka jebacka cifra da bi se proglasila pandemija.
    Danas je dovoljno da ima nekoliko slucajeva evo ga gospodin pandemija.

Kad je bila zadnja pandemija malih boginja u srb pre 3-4 god proglasena pandemija nakon cirka 2 obolela. Bili neki likovi 30god vakcinisani sa kosova od kojih je krenulo. Okeeeeej

5. mislim da jeste, a i od ovog uskoro nece moci da se napravi babaroga. u j. africi trenutno 1080830180 zarazenih a 2 umrla

Mirisem antivaxera :)

6. nisam antivaxer, nisam ni vaxer, samo mi ide na kurac vise nosenje maske. 50x gore od vakcine jbt, prioriteti vam nisu na mestu. borite se protiv pogresnog zla.

7. Ne znam, ja gde god idem ono pro fol stavim masku pored ovog debila na ulazu kome je isto pun kurac maske i uglavnom mi nosina viri napolje rec ne kazu. Posle spustim ispod brade isto rec ne kazu.

Slazem se, maska je podsetnik da si kmet

8. maska je nesto najgluplje smisljeno u svemu ovome. vakcine rade, jedite govna do sutra, al rade, za starije. socijalno distanciranje, ni najgorem neprijatelju ne bi pozeleo, al radi ako je doguralo do zida.
    al maske jebene... besmisleno proseravanje i zagadjivanje okoline bez razloga. aj i to mogu da prezivim, nosi na mestima gde puno ljudi za kratko vreme cirkulise neko da ti ne kine u facu. OK.

al ovo, u avionu, u kancelariji, teretani. jebote, imate li malo mozga.

9. Jbt na linkedinu nekoj prof brisu sliku kada okaci ambalazu od maske na kojoj pise da ne stiti od prenosa virusa

10. antimasker, to sam ja.

11. Celt struka je rekla svoje a ti si izgleda ravnozemljaš jer sumnjaš u to.

12. al maske jebene... besmisleno proseravanje i zagadjivanje okoline bez razloga. aj i to mogu da prezivim, nosi na mestima gde puno ljudi za kratko vreme cirkulise neko da ti ne kine u facu. OK.

OK, nisi avax, nisi vax ali si def antimasker.
    Poricati delotvornost uticaja maski u pandemiji je skoro isto kao i negirati vakcinu.
    Ne znam odakle ti muda za ovakve bezobrazne stavove jbt

13. ma boli me kurac, mozda i radi, al po skali nelagodnosti vakcina je negde 2, a maska duze od 30min je 54.

14. Prevešćemo Celta na našu stranu za cirka dva meseca. Još samo da nadjemo način da ga odvakcinišemo.

15. To je zato što si dobio vodicu, placebo. Video bi kako bi ti bilo nelagodno da si dobio vakcinu iz batcha sa najviše nuspojava. Maska bi ti bila odmor.

16. de placebo, dobio sam modernu, ona ima najvise mrnk, do sad bi mi sijale oci svetloplavo da ima nesto opasno od toga.

17. Pa za to ti i pričam. Dobio si placebo batch.

Rekli o sajtu

U nedostatku mesta u Vujaklijinom ili kojem drugom rečniku na internetu postoji mnoštvo sajtova, među njima Vukajlija, gde možete da vidite na kakav sve način ljudi vole da razgovaraju na opšte zgražavanje lingvista. Tako da se tamo može videti da ljudi fejsbukuju, fejsbuče, da im je fejs ubagovao. Ili čak poređenje čuvenog prideva „kul”: kul, kulji, najkulji.

Emisija RTS-a "Oko Magazin · 24. Novembar 2009.