Vaccina

1. https://prajd.rs/en/elementor-6735/
    Majmunske boginje tek za 4 meseca dolaze u Srbiju, uživajte u letu i slobodi kretanja dok još imamo lufta posle će biti "prvi mutirani soj dolazi iz Srbije, lokdauni neminovni u istočnoj Evropi" haha

2. De me zabole kurac šta će se dešava u oktobru kad je sve tmurno i ladno i kad sam svejedno izopštenik, bitno da se mož radi šta se oće sad kad je žega.

3. Bomb brt moraš uzeti u obzir činjenicu da se sa ovim ratom, u Kremlju, računalo zadnjih minimum 10 godina i da su zajebane glave uzele u obzir i razmatranje svaki mogući i nemogući ishod. Bizmark je pre gotovo 200 godina govorio da je Rusiju moguće pokoriti jedino ako se prethodno ovlada Ukrajinom. Sve ovo naravno nije ništa novo. Rublja se mučila i prethodnih godina žestoko, a ljudi u Rusiji su vazda živeli u nemaštini. Ponavljam, ne brinem se za njih ni najmanje.

4. bitno da se mož radi šta se oće sad kad je žega.

Ovo kod šmoklje znači samo jedno - mož se igra basket.

5. https://youtu.be/pvy9usF7ohE

Ovo ce da izvuce ruse iz govana ukoliko budu potpomognuti kinesko-arapskim investiranjima

6. Ovo kod šmoklje znači samo jedno - mož se igra basket.

Ima li šta bitnije dragi pliduu. Mož se i ide na fudbal, pešači, planinari, ide na borsko jezero da budem beached whale, toliko raznovrsnosti.

7. NEW - Doctors seek answers to why healthy young people are dying "suddenly and unexpectedly" from a mysterious syndrome.

People aged under the age of 40 being urged to go and get their hearts checked.

https://www.dailymail.co.uk/news/article-10895067/Doctors-trying-determine-young-people-suddenly-dying.html

@disclosetv

Y Indeed?

8. E i ja počinjem da osećam sve učestaliji bol, teskobu, periode ubrzanog kucanja u tom regionu srca. Možda to ima veze sa tim što sam gojazna gmazina sa aterosklerozom kojoj srčani mišić radi troduplo više nego normalnoj mršavoj osobi ALI možda ima veze i sa koronku koja mi je dodatno ruinirala organizam. Nisam vakciniran btw triforse, checkmate atheists.

9. Sudden Adult Death Syndrome

Ahahhaha sindrom iznenadne smrti, ono kad te boli kurac i da izmisljas izgovor i dijagnozu, nego eto, umro covijek, jebiga, od iznenadnosti

Bukv kao u Diznijevom Star Warsu zadnjem, kad im se nije dalo ni da izmisle kako je Palpatin jos ziv, vec samo ubace recenicu "Somehow Palpatine returned" i dosta

10. Ne znamo od cega je, ali povecava se, pa se pazite....necega...

11. Iznenadna srcana smrt postoji kao entitet jos kad sam ja ucio skolu, a to je bilo pre 15 god #samokazem

12. 1. Akcenat je na novonastalom povecanju srcanih smrti, od kojih su sve slucajne i neobjasnjive, odnosno na izboru toga kao izgovora
    2. Kakvu skolu, koliko znam stolice se mogu brojati i bez specijalnog obrazovanja

13. Sto me napada ovaj dobri čovek

14. Izvinite dragi doktore, nema nam kolege Ejdusa pa smo svi nervozni ovih dana

15. Zapravo je istina da siroke narodne mase nisu pomrle od vakcine.
    Fake svi koji bili protiv vace, majmuni glupi istripovani izbegli kolektivno dobro zbog sujete.

Rekli o sajtu

Kad je pre nekoliko dana osvanuo naslov u dnevnim novinama „Željko Mitrović: Trovali su me“, na samoproklamovanom rečniku slenga vukajlija.com odgovorili su mu bez mnogo pijeteta: „Pa dobro, i ti si nas, i još to radiš“.

Ekonom:east Magazin · 03. Februar 2011.