Vaccina

1. Po medijima se provlacile vesti da gripe nema zbog maski i postovanja soc distance

Bas pisamo po maskama bez potrebe

2. nema zato sto smo pre bili glupi pa smo sve ovo zvali grip, a sad su provalili koji tip virusa izaziva pa je jedan grip a drugi nije.

ustvari, da su ovo na pocetku nazvali vuhanski grip, sve ovo bi bolje bilo. ovako je neka mistika i novitet ko mrnk, a i jedno i drugo isti kurac ko sto smo imali i pre 100 god.

3. ne kazem da nije opasno, al realno caro, da su nam davali vakcine da sprece najgoru sezonu gripa u poslednjih 50 god, ne bi jeo govna ovde ko za covid 19, a sve bi isto bilo.

4. Celt stavlja koronu i grip u istu ravan

Luk, der is a jang san on t horajzn

5. Celte, jebes nas opasno :)

6. Osim MRNK vakcina koje imamo od skoro u ljudskoj upotrebi.

7. a sta ti mislis, ovo sam smislio sad pa sam se preokrenuo? da sam se vakcinisao jer sam bio glup i zelen a sad sam mudar pa provaljujem neku istinu.

to je ono sto ti kazem caro, sve ideje koje si smislio sam i ja, i generalno svako na svetu ko ima mozga. samo sam drugacije prioritete stavio na stvari i izveo drugacije zakljucke.

8. Znam celte, ne sumnjam, zato mi i jeste bezveze

9. ne kazem da nije opasno, al realno caro, da su nam davali vakcine da sprece najgoru sezonu gripa u poslednjih 50 god, ne bi jeo govna ovde ko za covid 19, a sve bi isto bilo

Objektivno koliko sam po brojkama ispratio nista se nije sustinski promenilo.
    Isina je da u srb 50k pacijenata ceka na intervenciju zbog najgoreg gripa ikad.

10. ma gde nije najgori jbt, u prethodne dve god sve matoro i bolesno popadalo ko kruske na jesen, smanjila se populacija srbije za jebem li ga koliko, onoliko kolko kosovo povecalo, a to je puno.

zovi ga kako oces, grip, covid, jebena stvar je ovo sto je proslo 2020.

11. a i poneki mladji

12. Jeste, i nemogucnost lecenja, pogresno lecenje, manipulacija straha, zatvaranje starih na mesec dana, depresija, zatvaranje poslova, ubijanje druzenja, antipromocija zdravog zivota pozitive i cistog vazduha.

Sve drugo su samo brojke

13. Virus gladi je i dalje gori. Prema procenama od 2017., svake godine ostanemo bez 9M ljudi koji UMRU OD GLADI.

14. Pa ne valja im to moraju da jedu makar na silu

15. Jebes glad. Onaj miroljub dileja navodi da je treci uzrok smrti u usa greske lekara. Koliki god on debil bio ta dijagnoza je objektivna.

16. Jeste, i nemogucnost lecenja, pogresno lecenje, manipulacija straha, zatvaranje starih na mesec dana, depresija, zatvaranje poslova, ubijanje druzenja, antipromocija zdravog zivota pozitive i cistog vazduha.

klasterfak (hvala mrnou za ovo) koji je nastao iz svega je tek prica za sebe.

nego, jel zna neko ko je ejdus da odem da ga cipujem akumulatorom i starter kablovima, mnogo jede govna?

17. Pazi ok je je poredjenje, niko ne skvici zbog pandemije kacera i gladi ali zbog pojacanog gripa je velika histerija

Cancer, so common.

18. Garantujem da nikome od nas ne bi bilo svejedno da mu dani počinju sa informacijama o umrlima od gladi. I onda svakodnevnim prilozima, potresnim scenama i brojanjima o tim istim ljudima.

Rekli o sajtu

Kad je pre nekoliko dana osvanuo naslov u dnevnim novinama „Željko Mitrović: Trovali su me“, na samoproklamovanom rečniku slenga vukajlija.com odgovorili su mu bez mnogo pijeteta: „Pa dobro, i ti si nas, i još to radiš“.

Ekonom:east Magazin · 03. Februar 2011.