jbt gledam zapadnu obalu, zatim na istoku Njujork, Vasington i ostale drzave koje u nekom kulturoloskom, demokratskom i socijalnom mislu cine Ameriku onim sto jeste (neki njihov Sabac), sve Bajden uzeo... Ali imas one Misurije, Kanzase, Arkanzase (Nisevi i Vranja) i to ce opet prelomiti
Pa nisi još proglasili pobede u nekim državama. Bajden samo uzeo Arizonu Trampu i ima samo jednu oko Jezera (Minesotu). Pensilvanija će biti ključna kako stvari stoje, to su pričali i ranije.
Dzordzija, Pensilvanija, Micigen. Svuda Tramp vodi ubedljivo. To mu je 52 sto nije dovoljno. Ostalo je tesno ili vodi Bajden. Po meni ce lomiti Severna Karolina i Viskonsin.
Bog te jebo
sta se dogadja
223:148 za Bajdena... mislim da je to gotovo
mada gledam sve ostale trenutno brojanje Tramp vodi... moze biti jos govana
Jesi ti lud brt
Kladionice u nekom trenutku bila na 70%za Trampa
Kakvo ludilo
ne kapiram brt sta govoris
Teksas Dzordzija i Pensilvanija Tramp ubedljivo vode, sa te tri ga stize maltene
Pa Tramp će izgleda da pobedi jbte xD
i meni nije jasno kako
Izgleda da će morati da se čeka da dođu oniglasovi poslati poštom, al opet jbte...
jbt gledam zapadnu obalu, zatim na istoku Njujork, Vasington i ostale drzave koje u nekom kulturoloskom, demokratskom i socijalnom mislu cine Ameriku onim sto jeste (neki njihov Sabac), sve Bajden uzeo... Ali imas one Misurije, Kanzase, Arkanzase (Nisevi i Vranja) i to ce opet prelomiti
Pa nisi još proglasili pobede u nekim državama. Bajden samo uzeo Arizonu Trampu i ima samo jednu oko Jezera (Minesotu). Pensilvanija će biti ključna kako stvari stoje, to su pričali i ranije.
https://www.nytimes.com/interactive/2020/11/03/us/elections/results-president.html - Ovu tabelu gledaj
Umlatio ga Tramp u Pensilvaniji ako ona lomi
ma brate glasovi ne dolaze onako kao kod nas gde na 30% prebrojanih vec znas otprilike procente, idu u naletima
u principu bajden treba da uzme pensilvaniju i jos jednu od kljucnih drzava da bi dobio izbore
bukvalno ko denver i portland jbt
223:204 vec...
e poserem se na ovo
sa pensilvanijom obilazi Tramp, a vodi 56:41 posle 55% prebrojanih, to je gotovo...
Pensilvanija, Mičigen i Viskonsin će biti ključne države. Ko dobije 2 od tri pobeđuje.
Dzordzija, Pensilvanija, Micigen. Svuda Tramp vodi ubedljivo. To mu je 52 sto nije dovoljno. Ostalo je tesno ili vodi Bajden. Po meni ce lomiti Severna Karolina i Viskonsin.