Vaccina

1. Preporuka za petu i sestu dozu imunokompromitovanima slabima i nemocnima

Dodjite bednici da vas dokrajcimo svakako ste na budzetu a nemodz ni plakate da lepite. Trebamo vas

2. Uvedu mere, Cara: Duvajte ga vakseri
    Ukinu mere, Cara: Duvajte ga vakseri

3. Eto sad ste naučili galantni. Nemoj samo da mi opet budete naiva i laboratorijski miševi. Slušajte pametnije i slušajte argumente.

4. Vi gospodine Ejdus mozete da mi popusite vakcinisanu kurcinu. S postovanjem, Galantni

5. Pristao sam bitchute sve sto hoce

6. Mislio sam da se zveri boje
    Ove maske koja dah mi krati
    A sad nosim kako mi je skroje
    I po avaxima nastaviću srati

7. bitchute ako ovako nastavis!

8. https://www.glaspodrinja.rs/aktuelno/28807/tiodorovic-cetvrta-i-peta-doza-vakcine-za-ugrozene-grupe-gradjan
    Celtov i Zapatin zemljak kaže da su obezbeđene mrnk vakcine za sve koji hoće da putuju a primili su nepriznate vakcine.
    Reko čika Ejdus lepo da će MRNK postati konstanta ali džaba kad nećete da slušate.

9. Kratak je put od

houltu9l
    Treca doza je za starije od 70 godina.

pre 7 meseci

do

houltu9l
    Pa 95 posto hocu,mada se osecam sigurno i sa ove dve doze,pa mi se ne zuri nesto.

pre 5 meseci

houltu9l

E pa primio sam fajzera,Nuspojava nema ni kod mene niti bilo koga koga znam.

pre 3 meseca

10. Tako se kuva žaba da se ne primeti.

11. Jel to neka čirlidersica koja maše sa onim ukrasima mačak?

12. букв не могу да верујем да се ико здрав, млађи од типа 50 вакцинисао XD

13. какав легендарни мим јбт. тек је две недеље прошло откад је рат излечио рону и смешно је. како ли ће изгледати за 2/5/10 год хаха

14. замисли причаш некој деци за 15 год о тој страшној пандемији лета господњег 2020. и неко дете те пита: па добро колики је био степен преживљавања и ти му кажеш: пааа 99,89 посто и они ти се смеју и гађају те љигавцима

15. Strah + propaganda = uplašeni poslušnici

16. nije rat izlecio koronu.holandjani ukinuli sve mere mozda nedelju dve pre rata.samo su se mediji presaltali na bitniju stvar.