Ali Pensilvanija ima loš uzorak jer nisu počeli da broje glasove poslate poštom a to su Bajdenovi u velikoj većini. Džordžija je Trampova kako stvari stoje.
Pensilvanija, Micigen i Viskonsin imaju jos dosta prebrojavanja, Trampu trebaju 2 od te tri da bi dobio. za sad vodi, ali posto im je sistem prebrojavanja kurac, moze biti svasta
pa pazi, ako Tramp uzme NC i Dzordziju kao sto izgleda, ostaje na dvije od ove tri sto sam pomenuo gore, Pensilvanija, Micigen i Viskonsin.
Bajden i da uzme Nevadu, Arizonu i Mejn, i dalje nema dovoljno, trebju mu 2 od 3 od ovih gore
predlog: da se na srpskim predsednickim izborima uvede americki sistem, pa da sabac, krug dvojke i subotica budu njujork, kalifornija i ilinois, a nis i vranje teksas i florida
Ali Pensilvanija ima loš uzorak jer nisu počeli da broje glasove poslate poštom a to su Bajdenovi u velikoj većini. Džordžija je Trampova kako stvari stoje.
Zar se ne zove Gruzija na srpskom?
pa od preostalih Bajden iygleda dobija Arizonu i Mejn, sve ostale ce pokupiti tramp.
sto znaci da ce da pobjedi.
NC djeluje neizvjesno
Kapetane ne skečuj tako preljuto umalo mi nije glava otpala od smeha
Amerika ce izgubiti sav medjunarodni ugled
veoma zanimljiva trka.
demokrate su su već krenuli kmecati, ali i tramp kmeci haha
Ali ima još puno glasova koji su postom stigli da se broje.
ko je dobio u OH od 64 dobio je izbore svaki put. Tramp je dobio tamo
kejs klozd idemooooo
https://www.youtube.com/watch?v=Dh7bH7Gaa7g
idemo teksaaaaas
4 MORE YEARS
Pensilvanija, Micigen i Viskonsin imaju jos dosta prebrojavanja, Trampu trebaju 2 od te tri da bi dobio. za sad vodi, ali posto im je sistem prebrojavanja kurac, moze biti svasta
tramp je u nevadi izgubio na proslim izborima za manje od 1.5%, ako bi to sad uzeo onda su bas velike sanse da dobija
mene čudi ova ubjedljiva prednost u pensilvaniji
kazu da su u Pensilvaniji prestali da broje rezultate za danas, tako da nista do jutra. tj nastavljaju oko 1-2 popodne po nasem vremenu.
tramp je u nevadi izgubio na proslim izborima za manje od 1.5%, ako bi to sad uzeo onda su bas velike sanse da dobija
ma premalo je to elektora, ne znaci skoro pa nista
kako ne znaci jebote, vidis da se kolju, u nekoj ludoj kombinaciji ta nevada moze da odluci
tramp ne računa ne nevadu.
bitnije je da dobije pensilvaniju i viskonsin.
veoma zanimljivo za pratiti ovaj njihov način glasanja.
pa ne racuna, al moze da bude kec u rukavu
pa pazi, ako Tramp uzme NC i Dzordziju kao sto izgleda, ostaje na dvije od ove tri sto sam pomenuo gore, Pensilvanija, Micigen i Viskonsin.
Bajden i da uzme Nevadu, Arizonu i Mejn, i dalje nema dovoljno, trebju mu 2 od 3 od ovih gore
predlog: da se na srpskim predsednickim izborima uvede americki sistem, pa da sabac, krug dvojke i subotica budu njujork, kalifornija i ilinois, a nis i vranje teksas i florida
novi pazar = new mexico
usvajam