Vaccina

1. I od ukupno jednog nevakcinisani tenisera i 1 nevakcinisanog NBA košarkaša umrlo ukupno 0 sportista. Od fudbalera nižeg ranga umrlo pun kurac. Loša ti logika.

Koja logika?
    Ništa ja nisam tvrdio samo dajem pretpostavku.

Jedeš govna zajedno sa šmo

2. С тим што су мејнстрим стручњаци промовисани медијски као да су богови медицине а ти што терају контру исмевани, етикетирани, прогоњени

slazem se samo nismo ni ja ni ti krivi za to

3. i nije priča o umiranju nego najebavanju od vace aguero level

4. „Otkad sam se vakcinisao, imam problem, mnogo problema. Ne znam šta da radim, ne mogu da treniram, ne mogu da igram. Bilo je ljudi koji su imali slične nuspojave zbog vakcinacije, ali period trajanja varira u velikoj meri“, izjavio je za francuske medije 34-godišnji Žeremi Šardi, svojevremeno 25. igrač ATP liste.

5. Veći procenat vakcinisanih nema problema nego što ima problema. Trn u oku avaxa: živ vakcinisani sportaš.

6. Veći procenat vakcinisanih nema problema nego što ima problema. Trn u oku avaxa: živ vakcinisani sportaš.

Mnogo veći. Zapravo je tvoj trn jer ga ti vadiš kao argument. Jer si avax suštinski. Nevakcinisani avax ofc

7. e ljudi, znam da je bas onako moonshot, i da je bas ono, neverovatno, al jel mozda, mislim znam da je bas daleko, ali aj da kazem... jel mozda sportisti imaju srcanih problema zbog masovnog dopingovanja danas u sportu? pogotovo ovi poluprofesionalci sto cepaju ne bas proverene dopinge sto imaju gluten

mislim, znam da je neverovatno, al eto da bacim i ja poneku cudnu teoriju.

ono, za slucaj da recimo to uvek bilo a sad broje?

8. Saću ti izvadim ja ovog mog dole kao argument pa da ga probaš

9. Aguero je od ranije imao aritmije i licno je njegov doktor izjavio da to nema veze ni sa vakcinom a ni sa koronom doduse i da je doslo do “oziljka na srcu” pri operaciji

definitivno fudbal nije sport za avaxe, formulu takodje drzimo ja i celt, ne znam sta vam je preostalo, mozda vaterpolo ili bocanje loolo

10. definitivno fudbal nije sport za avaxe, formulu takodje drzimo ja i celt, ne znam sta vam je preostalo, mozda vaterpolo ili bocanje loolo

pikado brt

11. Šmoklja
    Saću ti izvadim ja ovog mog dole kao argument pa da ga probaš

šmoklja mali fudbal momenat nakon primljenog gola kroz gice i neuspešnog mlataranja rukicom loooooooool

12. Bolje to nego drugi osnovne momenat NISAM JA AVAX TO SI TI U STVARI NJAAA

13. Upravo to celt, sportisti nisu nikad bili izlozeniji fizickim naporima, pogledajte iznave trenera i fudbalera, nikad nisu bili glasniji da se smanji br utakmica i da ne mogu da izdrze

Pa pre neki dan je bas bio sastanak u PL u vezi toga

Sigurno je 10x Dani Alves u najboljim danima bio izlozen fizickom naporu nego Sekularac koji je trckarao po terenu i gurao loptu konobarima kroz noge

Doping, fizicki napori, stres, depresija

ali fudbal u ljeto 2020 dje su mrtvi reci ti meni ako smijes

14. isfilmovo si ne znam zašto

15. Shmo stvarno igras mali fudbal? Neke biznis lige, turnire il?

16. Isfilmovao sam za aguera? Jel ti znas bar jednu stvar o kojoj pricas ili si onako po defaultu ogorcen i glup aj bezi debilko

17. skauz pisao sam smoklji konju debilni

18. Ma meni reko cara pretpostavljam. Samo rekreativno brt, nego sam prejebo preponu skoro pa se cara naslađuje mojim bolom.

19. Sa ove Wikipedije, ovaj spisak - imamo:
    3 smrtna slučaja i stopa vakcinacije sada:
    Egipat - 23%

2 smrtna slučaja:
    Hrvatska - 53.8%
    Italija - 76%
    Francuska - 74.9%

1 smrtni slučaj:
    Indonezija - 43.5%
    Gvatemala - 29.2%
    Venecuela - 40.8%
    Rusija - 47.6%
    Mađarska - 62.1%
    Jamajka - 19.9%
    Engleska - 71.7%
    Paragvaj - 42.1%
    Poljska - 56.4%
    Tunis 51.4%
    Belgija, ali igrao u Holandiji, vakcinacija u Holandiji oko 76.4%, ali ovaj ripio u sept.

Većina igrala u zemljama sa jako niskom ili nikakvom stopom vakcinacije. Kada se furamo na jedenje govana i donošenje zaključaka.

U Italiji oba umrla u junu i julu 2021. kad je vakcinacija i dalje bila na kurac nivou, tj. tek kad su počeli ozbiljnije Žabari da se vakcinišu.
    U Francuskoj oba u oktobru, mogli su da se vakcinišu, ali je sve samo nagađanje, jedino sigurno je da od boostera tu nema ništa
    U Engleskoj u septembru. Opet se postavlja pitanje prioriteta i želje i volje mladog sportiste da se vakciniše.
    Mađar u junu
    U CRO jedan u aprilu (nije vakc%), drugi u decembru, može da bude, a i ne mora. Mada s obzirom na stopu vakcinacije u CRO više verujem da nije.

Rekli o sajtu

Bez ikakve pompe, Vukajlija se pojavila tokom ove godine i zabilježila skoro deset hiljada rječi u rječniku žargona koje su definisali sami posjetioci. Uzimajući za ime učestalu grešku u govoru kad ljudi zapravo žele da kažu Vujaklija, stvorena je zajednica stvaraoca slenga srpskog jezika i mjesto na kojem posjetioci treniraju svoju kreativnost. Ovaj kreativni ventil vas samo tako usisa i očas posla možete da izgubite sate vremena čitajući duhovite opaske kojim su definisani brojni izrazi iz popularne kulture i govora. Pozicionirajući se između ozbiljnih sajtova kao što su "Metak" i "Vokabular" na jednoj, i zabavnih "Srbovanje", "Kobaja Grande" na drugoj strani, Vukajlija je dokazala da famozni "user-created content" (sadržaj kreiran od strane korisnika) može sasvim lijepo da zaživi i na ovim prostorima. Ovogodišnja nagrada za najbolji sajt prema izboru Biznisbloga odlazi ovom istinskom Web 2.0 projektu kojem u definicijama nije izmakla ni domaća blogosfera!

Biznisblog · 26. Decembar 2007.