Vaccina

1. Nema to veze za nasom pricom. Kako god se mi ponasali, uvek smo bili oprezni sa vakcinama. 2008 je propala nabavka vakcina za svinjski grip.

Svakako, nista sto mi radimo ne menja cinjenicu da je ovolika cenzura svakoga ko ima da kaze bilo sta protiv narativa i pritisaka da se ljudi vakcinisu, veoma sumnjiva.

Ako uzmemo u obzir i dokaze o negativnim reakcijama na vakcine koje pristizu iz dana u dan postaje jasno zasto je to tako.

Takodje, evo jedne medicinske kompanije koja se bavi nanotehnologijama. Izmedju ostalog oni prave i nazalne vakcine sa nano cesticama koje se bore protiv virusa. Prosecni celt bi reko: "Jeste nanotehnologije, terminatori jos ti procesor ugrade."

https://bluewillow.com/vaccine-pipeline/

Evo jos jednog zanimljivog klipa. Citac cipovanih ljubimaca radi i na ljudima koji su primili nove i moderne RNK vakcine.

https://brandnewtube.com/watch/is-this-how-the-nano-technology-tags-you-after-you-quot-ve-injcted-yourself-with-it_aX8o67oX9QPBktA.html

Znam da je tesko svariti da Gejts hoce da cipuje i Slavicu iz Bajmoka ali to nam je sto nam je.

2. Evo jos jedne zanimljivosti vezane za nano hidrogelove koji se daju preko briseva.

https://brandnewtube.com/watch/nano-particles-found-in-pcr-test-swabs_shfZBlhUGdFziZS.html

3. Zasto se jos uvek nisi roknuo?

4. Ne znam zašto smo u fazonu da će neko na silu da nam gura čipove u mozak, kada ćemo za 15 godina svejedno da ga ugradimo sami. Čipovi, transhumanizam - nisu nekakva naučna fantastika, naprotiv - olakšavaće nam život na milion načina, nećeš morati u banku, nećeš čekati u redu na kasi, neće moći da ti provale u kuću kad nisi tu - i da provale znaće ko je to uradio itd. Tehnologija će te činiti snažnijim, bržim, pametnijim...Ako budeš bio u stanju da je priuštiš imaćeš povoljnije izglede kao društveno biće, ako ne budeš, ili odbiješ - patićeš. Ići ćeš u šumu da živiš sa sebi sličnima i nećeš biti dobrodošao u civilizaciji. Ne znam zašto se uopšte čudimo ovome; ako svetska banka reši da prestane da štampa novac (košta, zagadjuje, nepraktično je...) i izbaci kartice kao način plaćanja (košta, zagadjuje, zastarelo je) nećeš imati šta da biraš. Moći ćeš eventualno da napraviš zatvorenu komunu gde koristiš nekakav svoj novac, ako ti država to ne saseče, a hoće. Ako tipa Amerika ili Kina donese uredbu po kojoj svaki gradjanin mora da se čipuje, i ne možeš da udješ na njihovu teritoriju ako i sam nemaš čip - nema šta da se buniš, možeš ili da bojkotuješ ili da se apgrejduješ. Pošteno. U narednih 20 godina prvo što će keš otići u istoriju, i drugo što ćemo uveliko premašiti 10.000.000.000. Kakve sve mogućnosti će nam pružati tehnologija praktično je nezamislivo. Kako god, živećemo u nekoj vrsti kineskog modela koji je i danas aktuelan, i sve je samo ne sredstvo da se usreći i zaštiti pojedinac.

5. 'Barem ću dugo da budem mrtav i beo kada bude došla ta tehnologijska distopija.' Hana Arent.

6. Zamisli da već danas svi imamo čip - radnici u banci, pošti, na bilo kojoj kasi, benzinskoj pumpi, autobuskoj stanici, aerodromu...Postaju izlišni. Jedno milijarda plata koje više ne moraš da isplaćuješ. Račune plaćaš onlajn (zapravo sami ti skinu cifru kad ti legne plata), kladiš se onlajn, kupuješ onlajn, nastavu slušaš onlajn. Nema toliko potrebe za kretanjem, saobraćaj se redukuje, samim tim emisija štetnih gasova, broj udesa itd. Ljudi će sa neverovatnom lakoćom pristati na to malo govno.

