Vaccina

1. Kad smo kod hiće i Argentine, ova knjiga (dnevnik)
    https://www.knjizare-vulkan.rs/biografije-memoari-dnevnici-pisma/32915-jedna-zena-u-berlinu
    koju vredi pročitati, film je takodje skroz dobar (Berlin četrespete, Rusi upali u srce rajha i krenuli da se iživljavaju).

Na jednom mestu baš piše kako su ljudi reagovali na vest da se ovaj ubio - bukvalno niko nije poverovao u to, ljudi su odmah bili u fazonu - sklonio se podmornicom u Argentinu. Posle smo naravno imali pregršt svedočanstava, studija, dnevnika, romana, diskusija...Ne verujem da se taj roknuo a tipa pavelić se evakuisao.

2. Mada realno svi domaci mediji satanizuju nestora posebno ga sprdaju za zmajeve, cim se to radi znaci da u toj prici postoji nesto sto bi moglo valjati. To je postalo pravilo.

3. Jbt kad random informer kurir o nekom pise nesto lose odma se zainteresujem da vidim jel ta osoba ima sta pametno da kaze. Ne secam se da sam se nekad prevario

4. E da, ovo je prezanimljiva priča (mrzi me da kopam neki ozbiljan izvor, vrv je većina upoznata sa ovim) https://www.021.rs/story/BBC/230018/Kad-su-Tito-Hitler-Staljin-Trocki-i-Frojd-bili-komsije.html

Naime, u Beču su u jednom trenutku živeli i hića i staljin, tito, Frojd, mislim trocki takodje i još neki mračni likovi tog vremena. Postoji čak tvrdnja da su tita i hita išli zajedno u školu, što ne bi bilo naročito začudjujuće jer ovaj je bio bravar, a ovaj drugi moler. Beč tog vremena je imao manje ljudi nego danas, kako god, sumnjam da nisu znali jedni za druge, možda se pak i lično poznavali. Staljin je u to vreme već bio prilično ozloglašen.

5. https://www.index.hr/mobile/clanak.aspx?category=vijesti&id=2327963&index_ref=naslovnica_vijesti_prva_m

4ka confirmed

Omikron stigao u srb, unela ga porodica iz bocvane iako ministar tvrdi da je prisutan vec duze vremena. Mudro

6. Naime, u Beču su u jednom trenutku živeli i hića i staljin, tito, Frojd, mislim trocki takodje i još neki mračni likovi tog vremena. Postoji čak tvrdnja da su tita i hita išli zajedno u školu, što ne bi bilo naročito začudjujuće jer ovaj je bio bravar, a ovaj drugi moler. Beč tog vremena je imao manje ljudi nego danas, kako god, sumnjam da nisu znali jedni za druge, možda se pak i lično poznavali. Staljin je u to vreme već bio prilično ozloglašen.

NE
    gledao je svako svoja posla pravilo je bilo gledaj u se i u svoje kljuse. Tako su funkcionisali lolo

7. Kurac smokljo,
    Tako sam i ja wikipediso vrabce a na kraju se ispostavilo da ih nema nigde.

8. Vrapci prebačeni u argentinu posle drugog sveckog rata pacovskim kanalima. Bilo bi preočigledno da su ih nazvali vrabački kanali pa su im onda dali ovo supertajno ime.

9. Ziveli do skoro lolo

10. Ima jedno 74tb snimaka hitlerovih poslednjh dana, lik se raspadao, nije mogao da prestane da drhti, bio je potpuno lud od droge, fazon i da je stigao do argentine poziveo bi jos 3 meseca

Jedna od nebitnijih teorija zavere, svakako nije imao nikakav uticaj na daljnji tok istorije, mada ima ona odlicna slika gde igra PES ili tako nesto

https://i.kym-cdn.com/photos/images/newsfeed/001/535/636/3c3.jpg

Za Mengelea je vec mnogo izvesnije i zanimljivije

11. Da si u beču tile, hića, staljin i trocki organizovali jedan kviz 1920 i neke, i tako rešili probleme, kao što mi ovde rešavamo, svet bi poštedeli 50 miliona žrtava

12. Pa ja sam cuo da trebalo i da je staljin onda pulovao melkora i ispalio i zato je krenuo na rusiju

13. Francuska u WWII: Aight, imma pull a Melcor

14. I'm not saying you should believe it
    But you should watch it

15. sto se hitlera tice:

postoji logicka mogucnost da se hitler nije ubio i pobegao u argentinu =/= ima dovoljno razloga da se bude ubedjen da se hitler nije ubio i pobegao u argentinu

16. pa jeste, nebitno je na kraju krajeva al to ti bio najveći trn u oku kao jbt zamisli tvrdi da je hića do skoro bio živ

Seve moj

Rekli o sajtu

Na sajtu vukajlija.com definisan je pluskvamfutur I i II , poseban morfološki oblik glagola, kojim se služe političari kada govore o ulasku Srbije u Evropsku uniju.

Kurir · 20. Februar 2011.