Vaccina

1. Ah, da sam znao pre da ova slika postoji, sačuvao bih nevinost svog ramenog mišića...

2. Izlisno je pricati o pandemiji. Ona je iza nas. Mrtav konj. Vakcine su resile stvari.

https://rs.n1info.com/svet/kina-stavlja-sangaj-u-lokdaun-zbog-kovida-19/

Sta ovo

3. Mislim stvarno da avaksima nestalo argumenata pa se povukli s teme

4. sa vukajlije stavise

5. Tako je, možda su bolesni jer se nisu vakcinisali majmuni

6. Posebno se detaljno mora proveriti rad lekara i sve sto je radjeno vezano za ovu pandemiju. Situacija u zdravstvu je zabrinjavajuca. U bolnicama nemaju insulin da daju, moras da ga kupis na crno, i to ti lekar kaze gde, i da ga doneses. Iskustvo mog rodjaka danas.
    Nisam mogao da verujem dokle smo dosli.
    A lekare zabole uvo. Od kada ih je Vucic potpuno razresio odgovornosti imaju stav kao u onom vicu gde lekar izvuce noz iz ledja pa zabode u oko i aj sad idi do ocnog, ovo vise nije moj problem.
    Zbog ovakvog ponasanja mislim da je neophodna i psihijatrijska provera svakog lekara.
    Realno nije svako za ovo. I nazalost takvi odlucuju o tvom zivotu...

Da se nadovezem.
    Sada je bitno pratiti iznenadne "smrti" i povecanje procenta oboljevanja sistemskih i autoimunih bolesti. Mislim da to niko ne broji od kad je krenulo ono sa Ukrajinom a znacilo bi nam da znamo.

7. Ali kao i sve ostalo, bacis ljude u novu trans i eto ti prosecnog celta.

8. Zao mi je sto je tako ali je malo onih koji ovo mogu da razluce.

9. Dr. Nestorovic je podrzao g.Obradovica pa ako ste apstinent - imate kome da date glas.

10. Gospodine Ejdus, vaša trial verzija je istekla na ovome sajtu i sad možete samo da mi se napušite kurca. Uz puno poštovanja, naravno. Nisam ja neki fićfirić.

11. nestorovim kurcoljupcima izgleda ni nakon slizavanja s bolom obradovicem nista nije jasno

12. Šta da im ne bude jasno?
    Nestorović je osedeo pričajući
    Rusija majka
    Ne Eu
    Ne Nato
    Antivakser
    Samo mu Boško preostao

13. ma bre ima jos ljudi koji se tripuju da su bolo i nestor opozicija vucicu, sistemu i svetskom poretku, a ljudi samo implementirali solidnu biznis ideju

14. Bolo ulazi u parlament uz pomoć Nestora nema dileme

Rekli o sajtu

Kada pitate dva čoveka o nečemu, dobićete više od dva mišljenja. Na toj osnovi je stvoren Vukajlija. Rečnik slenga i idioma.

Kompjuterska Biblioteka · 7. Maj 2009.