Definiše se sve i svašta. Tako se mogu pročitati definicije baksuza, alapače, čitulje, smrti, rezervoara za smeh, kolateralne štete, Živojinović Velimira, zvanog Bate, dnevne svetlosti, gospođe džem!, Brus Lija… „Je l’ ti puši ćale?”, „Je l’ mogu u WC?”, „Chuck Norrisisati” i još mnogo toga može se naći na ovoj internet stranici. Zato ne iznenađuje što se mnogi kad jednom dođu, ponovo vraćaju na nju. Neki čak postaju i zavisnici, pa traže od moderatora da ih banuju, poput jednog studenta koji je zahtevao da mu zabrane pristup na nedelju, dve dana da bi mogao da uči.
Status Magazin · April 2009.
Kad pređeš mišem preko kvadratića u donjem desnom uglu piše ti tačno vreme posta.
https://c.tenor.com/tvFWFDXRrmMAAAAd/blow-mind-mind-blown.gif
To je za mene ravno moći hakovanja :)
Ovo s kancerom u Boru poprima razmere genocida. Gledo pre neki dan onaj dokumentarac od Rade Đurić, izgleda da je u Boru 60% više slučaja kancera od proseka u Srbiji (koji je i inače visok). I tek će biti.
I tek će biti...
Vazduh nam je djubre, imam onaj xiaomi cistac vazduha, poludi kad otvorim prozor zimi
Zasu, meni isto, otvoris prozor vristi uredjaj. Na drugoj lokaciji ne.
Vreme nikad vise paznje zdravlju nauka vakcine sve smislili zivotni uslovi nikad grdji.
Nemas vodu vise gde popiti, i kad je kupujes pijes je zajedno sa plastikom.
Naplacuju kesu uredno 5din ali pet ambalaza moze.
My respect for you is immense, sir
Dobro, bitno da prepoznajemo problem, to je prvi korak ka rešenju. Disalo se djubre i pre, seti se samo kad uzmes s terase opran veš kao mali, ko suvo meso jbt :) treba sto vise pricati o tome samo mladjima, jer oni ce menjati svet, mi matori cemo samo da kenjamo lolo
Ne secam se da smo bili tako zatrovani ko klinci. Makar mi u Vojvodini lolo
Nisam ni ves nesto skupljao looooooool
Oh taj smrad veša zimi mi je drugi najgori miris na svijetu odmah poslije pokislog kera lutalice.
Mada sad doosta domaćinstava imaju sušilice baš zbog toga a i nisu skupe ove manje
Ne znam jbg problem su odzaci zimi i ugalj jebeni prepun olova. To je intoxikacija fajzer na dnevnoj bazi
Da jbg des susiti ves zimi pored komse koji przi ugalj, besmisao.
Mi dok smo stanovali u zgradi nismo imali odzake koji bi dimili, mi u Vojvodini. Nama je ves zimi blistao na terasi i divili bi se kristalima koje stvara dok se susi.
Džaba kad ti komša dodjoš odozdo pusta "ej da mi je vidjeti plitvice" od 7 sabajle. To malo userava ugodjaj posmatranja kristala
Nije bilo tad dodjosa na taj nacin. Nisu se jos bili raspojasali.
Dodjosi su kasnije krenuli da idu na kurac. Sa razlogom. Prvo su bili uboga sirotinja a kada su malo krenuli rade zaradjuju bilo jebes zemlju koja bosna nema.
Inace predimenzionarano je to sa dodjosima i sustinski se zale bas pravojvodjani odrasli u kucama od nabijace.