America got President

1. 223:148 za Bajdena... mislim da je to gotovo

2. mada gledam sve ostale trenutno brojanje Tramp vodi... moze biti jos govana

3. Kladionice u nekom trenutku bila na 70%za Trampa

4. ne kapiram brt sta govoris

5. Teksas Dzordzija i Pensilvanija Tramp ubedljivo vode, sa te tri ga stize maltene

6. Pa Tramp će izgleda da pobedi jbte xD

7. i meni nije jasno kako

8. Izgleda da će morati da se čeka da dođu oniglasovi poslati poštom, al opet jbte...

9. jbt gledam zapadnu obalu, zatim na istoku Njujork, Vasington i ostale drzave koje u nekom kulturoloskom, demokratskom i socijalnom mislu cine Ameriku onim sto jeste (neki njihov Sabac), sve Bajden uzeo... Ali imas one Misurije, Kanzase, Arkanzase (Nisevi i Vranja) i to ce opet prelomiti

10. Pa nisi još proglasili pobede u nekim državama. Bajden samo uzeo Arizonu Trampu i ima samo jednu oko Jezera (Minesotu). Pensilvanija će biti ključna kako stvari stoje, to su pričali i ranije.

https://www.nytimes.com/interactive/2020/11/03/us/elections/results-president.html - Ovu tabelu gledaj

11. Umlatio ga Tramp u Pensilvaniji ako ona lomi

12. ma brate glasovi ne dolaze onako kao kod nas gde na 30% prebrojanih vec znas otprilike procente, idu u naletima

u principu bajden treba da uzme pensilvaniju i jos jednu od kljucnih drzava da bi dobio izbore

bukvalno ko denver i portland jbt

13. 223:204 vec...

e poserem se na ovo

14. sa pensilvanijom obilazi Tramp, a vodi 56:41 posle 55% prebrojanih, to je gotovo...

15. Pensilvanija, Mičigen i Viskonsin će biti ključne države. Ko dobije 2 od tri pobeđuje.

16. Dzordzija, Pensilvanija, Micigen. Svuda Tramp vodi ubedljivo. To mu je 52 sto nije dovoljno. Ostalo je tesno ili vodi Bajden. Po meni ce lomiti Severna Karolina i Viskonsin.

Rekli o sajtu

Štek je dobro sakriveno mesto. Varijacija ima bezbroj: recimo štek-ocene su „isključivo dobre ocene koje se čuvaju za ‘ne daj Bože' situacije, odnosno period kada pljušte kečevi“, piše jedna vukajlijašica. Tako će iskusni školarac prećutati roditeljima da je dobio peticu, a to će im saopštiti tek kada dobije i nekog keca – da bi ublažio negativni efekat.

Deutsche Welle · 29. April 2011.