America got President

1. 223:148 za Bajdena... mislim da je to gotovo

2. mada gledam sve ostale trenutno brojanje Tramp vodi... moze biti jos govana

3. Kladionice u nekom trenutku bila na 70%za Trampa

4. ne kapiram brt sta govoris

5. Teksas Dzordzija i Pensilvanija Tramp ubedljivo vode, sa te tri ga stize maltene

6. Pa Tramp će izgleda da pobedi jbte xD

7. i meni nije jasno kako

8. Izgleda da će morati da se čeka da dođu oniglasovi poslati poštom, al opet jbte...

9. jbt gledam zapadnu obalu, zatim na istoku Njujork, Vasington i ostale drzave koje u nekom kulturoloskom, demokratskom i socijalnom mislu cine Ameriku onim sto jeste (neki njihov Sabac), sve Bajden uzeo... Ali imas one Misurije, Kanzase, Arkanzase (Nisevi i Vranja) i to ce opet prelomiti

10. Pa nisi još proglasili pobede u nekim državama. Bajden samo uzeo Arizonu Trampu i ima samo jednu oko Jezera (Minesotu). Pensilvanija će biti ključna kako stvari stoje, to su pričali i ranije.

https://www.nytimes.com/interactive/2020/11/03/us/elections/results-president.html - Ovu tabelu gledaj

11. Umlatio ga Tramp u Pensilvaniji ako ona lomi

12. ma brate glasovi ne dolaze onako kao kod nas gde na 30% prebrojanih vec znas otprilike procente, idu u naletima

u principu bajden treba da uzme pensilvaniju i jos jednu od kljucnih drzava da bi dobio izbore

bukvalno ko denver i portland jbt

13. 223:204 vec...

e poserem se na ovo

14. sa pensilvanijom obilazi Tramp, a vodi 56:41 posle 55% prebrojanih, to je gotovo...

15. Pensilvanija, Mičigen i Viskonsin će biti ključne države. Ko dobije 2 od tri pobeđuje.

16. Dzordzija, Pensilvanija, Micigen. Svuda Tramp vodi ubedljivo. To mu je 52 sto nije dovoljno. Ostalo je tesno ili vodi Bajden. Po meni ce lomiti Severna Karolina i Viskonsin.

Rekli o sajtu

Da. Definitivno ima dobrih fora, svaka čast onima koji ih smisliše. Respect Vukajlija.

MyCity Forum · 4. Februar 2009.