Vaccina

1. Zvuci kao ono nemojte samo da niste katolici, mozete biti i gladni

2. Jbt kad vidim crnju afro zulu pleme katolika stomak mi se okrene

3. niko ne skvici zbog pandemije kacera i gladi

to je uobicajeno. jeste sranje ali je svakodnevica. nazalost.
    dodaj na to upalu pluca kojoj ne mozes nista, i gledaj kako gori svet.

i mozemo mi da jedemo govna do sutra zdrav zivot, setnja i bol u kurcu spasavaju zdravlje, al i dalje smo svi mi donekle na vrhuncu snage. ne vazi to za sve.

trebalo je da se pripaze stariji do vakcine. trebale su vakcine. sve ostalo je bilo sns proseravanje, svesni smo toga svi.

od svega, najore je meni saznanje kako se moderna civilizacija ponasa kad naidje nesto ovako.

4. od svega, najore je meni saznanje kako se moderna civilizacija ponasa kad naidje nesto ovako.

Idealizujes civilaziciju.
    Prvo i osnovno moderno nema nikakvu tezinu, cista zabluda i nabedjenost da smo nesto bitniji jer imamo sta? Puno vise nauke i jos vise zabluda.
    Sto coveku das vise mogucnosti postaje veci konformista i pocne da zloupotrebljava stvari.

Ljudi su isti debili kao i u 16. veku, ili trecem. Pitanje je samo koja je situacija aktuelna.

Ipak ovde je evidenta podela 50:50, sto meni ipak daje neku nadu da je civilizacija kao takva evoluirala odnosno kolektivna svest da se pomerila.

5. i pricamo naredna pandemija, policijske drzave, kurac palac.

a realnost, 2035. ispada neko novo sranje iz kine, covecanstvo se ponasa ko kreten. ne znam kako ce da bude, ili cemo da previse reagujemo na nesto sto ne mora, pa ce naredni put da najebemo, ili cemo da ignorisemo dok ne krenemo da umiremo, ili ce stvarno da dodje do neke policijske drzave i nekih diktatura, al ako na nesto mozes racunati to je ljudska glupost.

6. ukljucujem sve nas ovde u to. vas antivakcinase malo vise.

7. Ljudska glupost je objektivna kategorija ali tumacenje iste je druga prica.

Nijedna budala za sebe ne misli da je budala. Tu nema objektivnosti jbg

8. a realnost, 2035

Najavljeno za 5god nova pandemija. Jedino se ne zna od kada se racuna.

9. Kung flu

Sramno je da je ovaj komentar prosao potpuno nezapazen

10. Ja izašo iz izolacije, produžio bolovanje do kraja nedelje, uskoro ng i božić pa 3 nedelje godišnji
    Lele lele
    Konstatovali mi kovid onomad, sve ukupno 4 dana kašlja i 3 dana zapušenog nosa, pisao ssm već šta.
    Inače, imao sam i gore prehlade da.
    Mada mislim da se zajebali nešto kad radili antigen test ili pomešali rezultate pa sam ušao u lažnu statistiku, ja i ko zna unazad kolko još takvih.

11. Dosla ti korona kao dar jbt.
    A da si se vakcinisao onda ne bi bio prehladjen, morao bi na posao i nista od bajke.

12. Po preliminarnim rezultatima iz UK i SA, omikron deluje da daje procentualno znatno manje hospitalizacija od prethodnih varijanti.

13. Jasno, moraš pustiti ljude da se malo izduvaju i proslave Božiće i Novegodine, da se izopijaju, izbrljave i potroše pare - posle toga im sedenje kod kuće neće teško pasti. Kao i letos - moraš pustiš ljude da se ižive i isprazne da te ne bi pojeli. Letos u Hrvatskoj nisam video ni jednog Švabu da nosi masku, drži distancu i ostala sranja, a vide sam ih 16.000

14. Melkijades
    Jasno, moraš pustiti ljude da se malo izduvaju i proslave Božiće i Novegodine, da se izopijaju, izbrljave i potroše pare - posle toga im sedenje kod kuće neće teško pasti. Kao i letos - moraš pustiš ljude da se ižive i isprazne da te ne bi pojeli. Letos u Hrvatskoj nisam video ni jednog Švabu da nosi masku, drži distancu i ostala sranja, a vide sam ih 16.000

Novi soj manje zarazan - teorija zavere
    Novi soj vise zarazan - teorija zavere

:)

15. Jao ne seri Ejduse. Ne umiru ti ljudi od gladi u komšiluku, Bogu hvala.
    A kancer je preozbiljan problem i nešto što me lično jako plaši.

16. A kancer je preozbiljan problem i nešto što me lično jako plaši.

Ne znam dal si ovo ironično reko, ali makar mi ovde u Boru smo ga najebali opasno od kancera. Meni svaki član porodice prošao kroz to sranje. Školski moj jedan, našli mu tumor neki u mišiću u ramenu jebenom pre tri godine, pre dve sam ga sreo sasušenog od hemoterapije i sa amputiranom rukom, prošle godine umro. 31 godina. Kombinacija užasnog vazduha, osiromašenog uranijuma, i generalno užasne ishrane i života, sve nas čeka dijagnozica.

17. Svi smo najebali šmo, nažalost.

18. Novi soj manje zarazan - teorija zavere
    Novi soj vise zarazan - teorija zavere

Sad je malo manje, za dve nedelje će biti malo više, na proleće i leto malo manje, onda omikron ide u zasluženu penziju i napada nas drugi. 23.12.2021.

19. Nisam Šmo, malo malo pa neko od kolega ide na operaciju i skupljamo kintu za pomoć. Hvala Bogu do sada je sve dobro prolazilo.
    Imam slučajeve iz familije, komšiluka, poznanike. Svud gde se okreneš.
    Prejezivo, samo se pitaš kada je na tebe red.

20. Da znam kad sam ovo napisao :)