Vaccina

1. Nije caro ne tisti me to sto sam se bocnuo kao sto kazes, ali me tisti misao da trosim svoje vreme sa ljudima od kojih realno mogu da ocekujem da ako se razbolim sutra od neceg dobijem “pa jbg, to je zbog tebe” pricu.
    To odavno nije prica o vakcinama nego neka osnovna pristojnost.

Ekvivalent je likovanje nad nekim ko umre od korone a nije se vakcinisao. Ista falicna argumentacija, isti schadenfreude isto sranje samo druga strana.

Sto ti recimo pripisujes meni a niko odavde nije ni pomislio, a ne napisao ni promil toga sto vi radite, samo niste ni svesni toga.

2. hahaha jbt. A ti si svestan da si se vakcinisao radi svoje bulje i na kraju pojeo govno.

da, jesi :D

3. A sto sam pojeo govno?

4. Zato i kažem da nisi svestan jbg. Ne bi me to pitao.

5. pa dobro, objasni mi onda jbt, pitam te sto sam pojeo govno

6. pa definiciju sam ti posvetio jbt

7. Interesuje me kolko ima vas vakcinisanih i vas nevakcinisanih, ne mislim na vaksere i antivaksere

8. koeficijent podudaranja vakser vakcinisan vs avax nevakcinisan je cca 97%

smo je 3%

9. Ja sam nevakcinisani vakser podržavam ljutu vakcinaciju da se ne bih vakcinisao

10. nisi mi reko kako sam pojeo govno, al aj nema veze, implicitno mogu da zakljucim kako, sto nas dovodi na ovo sto reko na pocetku, da ste isti govnjari ko ovi sto likuju nad ljudima koji nisu vakcinisani, a razboleli se od cega god da je, samo druga strana.

al ono, iako sam svestan, kao i ti, da me boli kurac za vase laicko i strastveno misljenje na ovu temu, problem je, vakcina ili ne, cinjenica da trosim vreme sa vama i da znam kako razmisljate o meni ili bilo kome ovde, neironicno, ne iz zajebancije, nego ocigledno stvarno.

i kao takvo, ne bi mi bilo recimo prijatno da sa vama razgovaram na bilo kakvu temu o tome uzivo, jer kad presusi sva realna argumentacija, sto je ovde odavno presusilo, onda krenu da se kopaju osnovni ljudski strahovi, e, a odakle znas, a kako za 5 god, a kako za 10 itd, i to vas cini vrlo neprijatnim ljudima za provoditi vreme sa njima.

ovde je zanimljivo zato sto vam kazem to. u rl bi se sklanjao od vas da krenete da drvite ovako, posto jebes ga, ko voli da ima posla sa laloskim baksuzima.

11. Doslovno sam si rekao da si primio radi matoraca i sl iako zive 2000 km od tebe, da bi se vakcinisao bezbroj puta ovim vakcinama i nosio maske full time samo da ti ne dzulja uši.

Pametnom dosta

#dabimogaubioskopimekusvajcarskojkikindi

12. jesam, primio sam da ako mogu kako god smanjim mogucnost da sirim zarazu matorcima (sa kojima se vidjam btw). ovo drugo si totalno obrnuo, jer sam reko da je maska non stop veca nelagodnost, ali svejedno za sve to, ovo sto ti drvis nema ni promil veze sa ovim sto vam kazem gore.

13. a svo nerazumevanje polazi od toga sto je tebi cin vakcinisanja na skali bitnosti jebem li ga 9/10, a meni recimo 2/10.

i samim tim ja ti pricam sta radis sto me nervira i nije generalno normalno i na kraju lepo, a ti vakcina pa vakcina, to vakcina jer vakcinisanje vakcinom vakcinira pa reko si vakcine jbt, maska je vakcina. loool vakcina jbt bukv vakcina.

jebale te vakcine.

14. Jbt ja apstinent ti konzumiro x2 ili x3 i posle meni sve vakcina.

15. znaci na ovo:

a svo nerazumevanje polazi od toga sto je tebi cin vakcinisanja na skali bitnosti jebem li ga 9/10, a meni recimo 2/10.

i samim tim ja ti pricam sta radis sto me nervira i nije generalno normalno i na kraju lepo, a ti vakcina pa vakcina, to vakcina jer vakcinisanje vakcinom vakcinira pa reko si vakcine jbt, maska je vakcina. loool vakcina jbt bukv vakcina.

jebale te vakcine.

argument je ovo:

Jbt ja apstinent ti konzumiro x2 ili x3 i posle meni sve vakcina.

to je otprilike to. da je americka serija sad bi bacio mikrofon.

16. i melkor isto, on doduse malo ubaci i ovo kako smo svi mi ovce a on prosvecen, nije bas toliko analan sa vakcinama, al to sa druge strane izjednaci direktnim pretnjama za moje zdravlje.

toksicni ste ko vojvodjanski bunar. odo.

17. Bukv da ne mislis da je iole istinita ova druga strana price ne bi pridavao toliki znacaj celokupnom tom 'blebetanju'. Previse se dajes u prvi plan kao da bi neko imao nesto od toga da se tebi nesto desi. Bas prica za sajt true.

18. Pa imate, šašolji vam ego, da kažete bio sam u pravu

19. To je prevazidjena spika. Toliko se vec pkazalo da pravi probleme ljudima da je suludo upirati prstom i likovati.

Kao kad bi pointovo prstom i reko e ono je hleb jesam rekao da je hleb.

Rekli o sajtu

U subotu, 27. novembra 2010. u Klubu studenata tehnike biće održana smotra sadržaja popularnog šaljivog sajta. Vukajlija je mesto gde se Internet zajednica okuplja kako bi na duhovit i originalan način definisala reči i izraze, sleng termine, našu svakodnevnicu i aktuelne događaje, po paroli - „Ovde možete da definišete sve ono što ste oduvek želeli, a nije imao ko da vas pita”.

Mondo · 25. Novembar 2010.