Vaccina

1. Dan 67

Zatekao sam Miloša kako baca kamenčiće u jezerce. Od buke vodopada, nije se čulo ništa, ali nešto je pričao. Verovatno koreografija neke dečje igre. Često zaboravim da su to samo deca, iako žive u apokalipsi.

Miloš, klinac od 11 godina sa Novog Beograda, ne zna gde su mu roditelji, i da li su živi. Beograd je prvi pao. U nadi da će zadržati nalet, mali broj nevakcinisanih pilota je bombardovao svoj grad, u desetine preleta, znajući da to dole više nisu njihovi sugrađani, već nešto drugo. Premalo i prekasno.

- Na Staroj Planini smo sigurni, jel da čika Melk?
    - Prilično smo visoko, putevi su pravi lavirint, a horde uglavnom biraju...
    -Nisam te to pitao. Jesmo li sigurni ovde?

Njegovo plavo oko je zaiskrilo. U prethodna dva meseca ovaj maleni je video previše, da bi mogao biti slagan jeftinim lažima. On zna odgovor na pitanje. Samo me testira da li ću da ga štitim rečima u koje ni sam ne veruje. Testira me da li na njega gledam samo kao na dete. Na nešto što nije od onog dana kad smo pobegli iz Pirota.

-Nećemo biti sigurni jedno duže vreme, Miloše. Ne znam da li ćemo ikada biti sigurni. Ali budi siguran da nećemo da počnemo da se mirimo sa situacijom. I da ću uvek da budem tu da vas zaštitim.

Obrisao je suzu, trudeći se da je ne vidim.

- NEMA ŠANSE DA TI KAMEN ODSKOČI VIŠE PUTA OD MENE NA VODI!
    - Klinjo, odrastao sam na Tisi. Za žabice sam majstor.

2. Ne mogu ovo sve da čitam Zapato.

3. Pricamo li o omikronu u perfektu.
    Lepe vesti, naginje na avax ali ja to volim

4. Bas ce me biti sramota da pobedimo posast a u sveckoj populaciji samo 50% vakcinisanih.
    Nauka je toliko jaka da snizava imunitet krda na 50%

Ps prelezali se ne racunaju

5. Ko se vakcinise pusi kurac sotoni i prima isti u guzu a to nije nimalo lepo jer je cika sotona jako los cika... u vakcini je sperma sotonina tako ako ste ga primili, primili ste ga... pokajte se tako sto ce te meni skromnom slugi dobroga Boga popusti kurac jer vas to jedino moze spasiti od vecnog gneva Bozjeg... AMIN

6. odgledao sam delove nestorovog intervjua na balkan info, nisam imao zeludac za ostatak, konsterniran sam sto bi cara rekao

lik je ubedjen da je hitler do skoro bio ziv, izmedju ostalog

ali najjace od svega je sto video ima 600k pregleda za manje od nedelju dana, ako vitezovi reda zmaja izadju na izbore, ulaze u skupstinu sto posto, samo bih voleo da vidim face morona kada njihov antiglobalisticki i antisistemski lider udje u koaliciju s vucicem i postane ministar zdravlja

7. Hahaha taj rad. Nestor zajeban igrač.

8. #googling is for noobs

9. hahaha nestor furundzija

10. cek, nestor se pored svega bori i protiv gejeva?
    ono, odaje on pomalo taj gej vonjcic kad prica i kako izgleda i sve, al ako je ovo prvo tacno, ako je aktivan, onda je skoro sigurno peder.
    sto je ok. ali je licemeran.

11. Kakvo cijukanje haos

Nestor gejpeder satanista.

12. lik je ubedjen da je hitler do skoro bio ziv, izmedju ostalog

Jbt telo nikad nije pronadjeno. Nije istorija sve sto se nauci u oš

13. Realno uopste nije neverovatno da je i hitler prebegao u Argentinu, kad vec znamo da je toliko nacista to uradilo

14. Jbt tolike naciste spasili docekali 100leta a hitler je ono maknut pod rusevinama nesto

15. To sa hitlerom smrdi kao i sa binladenom.

16. Da je pobjegao moguce je, al da je bas do skoro bio ziv, to tesko, rodjen je prije 133 godine jebeno

17. Tito koji je bio mladji od njega umro u 1980. sa 88 godina

18. Pa nije naglasena godina, to do skoro moze biti 20 30 god.
    Ne misli se da je rikno juce od korone kada se kaze do skoro za nekog ko je bio aktivan u prvoj polovini 20.veka

Rekli o sajtu

Kad je pre nekoliko dana osvanuo naslov u dnevnim novinama „Željko Mitrović: Trovali su me“, na samoproklamovanom rečniku slenga vukajlija.com odgovorili su mu bez mnogo pijeteta: „Pa dobro, i ti si nas, i još to radiš“.

Ekonom:east Magazin · 03. Februar 2011.