U nedostatku mesta u Vujaklijinom ili kojem drugom rečniku na internetu postoji mnoštvo sajtova, među njima Vukajlija, gde možete da vidite na kakav sve način ljudi vole da razgovaraju na opšte zgražavanje lingvista. Tako da se tamo može videti da ljudi fejsbukuju, fejsbuče, da im je fejs ubagovao. Ili čak poređenje čuvenog prideva „kul”: kul, kulji, najkulji.
Emisija RTS-a "Oko Magazin · 24. Novembar 2009.
Zapravo su se najvise vakcinisali najslabiji i najkukavniji, penzosi i ostali kukavci koji su na rtsu i pinku. Prototip true srpskog vaksera je penzos 65plus sirotilja koji slusa sta mu se kaze.
Isto kao i za glasanje, da njih nije bilo sve bi propalo.
https://n1info.rs/zdravlje/svaka-sesta-osoba-u-svetu-ima-probem-s-plodnoscu/
Nije mi palo na pamet da je do vakcina, uopste, svaka cast kako si resio misteriju. Ja mislio zato sto sad cekamo do 35+ da pravimo decu u proseku.
Isto mislio da je i do nacina na koji zivimo po zapadu, al najverovatnije su vakcine znas si ti
Problem s plodnoscu je vjerovatniji od birth control pilula kod djevojaka i steroida kod muških + kasnije osnivanje porodice nego od bilo koje vakcine.
Vakcina brate 100% ja ti kazem
Ma to sam okačio ovde na temu čisto zato što nemam ideju gde drugde, a i proširili smo diskusiju. Poenta - medicina i nauka sve napredniji a ljudi sve više i češće bolesni, sterilni, nikakvi. To mi je inače jako zanimljiva tema, pošto znam parove koji su dobijali decu posle više od 10 godina pokušavanja, nekoliko neuspelih veštačkih oplodnji itd. Profesor iz pozorišta mi je recimo prvo dete dobio sa mislim 67. Sveti Jovan Preteča je rodjen od jako starih roditelja npr, mislim da taj podatak nisu džabe stavili tamo. Takodje imaš onu vinovu lozu na Hilandaru staru ne znam koliko vekova, što raste iz zidova i uz pomoć koje je par hiljada žena već pobedilo neplodnost. Ko zna šta je sve tu u pitanju, ishrana, stres, psiha, životne navike...
Mada ni staru dobru vacu ne smemo otpisivati, pa eugenika je pre skoro 100 godina sterilisala desetine hiljada crnaca po Americi vakcinacijom, nije to baš neka nova ideja.
Izdanke loze u teglu odmah
Mislio sam da sam šaljiv, ali izgleda da već nešto slično rade.
Na stranu to što su studijom obuhvaćeni mladi 15+. Malo je nedorečena studija pošto ne govori ko je zastupljeniji, muškarci ili žene, koje dobi uglavnom itd. Muškarci 49 bi trebalo da su mahom plodni, žene doduše malo teže - ali kako god ovo je 17% ljudi. Pitam se kakav je slučaj tamo medju Arapima i muslimanima.
Jbg ima veze sa svime a u tom konteksu treba gledati i vakcinu.
One spike kao dopinguju se a sad krivite vakcine su delimicno na mestu. Da i dopinguju se a pri tome uzimaju i vakcine.
Aj sad zasto to ne bi trebalo uzimati u obzir nek najmudriji medju nama objasne zasto izbaciti potencijalni nezeljeni efekat vakcine kao faktor.
Preglupo
Sterilitet je cista degeneracija nema tu puno pameti. Nisi kvalitet nema kocenja tacka, priroda uredila.
Vakcine mogu i ne moraju da doprinose. Ali ne postoji ni jedna studija da vacce poboljsavaju plodnost eventualno tj da nemaju negativan uticaj. Jednostavno nema ko da se bavi ovim jer apsolutno ne postoji interesovanje.
Koga boli kurac ako je neko ostao sterilan jer se vakcinisao na kovid, koga
https://www.blic.rs/sudbine/aleksandar-milic-mili-zanemeo-od-soka-kada-su-mu-saopstili-da-je-sasa-vidic-preminuo/p08bfnd
Nije imao uredan zivot = uredno se vakcinisao
caro, drago mi je da ti se menstrualni ciklus koliko-toliko popravio, ali možeš još poraditi na njemu.
dobro ovo je bas ocajnicki potez
Da ok, jedni misle da krvarim, drugi da je trol a real vaccinisani side eye efekat
sajd aj... caro, koliko je tebi godina?
Side effect?