Supljina

1. Osecate li supljinu kada samo konzumirate kulturne proizvode da kazem, odnosno gledate filmove i serije i igrate igrice, citate knjige a ne jebete

2. tada više manjak šupljine, if you know what I mean... :)

3. gamby, aj nek ti malo vukajlijaškog integriteta ostane, ako si ga ikad i imao

4. Ma popusis mi kurac majmune, idi oprastaj se od sajta i zahvali se za kresove

5. Dobar si momak, ali me nisi slušao dok si bio moderator, ponelo te 6 sekundi lažne slave i odbacio si sve rokenrol vrednosti, okrenuo se protiv mene a ja sam te prvi predlagao za moderatora. Sad ti je krivo što više nemaš nikakav autoritet, pa to se ne postiže maltretiranjem ljudi i ujedanjem ruke koja te hrani

6. Sad si u rangu halfrovaste pojavice, a za takvu reputaciju kriv si isključivo i jedino ti sam

7. hahahahah vukajlijaski integritet jebeno
    alo druze tvoje oprastanje od vukajlije je top 10 znojenja ovde

8. Ima dašak neke mladalačke romantike u tom zahvaljivanju za bjesove... Jer, bilo ih je- čime se odagnava svaka sumnja u iskrenost pesnikovih reči

9. I njihova najpoznatija, "Hvala ti za krjesove"
    youtube.com/watch?v=GWLtUkENuKs

10. Bjesovi su nemilosrdni tamo gore, na vrhovima planina...

11. meni je skroz ok da ne jebem, nemoj samo to da te ispunjava jebogati

12. pikam pes čitam fantazi i boli me kurac

13. Читајући написане књиге заборавио си оне ненаписане

Rekli o sajtu

U subotu, 27. novembra 2010. u Klubu studenata tehnike biće održana smotra sadržaja popularnog šaljivog sajta. Vukajlija je mesto gde se Internet zajednica okuplja kako bi na duhovit i originalan način definisala reči i izraze, sleng termine, našu svakodnevnicu i aktuelne događaje, po paroli - „Ovde možete da definišete sve ono što ste oduvek želeli, a nije imao ko da vas pita”.

Mondo · 25. Novembar 2010.