Vaccina

1. Jesam vam rekao da ga ne učite programiranje

2. Ozbiljan sam brt

3. Zanimljivo je to ali iskr nisam se davno slozio sa Melkom kao u ovom njegovom postu prethodne strane, ovo sto trif pise bi imalo smisla da covecanstvo postoji 16 godinica gore dole koju god

4. Jovo hakovo Celta

hahahaha plačem

5. torusna polja i subertove frekvencije ne razumem, to bi samo mogao da objasni trifors.

al da, virus je samo nacin da jedan organizam kaze drugom da mu nije dobro, neka vrsta ultimativne empatije, tog prenosa energije.

6. nije zivo bice, to samo smo dali objasnjenje necemu sto ne razumemo

7. Svašta ne razumemo. Svaki čovek na primer biva zaražen virusom sezonskog gripa (i ostalim) iz prostog razloga jer je u kontaktu sa drugim ljudima, novcem, ovim i onim. Medjutim, tek 20% zaista oboli. Zbog čega?

Čovek kada je bolestan biva ostavljen na miru da odmara, spava, bude sam sa sobom...Ne mora na posao, ne prilaze mu ako ne moraju, može na miru da razmišlja o životu i okolnostima, brinu se za njega, ukazuju mu pažnju...Dakle kada je pod velikim stresom i trebaju mu odmor i mir, kada je pred njim nekakav posao koji mu stvara glavobolju ili dogadjaj koji bi da izbegne, a ne zna kako - podsvest šalje signal imunom sistemu i kaže mu e, aj pauziraj malo leba ti. I čovek se razboli.

Isto je i sa drugim virusima naravno, svi znamo bar jedan slučaj gde je neko u kući imao koronu a ostalima nije bilo ništa. I najcrnju kugu preživela je trećina ljudi u Evropi, iako je u suštini bilo teže zaštititi se i lečiti nego danas, jer su sredstva informisanja i medicina bili daleko zaostaliji. Dok ne objasnimo psihu i shvatimo ko smo i šta smo, džaba istražujemo univerzum i nadamo se da ćemo iskoreniti bedu, nepravdu, ratove i ostalo.

8. Vrv je najbolji pokazatelj primer jedne firme (mislim nemačke) koja se bavila špedicijom. Pošto su na godišnjem nivou gubili jako mnogo novca na kojekakve udese i prekršaje, unajme nekakav tim ljudi da proba to da im reši - i ovi shvate da 80% sranja na putevima pravi 3% vozača. I sad jbg šta da rade sa njima, prebace ih na neke druge poslove dok ne nadju rešenje - i ovi krenu da se povredjuju, udaraju, lome kosti itd.

Imamo podsvest, predsvest, svest i telo. Telo je najvidljivije, i kada nešto zaboli nemoguće je ignorisati i mora da se deluje. Podsvest kada u sebi nosi neku muku i traumu, i ne može da je izgura u svest (jer se ova grčevito bori protiv toga) - podsvest izgura problem na telo i onda moraš da se baviš njim. Nevolja je medjutim u tome što je ta bolest posledica nekog drugog uzroka, i čovek krene da rešava samo nju. I reši je, nije to problem, medjutim psiha onda mora da ti se obrati na drugi način i krene da sjebava nešto drugo...Ozbiljne bolesti, alergije, čak povrede - gotovo po pravilu su posledica toga što duboko u čovekovom mentalnom sklopu i duši nešto nije kako treba.

9. Pošto trovanje mora početi odnekud, kao što je npr 5G mreža najpre potekla iz Wuhana

Sad sam se setio na sta me ovo podsetilo, simpsonovi sezona 34 ep 1, conspiracy meetings koje organizuje homer ludilo od epizode, vencanje miss huver i gila na chem trail islandu uz pesmu "...the virus was coused by 5g" :D

10. Braćo vi ste debelo loše ... umalo sam umrla od korone, i ne postoji virus?! Šta me davilo koji k? Veštice, mojre? Važim za jako zdravu osobu fizički. Čak izuzetno zdravu. Slažem se da je to neka veštačka bljuvotina ili modifikacija već nečeg postojećeg sličnog, ali da virusi ne postoje? ... Šta je sida onda recimo? Zar stvarno može neko tako daleko da razmišlja, dotle da ide u percepciji stvarnosti? Se drogirate škk? Po meni je virus najjači mehanizam prirode za odbranu od svih pomija čovečanstva.

11. Vrlo prosto - nanosiš mi zlo? I ja ću tebi. Taj rad. Univerzum je karmički konstruisan. U ciklusima. Takav je. Samim tim je takva i ova plava mrva na kojoj smo mi.
    Mlatim sad, ovo su totalno laička lupanja, po nekoj mojoj najprostijoj logici...
    Ali ozbiljno smatram da ste ni pride nekoj racionalnoj istini.

12. virus najjači mehanizam prirode za odbranu od svih pomija čovečanstva.

Ala joj je mehanizam ubilo se, sve i jednom smo se maltene prilagodili, suzbili ga ili obezvredili medicinom. Ako je to najbolje što priroda može i ume, onda je i zaslužila da je satremo. Najjači opstaju, tako stoje stvari, fak ju nejčr.

13. Bilo je i slucajeva nevakcinisih bez kontakta sa uopste drugim licima da su se razboleli i umrli, iz blize sredine znam za lika

Dobar je ovaj up level vaca spike, mogu da ukapiram Hotulove, osecam se u tom rangu.

Cuo sam na vise mesta spike virusi ne postoje to je odgovor organizma na sta vec, nisam uspeo da povezem. Neke fore organizam se cisti kroz bolest i sl. Nisam se spec ni interesovao, hotul level pa sto su se inficirali majmuni

14. El ima neko neki link na temu da su virusi cista glupost objasnjenje za debile aj dajte

15. Najjači opstaju, tako stoje stvari, fak ju nejčr.

ali to je to, selekcija. Čak i rak izazivaju virusi ne bakterija. Invanzivni odvratni virusi koji razaraju ćelije ... pobogu. Ne znam ... ne zanima me preterano. Ali to je samo upozorenje, biće da će nam fino Univerzum namestiti asteroid baš u pravom momentu. Svakako je priroda jača, Melk.

Rekli o sajtu

U subotu, 27. novembra 2010. u Klubu studenata tehnike biće održana smotra sadržaja popularnog šaljivog sajta. Vukajlija je mesto gde se Internet zajednica okuplja kako bi na duhovit i originalan način definisala reči i izraze, sleng termine, našu svakodnevnicu i aktuelne događaje, po paroli - „Ovde možete da definišete sve ono što ste oduvek želeli, a nije imao ko da vas pita”.

Mondo · 25. Novembar 2010.