Bez ikakve pompe, Vukajlija se pojavila tokom ove godine i zabilježila skoro deset hiljada rječi u rječniku žargona koje su definisali sami posjetioci. Uzimajući za ime učestalu grešku u govoru kad ljudi zapravo žele da kažu Vujaklija, stvorena je zajednica stvaraoca slenga srpskog jezika i mjesto na kojem posjetioci treniraju svoju kreativnost. Ovaj kreativni ventil vas samo tako usisa i očas posla možete da izgubite sate vremena čitajući duhovite opaske kojim su definisani brojni izrazi iz popularne kulture i govora. Pozicionirajući se između ozbiljnih sajtova kao što su "Metak" i "Vokabular" na jednoj, i zabavnih "Srbovanje", "Kobaja Grande" na drugoj strani, Vukajlija je dokazala da famozni "user-created content" (sadržaj kreiran od strane korisnika) može sasvim lijepo da zaživi i na ovim prostorima. Ovogodišnja nagrada za najbolji sajt prema izboru Biznisbloga odlazi ovom istinskom Web 2.0 projektu kojem u definicijama nije izmakla ni domaća blogosfera!
Biznisblog · 26. Decembar 2007.
Odakle je ovaj citat gore za Francusku? Ne mogu da nadjem nista na tu temu
са неке француске вести јбм ли га, мсм на фр. језику
Ne bojte se vakcine.
Uliva veliko poverenje tvoj komentar druže, zakazao sam sutra u 9:15 fajzerušu valjda neće ruka puno da boli znate ja se plašim igle nekad i u nesves padnem
Hotulov doprinos na temi je
Br. Utalan
Ja se prijavljem za ng u ponoc, revakcina bozic buster srpka, cetvrta na uskrs. Valjda ce krenuti i sa petom dozom pa da ubacim na prvog maja
ja ne mogu dA verujem sa kakvim ponosom neki ljudi kazu da su primili tri doze.kao da su ucestvovali u tri rata,.
Ja mogu.
Objasnjeno im je da je u pitanju civilizacijski, patriotski i moralni cin.
i to mi danas kaze covek koji nekad bio pametan.sto sam vise pricao sa njim poceo sam da otkrivam da nesto nije u redu sa njegovim mozgom.ili mu je drasticno pala inteligencija ili su mu usadjeni neki glupi stavovi.ne znam.cak sam se i uplasio malo.prosle god je mislio sve najgore o politicarima sad prica price kako vucica lazu njegovi.ne zna koji .ali ga lazu i zato jos uvek ne mozemo da budemo svetska sila ali bicemo.
Jbg lab ocito si bio pglu kad si isfilmivao da je lik pametan.
Ne zaglupe ljudi bas za 365 dana
osim ako ne prime vakcinu ha ha
Ne.
Prvo otupis onda se zombiras
Ovo mi je top
https://www.021.rs/story/Zivot/Zdravlje/293588/Razvijaju-vakcinu-protiv-starosti.html
Vakcina protiv starosti.
Kakav svrs
lolololo
https://vukajlija.com/forum/teme/75200-vaccina?strana=392#post_4086427
Lol
Kažu 291 čovek, za sada. https://stevekirsch.substack.com/p/athlete-collapsesdeaths-following
kolko njih je vakcinisano?
kako je u odnosu na recimo 2017?
za pocetak, inace da bi ovo mogao da uzmes kao neku istinu, treba bar jos 20 pitanja.
To se redovno dešava, jel tako Scouser? Pod uslovom da se ovo da izguglati naravno.
ne kazem da nije, postoji sansa da sportisti umiru cesce nakon vakcinacije. ali takodje postoji sansa da umiru na zalost i ovako, ili da 80% ovih nisu vakcinisani, ili da je mozda smrtnost izazvana kovidom, a, sta ako ispadne, 50% vakcinisano, a 95% prelezali kovid u prethodinh god dana, sta onda da se donese kao zakljucak?
i to sve, ako uzmes da su podaci tacni, sto verovatno jesu, to nije ni bitno.
lose vam dokazivanje, tendenciozno. uzmes neke podatke i onda tumacis onim sto te plasi.
istu vest "vakcinasi" mogu da naprave, od potpuno istog izvora: evo, umiru posto su imali koronu bez simptoma a ta najopasnija.
zvuci glupo? e isto tako i zvuci i ovo tumacenje, bez dodatnih podataka.
Pa ne mogu da naprave jer imaš više šanse da zakačiš kovid vaksinisan.
E V D J I U J S U S