Vaccina

1. nemoj smo tako dao sam ti ispravnu dijagnozu zauzeo sam se za slucaj. Jbt bas easy zaboravljas

2. i kenja, odlično brani ima baš hajlajt momente. Egzibicija vs profeiosionalizam - atraktivan potez na prvom mestu.

Gabor kiralji luk ali igita stajl

3. reme, postujem te, ali jesi li brate normalan da iznosis cinjenice u ovoj diskusiji ovde? dal mislis da time dokazujes bilo sta?

jedno carino lolololo, ili melkorov post o jesenjoj rosi pobedjuje 20 ovakvih postova gde si cesljao podatke.

4. ok caro onda ovaj put povlacim rijec

Samo rekreativno brt, nego sam prejebo preponu skoro pa se cara naslađuje mojim bolom.

Hahahah

Ti se sladis mojim bolom mojim su za maaa

5. Hahaha, a brt, prokuvao mi mozak, u izolaciji sam, jer sam asimptomatski pozitivan na ronu, pa ne mogu didem da pijem ili nešto konstruktivno radim pa mi dosadno, lololo

6. celt
    reme, postujem te, ali jesi li brate normalan da iznosis cinjenice u ovoj diskusiji ovde? dal mislis da time dokazujes bilo sta?

jedno carino lolololo, ili melkorov post o jesenjoj rosi pobedjuje 20 ovakvih postova gde si cesljao podatke.

Izbacivao je i lestat podatke. Bez sujete molim.

7. Pa ovo je nadovezivanje na Lestatove linkove koji dokazuju njegovu tvrdnju da su pokušali od vakcine

8. sa vikipedije uzimas kao true. Daj nemoj me zajebavati.

9. bitchute vs vikipedije - egal količina navlačenja

10. Hahaha kad Lestat uzima spisak umrlih sa wiki onda legenda dokazuje da vakcina ubija, kad ja odgovorim na njegov post citirajući njegove podatke i dokazujući da tendenciozno tumači, Cara komentariše "sa wiki uzimaš podatke, nemoj me zajebavati". Fin prespoj Caro, al ne jedi govna. Plus, wiki jeste đoka od pouzdanosti, ali za ove liste je fino tačna, ne verujem da okolo idu ljudi i smišljaju tunižanske drugoligaške fudbalere koji umiru od korone, bili avax ili provax

11. izbacivao sam i ja podatke pa sam ukapirao da nema vajde od toga. isto sam i za ove lestatove podatke rekao milion puta da kurcu ne vrede bez konteksta i poredjenja i da im je informaciona vrednost 0 itd, i ti dodjes i kazes lolololo, NOOB
    N O O B
    O
    O
    B

i objektivno dobijes diskusiju.

12. Nebitna je količina stradalih, bitna je povezansot i ljudi po difoltu sumnjaju na nuspojavu vace. Ništa neobično.

Sami su priznali.
    Ne treba jesti kurac i govoriti da nije, isto tako ne vredi ni skvičati i poentirati prstom da jeste.

Činjenica jeste da je masa zdravih vakcinisanih npr nasih glumaca uredno izvakcinisana i neposredno nakon toga i umrla. Možda ih nije ubila ali ih svakako nije spasila a trebala je baš od kovida.

Sve se svodi na osnovanu sumnju u vakcinu a u strahu su velike oči po difoltu.

13. Сантјаго Коровјов
    Hahaha kad Lestat uzima spisak umrlih sa wiki onda legenda dokazuje da vakcina ubija, kad ja odgovorim na njegov post citirajući njegove podatke i dokazujući da tendenciozno tumači, Cara komentariše "sa wiki uzimaš podatke, nemoj me zajebavati". Fin prespoj Caro, al ne jedi govna. Plus, wiki jeste đoka od pouzdanosti, ali za ove liste je fino tačna, ne verujem da okolo idu ljudi i smišljaju tunižanske drugoligaške fudbalere koji umiru od korone, bili avax ili provax

Nisam čitao lestatove postove jebo te ja.

14. Sereš celte, bilo je baš kreativnih diskusija posebno kada bi se i zap umešao. Moglo se svašta čuti.

15. Nisam čitao lestatove postove jebo te ja.

jel kapiras sad reme sto si noob?

NOOOOOOB

lol

16. Činjenica jeste da je masa zdravih vakcinisanih npr nasih glumaca uredno izvakcinisana

Inače su naši glumci pojam zdravlja, i većina u cvetu mladosti. Pritom vakcinisani ih je mnogo manje nego što misliš, čak većina tih do 60, zdravih nije bila, iz raznih razloga.
    I neću o tome da pričam, bukvalno, masu ih znam što lično, što preko jako bliskih osoba.

17. ok nemoj. Ja ne znam nikog i živim u podrumu.

18. Najjača mi je ta zabluda da je wikipedia kao kurčina za podatke, svako ko to misli pogrešno gleda na taj sajt jbg, sve na toj vikipediji mora da bude sorsovano, dole u dnu članka imaš izvore, pa čitaj opširnije kolko oćeš ko te jebe, wikipedija služi da ga onako ukratko sažme.

19. Najjača mi je ta zabluda da je wikipedia kao kurčina za podatke

Na primeru vrabaca se pokazala kao netačna.

Celt je zivi svedok

radi se o top ptici po brojnosti a niko je video od detinjstva sry

20. A ok nemoj. Ja ne znam nikog i živim u podrumu.

Živiš u istoj autonomnoj pokrajni kao Melkijades, a svi znamo da je to veći faktor rizika nego boca.

Rekli o sajtu

Da. Definitivno ima dobrih fora, svaka čast onima koji ih smisliše. Respect Vukajlija.

MyCity Forum · 4. Februar 2009.