Osim velikih istorijskih i nacionalnih zabluda, podložni smo i onim „sitnijim”, ali koje nam određuju svakodnevicu. „Ne valja da se sedi na kućnom pragu, posebno kad grmi”, „Hleb od 500 grama je opšteprihvaćen pod nazivom kilo hleba”, „Ne valja da se zviždi u kući, to privlači miševe”, „Ne valja da se otvara kišobran u kući”, „Žvakanje žvaka može da deformiše vilicu”, „Ma koliko vruće i zagušljivo bilo, ne otvarati prozor, ubiće promaja”, navode na popularnom internet portalu „Vukajlija” niz sujeverja i zabluda našeg naroda.
Politika · 31. Januar 2011.
kazem ja lepo, ne da ulazi u skupstinu, nego postaje koalicioni partner jaci od sps-a, ovako rezonuje everidz srbin razocaran u sve, koji vise ne veruje ni u izvestaj sa puteva na vestima
pazi sve i da si u pravu, bolje je da imaš nekog sa dobrim namerama koji može nešto i da provuče nego okorelu skotinu koju u totalu boli kurac.
Seve moj
isprekakao sam intervju, odgledao sam 15 min od 2 ipo sata, ne smem da zamislim sta je sve iskenjao u ostatku, jeziva mi je pomisao da postoji armija ljudi koja ce sutra da ga okaci pored ikone
ja sam pogledao sat mozda, nista spektakularno nije rekao, cak nije ni stigao do hitlera.
Ono sto sam cuo mi je zvucalo skroz razumno.
Ne znam, kao da nismo slusali isti video
pazi, da verujem da je nestor true opozicija, reko bi jebi ga, glasajte za njega, bolje i ludi nestor nego napredni, al lik ce biti novi loncar 1/1
Nema opozicije, koncept je pogrešan. Opozicija/pozicija isti kurac u ovom sistemu, svi imaju isti cilj a različita je interpretacija.
Inače lončar se ne postaje tako jbg. Kao i ministri u trenutnoj vladi.
Jbg Nestor da je hteo easy da postane ministar zdravlja uradio bi što i Kisićka jelte, zašto ovako nakaradno, nema poentu.
Ja sam došao do zaključka da vama treba uzeti pare.
Smisliti neku prevaru i utaliti se sa mejnstrim medijima da pljuju, a ići po obskurnim internet televizijama i pričati kako ti nedaju, neće da se sazna, a do jaja je priča mnogo.
Progutali bi Care, Melkori i Triforsi ko ćurka kukuruz.
Kad provale da si ih zajebao samo kreneš priču to mi nameštaju ovi mejnstrim, i bar još jedan bi se ponovo upecao.
Mr NO zna kako do lakog novca ali trenutno ima preča posla.
Imam višak skrupula, a manjak sredstava. Jbg
lupaš gluposti jbg
Jebote kreni da praviš čajeve za potenciju, kreni od nečega
Smisliti neku prevaru i utaliti se sa mejnstrim medijima da pljuju, a ići po obskurnim internet televizijama i pričati kako ti nedaju, neće da se sazna, a do jaja je priča mnogo.
Progutali bi Care, Melkori i Triforsi ko ćurka kukuruz.
Kad provale da si ih zajebao samo kreneš priču to mi nameštaju ovi mejnstrim, i bar još jedan bi se ponovo upecao.
preduhitrio te radule jbg, mada mi se cini da polako gubi momentum, nestor je vec prica za ozbiljniju lovu
Radule ga popušio. LOL
Nestor nisam upoznat. Evo sad neke stvari prvi put čujem.
Ali nije to tržište još potpuno iskorišćeno.
Ne mislim na politiku, nego smisliš neku glupost tipa testosteronske žvake npr.
ALi mora baš da loži na paranoju, to je ipak mlako.
Da ih gasira na alu foliju, ali opet ne bude tolko idiotski da se provali brzo.
Perfectly balanced, as all things should be.
Radule je isto satanizovan max. Mada kad vidis da neko nista osim politike ne zna, kao Radule, onda vidis da imas nedovrsenu osobu koja moze samo od politike da zivi jer nista drugo ne zna.
Ko vucic, seselj, dacic itd...
Recimo nešto za zaštitu od kamtrejlsa, prskanja iz aviona. To bi bilo vrh na primer.
Teško ćeš ti leba jesti od toga.
Za to treba preduzetnički duh.
Inače zap već kupuje, ima onaj šaomi za čišćenje vazduha u kući, znači zaštićen je a pošto je nubara pa nigde ne ide praktično sve vreme udiše čist vazduh.
True fact
Mister no
kurcu se ponado
evo mislio je nestor i na to:
https://www.redzmajasvod.org/shop/
Čukam, Melkor. XD