Prijava

Gates bas oronuo, od kada nema gatelinde i korone lik izgubio smisao

Valjda ce win 12 uskoro da malo osvetla obraz

Ono po medijima bukv pokolj od preranih smrti, vise nije ni za cudjenje

Postalo novonormalno. Sreca pa je avrg hotula pamcenje na nivou amebe pa je novo u stvari ono staronormalno koje trajeeeeeee

Caro zašto dolaziš ovde kad ti pička krvari? Lepo uzmi benendžeris i navij film sa Hju Grantom, tako sve žene rade kad ih poseti tetka iz Crvenke.

gates izgleda ko da ima 67 godina

Gejc kupio zemlje plodne jako mnogo svuda i svakuda, to mu je preokupacija.

sto, cuo da isplativo da se sadi lesnik?

Pa pazi ovako, čovek je postao najveći vlasnik poljoprivrednog zemljišta u US, to je ono što znamo - koliko toga je kupio neposredno preko trećih lica i kompanija nemamo pojma + koliko je kupio kojekuda drugde po svetu takodje nemamo pojma

https://www.popularmechanics.com/science/environment/a42543527/why-is-bill-gates-buying-so-much-farmland/

Drugo, potraži sebi ovu jako dobru knjižicu

https://delfi.rs/index.php/knjige/56118_jestiva_istorija_covecanstva_knjiga_delfi_knjizare.html

koja, izmedju ostalog, objašnjava zbog čega je hrana najvažniji resurs, bitniji čak od vode i daleko bitniji od energenata i svega drugog. Hrana i konrola hrane vuku bukv. sve poluge.

Treće, zemljište ne gubi na vrednosti, ljudi ima sve više i trebaće nam sve više hrane. Sve više koristimo i biodizel, koji se mahom dobija od kukuruza, tako da ćemo i njega više saditi. Tu nema greške. Kad imaš gomilu novca ko Gejc, ulažeš u sve moguće što obećava - u razvoj tehnologije, vacu, zemlju...Ako na nečemu pukneš, ostaje ti ovo drugo. Šta misliš gde su sve ušli kokakola, mekdonalds, nestle...? Si znao za ovo npr

https://www.bbc.com/news/world-56413562

ja mislim da je do lesnika. mozda maline?

kazu to zasadis i samo ti raste ti samo skupljas kajmak. znas kolko on moze da zasadi na toj njivi?

Ne znam, možda da pitamo Miličića.

on jabuke valjda sadi, sitno je to za gejca

Masline tebra, čiste pare

Pričo mi drugar čiji brat ima kuma koji radi u opštini, zna Gejts kuda će ceste prolaziti i tuda kupuje zemlju i sadi masline. Ogromne pare država daje za odštetu kada mora kupiti maslinike.

Brt kako komentarišeš sad ovu novonastalu situaciju gde je vaca = prirodni imunitet, i činjenicu da su neki tamo Trifko i Cara sve vreme bili u pravu? Sve na stranu, ispalo skroz tačno da je vaca gola kurčina i ničemu ne služi, sem za uslovljavanje, ucenjivanje i maltretiranje, i kako bi kojekakvi fajzeri uzeli još koju milijardu na povodljivom plebsu. Još jedina nedoumica je to da li su je punili nekim bezazlenim sranjem ili će ostavljati trajne posledice koje će se manifestovati tek kasnije, ne znam koliko je to uopšte moguće.

Vakcinisali se oni koji mislili da treba a nisu oni koji su mislili da ne treba

U suštini, kad uporediš takozvanu pandemiju sa ovom tragedijom u Ukrajini, preslikana mantra bukvalno, za jednu istu publiku. Umesto ostanikodkuće imamo slavaukrajini, umesto ravnozemljaša antivaksera imamo ravnozemljaše putinofile, ovi što su do juče bili odgovorni, napredni i razumni sad su empatični, proevropski i razumni itd. Što bi rekao jedan divan čovek, new skin for the old ceremony. Da ne pominjemo kako će kompanije opet da izmuzu tekspejere, to se podrazumeva.

Vakcinisali se oni koji mislili da treba a nisu oni koji su mislili da ne treba

A ne ne, bez zamena teza. Vakcinisali su se oni kojima su REKLI da treba, a nisu oni koji su mislili. Da su i ovi prvi malo mislili, u većini slučajeva ne bi ni oni. One najkrindž tvrdnje vakcinisali smo se da zaštitimo starije molim da se ne pominju, jer su ispod ljudskog dostojanstva i transfer su par ekselans.

Cara je u konstantnom PMS-u.Poremeceni antivakseri se trude da se operu od svoje gluposti i jos drkaju na podatke o umiranjima nevakninisanih od kovida prodavajuci pricu da je to VAKCINAAA.

Pa Melkore eto ti se nisi vakcinisao i imao kovid 600 puta organizam ti je unisten.