Osim velikih istorijskih i nacionalnih zabluda, podložni smo i onim „sitnijim”, ali koje nam određuju svakodnevicu. „Ne valja da se sedi na kućnom pragu, posebno kad grmi”, „Hleb od 500 grama je opšteprihvaćen pod nazivom kilo hleba”, „Ne valja da se zviždi u kući, to privlači miševe”, „Ne valja da se otvara kišobran u kući”, „Žvakanje žvaka može da deformiše vilicu”, „Ma koliko vruće i zagušljivo bilo, ne otvarati prozor, ubiće promaja”, navode na popularnom internet portalu „Vukajlija” niz sujeverja i zabluda našeg naroda.
Politika · 31. Januar 2011.
Osecate li supljinu kada samo konzumirate kulturne proizvode da kazem, odnosno gledate filmove i serije i igrate igrice, citate knjige a ne jebete
this guy...
tada više manjak šupljine, if you know what I mean... :)
Ne.
Shut up soyboi
gamby, aj nek ti malo vukajlijaškog integriteta ostane, ako si ga ikad i imao
Ma popusis mi kurac majmune, idi oprastaj se od sajta i zahvali se za kresove
Jer bilo ih je
Ajde mrš
Dobar si momak, ali me nisi slušao dok si bio moderator, ponelo te 6 sekundi lažne slave i odbacio si sve rokenrol vrednosti, okrenuo se protiv mene a ja sam te prvi predlagao za moderatora. Sad ti je krivo što više nemaš nikakav autoritet, pa to se ne postiže maltretiranjem ljudi i ujedanjem ruke koja te hrani
Sad si u rangu halfrovaste pojavice, a za takvu reputaciju kriv si isključivo i jedino ti sam
hahahahah vukajlijaski integritet jebeno
alo druze tvoje oprastanje od vukajlije je top 10 znojenja ovde
Ima dašak neke mladalačke romantike u tom zahvaljivanju za bjesove... Jer, bilo ih je- čime se odagnava svaka sumnja u iskrenost pesnikovih reči
I njihova najpoznatija, "Hvala ti za krjesove"
youtube.com/watch?v=GWLtUkENuKs
Bjesovi su nemilosrdni tamo gore, na vrhovima planina...
meni je skroz ok da ne jebem, nemoj samo to da te ispunjava jebogati
pikam pes čitam fantazi i boli me kurac
Читајући написане књиге заборавио си оне ненаписане