7. Teško Šmokljane, zakačiće te najveći deo ovog. Vrati se 15 godina unatrag i uporedi tehnologiju i zavisnost od nje sa ovim danas - za 15 godina ta zavisnost će porasti nebrojeno puta, iz prostog razloga što se sve vrtoglavo razvija. U pravu je onaj ćelavi crnja iz matriks keca, još malo pa ćeš se svesti na minijaturnu durasel bateriju koja napaja sistem. Kada iz bilo kog razloga postaneš prekobrojan, ideš u pustinju da jedeš pečurke i skakavce, što je opet samo po sebi fer.

8. Oduzmeš čoveku Boga, otadžbinu i porodicu i ostaje još praktičnost. Prva dva jedva da još nešto znače današnjem čoveku, a porodica, bar ono za šta smo navikli da je smatramo, uveliko je na izdisaju. Ostaju dakle praktičnost, društvena odgovornost i sloboda, koje će tin definisati drugi kao ne bi morao previše da razmišljaš.

9. M E L K O R
    E
    L
    K
    O
    R

10. Ja sam u velikoj meri već izopšten iz društva, izuzev posla, tako da sam na neki način već prekobrojan. Ako se tvoja proročanstva i ostvare Melky neće se mnogo toga promeniti u mom životu, osim što ću da budem 15 godina stariji i mnogo bliži smrti. Nećeš morati da ideš u pustinju i jedeš pečurke, moći ćeš da skapavaš u nekom ćumezu od 25 kvadrata i tad kao i sad, previše smo nebitni i mali da bi se te 'sile iza kulisa' jebavale oko nas nešto preterano, dovoljno im je da nas učine apatičnim i da nam zadovolje neke bazične potrebe da ne bismo talasali previše i oni su mirni.

11. Koliko ljudi ima na tvom poslu,Smoklja?

12. popusis mi kurac sa pricom o cipovanju i pracenju tehnologijom i o menjaju drustva u niskobudzetnu distopiju dok sa telefona sa kojim si na delic sekunde povezan sa skoro svakim covekom na svetu, ima procesor ko superkompjuter 90tih i orakl koji cas posla pitas ako ti nesto zatreba da ti nadje ili odgovori pises svoja proseravanja koja cita random osoba koja je cirka 1000km udaljena od tebe i napusi te jer jedes govna.

isto vazi i za laptop i za kompjutor ili sa cega god seres ovde. cenim da nije sa osvestenog debla iz hilandara nego sa nekog bilgejtsovog cipa.

13. Pedesetak otprilike @houltu9l

14. isto more vazi i za triforsa koji je "off d grid" i "razmislja svojom glavom" i "razvuko pipike i upija informacije" nego aj, on je balavander, pa mu se moze oprostiti na naivnost.

15. Smoklja,hvala.
    Celt,pusti Melka i njegova poremecena kenjaja.

16. bukvalno antivaksere treba pljunuti u lice na ulici kad ga vidiš

17. Melkor melkor kao deca smo se igrali

18. ne znam za cipove, al za 99% tehnologije mogu da kazem da je, uz sve negativne efekte, bolje da postoji nego da ne postoji

19. Cip u vakcini LOL
    Tecni cip LOL

20. Ne bi me čudilo da antivakseri vjeruju i u druge idiotizme poput chemtails i fluor u vodi truju ljude, nismo nikada bili na mjesecu, itd. Inače ta ljudska osobina se na Engleskom zove crank magnetism

https://rationalwiki.org/wiki/Crank_magnetism

Rekli o sajtu

Na sajtu vukajlija.com definisan je pluskvamfutur I i II , poseban morfološki oblik glagola, kojim se služe političari kada govore o ulasku Srbije u Evropsku uniju.

Kurir · 20. Februar 2011.