Vaccina

1. Jel stvarno još uvek nisi uspeo da ih pronađeš? Oćeš da okačim?

2. ne, i boli me kurac, nisam toliko lud da citam 3200 stranica necijeg mejla, ni svoj ne stizem da procitam sve.

kolko vidim javno objavljeno. ako verujes u teorije zavere sta gubis vreme na to, svejedno su sakrili sve mejlove gde opisuje kako vakcinama kastriraju populaciju.

jesi procitao ti sve mejlove, ako vec zauzimas neki stav tu?

3. Trebalo bi da bude još ako se ne varam Freedom Of Information Act sad ima punopravan pristup mnogim stvarima. Uskoro će pasti i UFO diskložrs al to je psyop ne brinite se

4. Pa stigo sam do 1389. mejla ako hoćeš da znaš precizno

5. A da, celt refuses to look into it counting gag:
    69

6. Pa stigo sam do 1389. mejla ako hoćeš da znaš precizno

odlicno, kad procitaas sve, obavezno nam ostavi ovde neki size svega toga, da nam otvoris oci.

7. a ako ih ne citas redom, nemoj jesti govna o razumevanju i razmisljanju sopstvenom glavom i ta tvoja sranja

8. Pa tacno bih pre primio deset vakcina krstenih sa uranijumom, nego da citam hiljade mejlova nekog matorog prdonje.

9. ma gde citao jbt, jel ti lici trifors na nekog ko radi stvari temeljno? mislis da bilo koji antivakser koji nije totalno prso ili ima neke koristi od toga, radi tako stvari... da radi ne bi bio takav, nego procitao na qanonu nekog proroka kako jede govna o tome i sad doso kao da nas fakt cekuje, look into it ili koji se vec termin koristi za to.

10. Hlorokin kurcu ne vredi, davao sam ga na stotine pacijenata, nisam video neku razliku

11. Od doktora ovde sto sak cuo jedino kortikosteoridi pomazu konkretno i to kod mladjih gde nemas drugu infekciju osim virusne.

12. ajde neki TL;DR tih Faučijevih mejlova

13. Glavni lek je niskomolekularni heparin, kod tezih naravno. Korona je sistemsko oboljenje koje izaziva sveobuhvatnu trombozu

14. ajde neki TL;DR tih Faučijevih mejlova

Вирус је из лабораторије, маске су безвредне, ко је прележао ковид не треба да се вакцинише, хидроксљклсдфкј је ефикасан за лечење ковида

Мислим и ово долази из нечијих тлдрова, ако су лагали мене и ја лажем вас, ал прочитао сам и неки факт чек на то, само наводе истраживања против, ал не демантују да су стварно то писали

15. Ha,vakseri,evo vam,procitajte 2357 mejlova pa cete naci medju njima dokaz.

16. Hlorokin kurcu ne vredi, davao sam ga na stotine pacijenata, nisam video neku razliku

Koliko je među njima smrtnih slučajeva? Ozb pitam i tražim ozbiljan odgovor

17. Pa naravno da brojku nemam, jer nisam u onom haosu vodio evidenciju. Hlorokin smo iz protokola (ne ja, nego na nacionalnom nivou) izbacili juna, jula. Pre toga, znaci oni najgori horor meseci, april i pola maja 2020, davan je u dozama 200mg na 12h kod teskih slucajeva kovida. Apsolutno nikakvo vece prezivljavanje nismo dobili od njega, stavise, kao lek koji izaziva smrtonosne aritmije zbog produzenja QT intervala, umirali su ljudi od toga. Kada smo se (ne ja, nego svetska medicina) oko juna opasuljili da je problem koagulacija i prenaglasen imuni odgovor, i shodno tome pojacali heparine, kortikosteroide, uz uvodjenje tocilizumaba (lek koji blokira inteleukin-6), rezultati su se poboljsali prilicno. Ako ciljas na davanje hlorokina kod laksih slucajeva, da ne bi postali tezi, takodje ne mogu da te obradujem. Nikakvi rezultati, uz stalnu pretnju produzenja qt intervala i smrtonosnih aritmija.

Cak i da dajemo masovno ivermektin i hlorokin blazim slucajevima, i oni ostanu blazi: ko moze reci da je to zbog lekova. Moras imati kontrolnu i test grupu, na masovnom nivou da bi izvukao neki zakljucak. Bojim se da to nije moguce u Srbiji.

Mali disklejmer, za koji se nadam da se neces uhvatiti kao pijan plota, sto ti je zivotni modus operandi ocigledno: godinu i po dana sam bio zaduzen samo za najteze kovid pacijente. Oni koji iziskuju niv, high flow i intubaciju. Lakse nisam lecio.

Guglaj termine koji ti nisu jasni.

Rekli o sajtu

Kada pitate dva čoveka o nečemu, dobićete više od dva mišljenja. Na toj osnovi je stvoren Vukajlija. Rečnik slenga i idioma.

Kompjuterska Biblioteka · 7. Maj 2009.