Štek je dobro sakriveno mesto. Varijacija ima bezbroj: recimo štek-ocene su „isključivo dobre ocene koje se čuvaju za ‘ne daj Bože' situacije, odnosno period kada pljušte kečevi“, piše jedna vukajlijašica. Tako će iskusni školarac prećutati roditeljima da je dobio peticu, a to će im saopštiti tek kada dobije i nekog keca – da bi ublažio negativni efekat.
Deutsche Welle · 29. April 2011.
Pa ne mogu da naprave jer imaš više šanse da zakačiš kovid vaksinisan.
Source: trust me b r o
i da se razumemo, pre nego sto cara izvuce i kopira samo ovo:
uz jedan lolok iz grla - ne mislim ja ovo stvarno, nego samo navodim isti debilizam koji je donesen u ovoj vesti, samo iz drugog ugla, cisto da vam oslikam kako izgledate, jer vidite samo jednu stranu.
Opet nisi razumeo - vakcine ne sprečavaju prenošenje i zaražavanje a samim tim ni kovid.
Celt vec duze vreme ubacuje avax elemente. Nista novo sto se toga tice
aha, znaci umiru od tihog kovida, iako su vakcinisani, i to pokazuje vest, al posto verujemo da su svi vakcinisani, samim tim se dokazuje i da vakcine ne rade. i to je zakljucak, vakcine ne rade, ovo sto umrli je samo propratno uz vest
jbt, koja meta.
nije avax caro, antimasker. ja sam demonhriscanska partija centra sa svim ovim. kao takav, svi mi idu na kurac i svakome idem na kurac. milina.
Celte, nisi.
Jer si radoramenodavalac.
Teško Celtaro da možeš da se baviš ekipnim sportom nevakcinisan, u iole civilizovanoj zemlji. Ravno nemogućem. Po Engleskoj, Francuskoj, Italiji...Vakcinisano bar 90% sportista, ili ne igraju. Nisam gledao koji momci su u pitanju niti odakle su, nmg da čitam o 300 ljudi i šta se tačno dogodilo - ne tvrdim bilo šta, šerujem objavu i to je to. Ozbiljne i normalne priče o ovome nema i ne može ni biti, makar narednih par godina, jer ni jedno istraživanje ili statistiku ne radimo savesno ni sa dobrom namerom, a svakako ne ovu.
Samo u single sportovima mogu izbegnu kad su sami sebi gazde ko djoka koka.
Sta je desni bek bajerna u odnosu na to, mrtvo puvalo.
Ovaj bira svoj tim a ovaj drugi je deo tima, koji dobija.
Treba ovde svaki dan da odbrojavamo do Celtove četvrte doze.
Jer smo kreteni :)
144
Danas u medijima neki dr hirurg u izraelu kao prvi sa 4doze a skroz iskljucili onog lika u slo koji je za lovu uzeo 7 komata.
Kakva relativizacija jbt.
Ali kad imas true dokaz vax sportistu vs srcana mana ne oglasis se.
Objektivno, kriticko realno naucno stanoviste
Ali koliko govno moraš da budeš da objaviš ovako nešto https://rs.n1info.com/svet/u-danskoj-i-na-islandu-najvise-dnevno-novozarazenih-od-pocetka-pandemije/
a da ne dodaš ko čovek podatak da je na Islandu recimo vakcinisano mislim preko 90% (o čemu je i sam n1 ponosno pisao), i da dodaš - kao što se može zaključiti, i pored toga što su stanovnici ovih naprednih zemalja dablvakcinisani, a mere se sprovode temeljno i oštro, virus je i pored toga (blablabla). Ne. Mora da je gadno sranje tamo, čim pominju i te dve simpatične države.
To se zove tok novca. I legitimno je.
Kao i kurva kad daje ili onaj sto jebe, da se fem ne uvrede
pa kako jbt? za sta da se uhvatis u onoj vesti? ima samo totalno arbitrarno tumacenje, koje bukvalno moze da bude kakvo god, istu bi informativnu vrednost imalo (nula). mozes da je tumacis kako ti se svidja.
nema nikakvog poredjenja, nema detaljnijih objasnjenja, nema pobijanja suprotnog misljenja, ama ni trunka neceg za sta moze covek da se uhvati.
to nije vest. nista novo nije receno, nikakva informacija nije data, osim da je sakupljeno iz vesti da je x sporista umrlo u 2021.
i ako to ne vidite, navijate.
Sportistima se odlazu utakmice i onda dolazi do prenatrpanog rasporeda plus nose maske kad voze fiksni bicikl i svuda po trenaznim centrima to su krivci maske i organizatori i vesti ljudi su optereceni informacija i strada srce prvo pricao mi zet doktor
Ne zelim dodatnog zap siza bas je moronski
da, vesti kazu samo jednu stvar i fokusiraju se na pozitivno testirane sto je kerov kurac u odnosu na stvarno bolesne.
poenta je da vakcina ne stiti bas od novih verzija virusa, sto je donekle i ocekivano. nove doze mogu kao nesto da pomognu, al ono, ne mozes da ponavljas isto i da ocekujes drugacije rezultate. mogu da pomognu da se ne provuku i starije varijante virusa uz ove.
sa druge strane, realno gledano, ova sezona nije ni primirisala prosloj u svim ovim zemljama koje su vakcinisane, u odnosu na mesta koja nisu vakcinisala tako da su vakcine ocigledno spasile neke ljude ako ne smrti onda bar pacenjem sa kasljanjem, temperaturom i upalama.
kao sto ni sad sa ovoliko pozitivnih, nema neke velike razlike izmedju regularne sezone gripa i kovida, pogotovo sa novom varijantom virusa, sto je dobra stvar.
pozitivno testiran je trenutno dosta precenjena stvar.