Vaccina

1. Esi iznosio svoje motive ne secam se, i kako danas gledas na to?

dai malo da se smeiem

2. Da zaokružimo, drago mi da smo mi ovde pretekli i pelcovani i nepelcovani, neki pelcovani i nepelcovani pak nisu bili te sreće.

3. A sto kmece svi na ovog kenedija to je posebna draz leftardskog ala celt kmecanja.

Bukv prosla vacinacija prosla koronka da sad krene iznova svi mejmuni bi ponovili isto. Sto i ne cudi jer vec smo imali onaj fejkiran svinjski grip. Al tad prvi put bilo i za oprostiti ljudima sto se upacali na propagandu

4. stono kae pametan uci na tudjim greskama, glup na svojim, leftard ni na svojim

5. Mrzi me da ulazim u to sto je taj kenedi zlo, i sto ne radi iz ubedjenja nego zarad statusa i ciste sujete. Kao i svi ovi projekt 2025 ljudi cija govna gutas i ti, ko sto rekoh, ko kolateralna steta.

6. A za sta je gejc radio jebem te

7. gEjC jE FilanTrOOp znooooosh

8. Cara priziva Celta part 27363

9. NIJE U STVARI NIŠTA KAKO VI MISLITE DA JESTE

kralj soli 2025.

10. Celt da promjeni nick u NaCl

11. jao šta se ovo desava usrulja najavljuje nove plandemije

https://x.com/i/status/1965710852281217264

12. Celtuli vec spremili rame

13. ko zna otkad je taj video, pa ga ovi sad aplouduju, možda kad su bile majmunske boginje

14. u svakom slučaju izvučeno iz konteksta, ne zna se ni na šta misli

15. Cara ovdje si izgleda u pravu. I nije baš izvučeno iz konteksta. I ovo je današnji govor. Evo ovdje cijelog videa, nema nekog konteksta:
    https://youtu.be/cVnmcB4RC-U?t=3532
    Samo je rekla da smo na početku neke zdravstvene krize, nije ništa pojasnila na šta se odnosi. Zvuči prilično spooky.

Best case scenario: misli generalno na neke potencijalne zdravstvene krize i kako na njih se mora biti spreman, i kako Evropa tu treba da bude lider, da je ništa ne može iznenaditi

Worst case scenario: nešto se iza brda valja, zna nešto što mi ne znamo

16. jest neki video od pre korone lol

evo kako je bilo:

What she said: “We are on the brink – or even at the start — of another global health crisis. As a medical doctor by training, I am appalled by the disinformation that threatens global
    progress on everything from measles to polio. And this is why today I can announce that the EU will head a new Global Health Resilience Initiative.”

What she meant: I’m more than happy to call Pfizer.

ako ne budete dobri imaćete novu pandemiju mejmuni bukv na to se odnosi. Kuva u evropi pun im kurac sorosevskih govana. Francuska gori odjutros

17. Šta je ovdje čudno. Ako neko krepa nedugo nakon primanja vakcine, pa logično je da će uglavnom krepat od vakcine. Ili krepa nakon X godina od nečeg desetog.

Ono što nije rečeno je da 99,9999% onih što prime vakcinu ni ne krepa.

Rekli o sajtu

Slavna Vukajlija. Ima glupih stvari, ima bezveznih, ali ima i jako puno brilijantnih. Neću previše dužiti, samo odite tam pa vidite sami. Samo jedno upozorenje - ima ponešto napisano i na ćirilici (iako smatram da svako, ko kolko-tolko drži do opće kulture zna ćirilicu).

Skodin blog · 04. Septembar 2010.