Bez ikakve pompe, Vukajlija se pojavila tokom ove godine i zabilježila skoro deset hiljada rječi u rječniku žargona koje su definisali sami posjetioci. Uzimajući za ime učestalu grešku u govoru kad ljudi zapravo žele da kažu Vujaklija, stvorena je zajednica stvaraoca slenga srpskog jezika i mjesto na kojem posjetioci treniraju svoju kreativnost. Ovaj kreativni ventil vas samo tako usisa i očas posla možete da izgubite sate vremena čitajući duhovite opaske kojim su definisani brojni izrazi iz popularne kulture i govora. Pozicionirajući se između ozbiljnih sajtova kao što su "Metak" i "Vokabular" na jednoj, i zabavnih "Srbovanje", "Kobaja Grande" na drugoj strani, Vukajlija je dokazala da famozni "user-created content" (sadržaj kreiran od strane korisnika) može sasvim lijepo da zaživi i na ovim prostorima. Ovogodišnja nagrada za najbolji sajt prema izboru Biznisbloga odlazi ovom istinskom Web 2.0 projektu kojem u definicijama nije izmakla ni domaća blogosfera!
Biznisblog · 26. Decembar 2007.
BTW u senat je ušla prva trandža.
Odlicno Sevaste, ne moze Tilmov glas da vredi koliko Gambijev
kakva država, možemo samo da se divimo i plačemo
zamisli da Srbija ima Ohajo, svaka kuća na izborima bi imala deliju sa bejzbolkom i spiskovima glasača
Ili ovog sto mota kablove za 30 soma i pisa u pelene jer je suzanj koji bi ga posaftao malenom korejcu za povisicu od 3500 fiksno plus 50% pokriven topli obrok
Vucic standardno uvek izdominira jug
mozemo da idemo i dalje pa da uredimo srbiju kao federaciju, pa da u zlatiborskom okrugu moze da se unosi oruzje u skole, a u sapcu da budu legalizovani gej brakovi npr
Smrtna kazna u Nisu za peticu vutre
Coffe shop u Bg najopustenije
Ko god da pobedi, Amerika i dalje ostaje land of opportunities
https://youtu.be/Km6i72tiC9s
Predlagao sam ja odavno da se Srbija transformise u federation, sa nekih desetak saveznih drzava i Bg DC, mnogo vise kinte bi ostajalo u budzetima tih drzava i jednostavnije bi sve islo
Ali Srbi strahuju od takvih resenja valjda zbog Kosova, mislim pazi logiku
jebi ga, na proslim izborima sam video kolko su ovi polovi i kao neke racionalne procene teski promasaji - na foru, tramp pljuje po latinosima pa ce svi latinosi (koji mogu da glasaju, dakle amerikanci) da glasaju protiv njega.
ocekujes od imigranata koji bukvalno pobegli od necega, da ne glasaju za nekog ko pljuje po tome?
na proslim izborima medju latinosima tipa 75% glasali za njega ili kako bese. sad ce verovatno crnci da ih "iznenade", neki micigen ili tako nesto gore.
po meni, ako ovi polovi ne daju ispod 40% za trampa, nema sanse da ne dobije jos jedan mandat.
nije da je bitno ko je za bilo sta, al eto.
juče
called it. Pod latinosi sam mislio na ne-meksikance juznije sa drzavljanstvom
Ali Srbi strahuju od takvih resenja valjda zbog Kosova, mislim pazi logiku
da se srbija uredi kao federacija, za 50 godina balkan bi bio bogatiji za bar 6 novih nacija i 2 nove religije
Ahahaj pa prvi bi otcepio vranje, bankrotirali bi za 17 minuta i postali distopija postapokalipticna, dolazio bi verner hercog da snima kod nas dokumentarce, jer necu da vas lazem, bilo bi i kanibalizma
93% glsova u Dzordziji i 2% razlike. lejt drama!
veliki skok procenta u Viskonsinu i 4% razlike trenutno.
Tramp bukvalno proglasava pobjedu
lol
Da se srbija/balkan uredi kao decentralizovana federacija gde nije sva vlast centralizovana u beogradu sve bi bilo ok. Mozda bi i dodali poneki makedonski/bosanski/severno kosovo kanton.
To je mnogo dobra stvar, nemoj mislite da smo sad mi nesto drugaciji pa to ne mozemo. Ako nista kulturno smo mnogo blizi tome da gledamo sta radi komsija u basti nego ovo jebavanje sa politikom u velikom gradu.
Problem je kod nas sto mi zamisljamo sace se decentralizujemo a i dalje sve odluke da budu na beogradu. U tom slucaju naravno da ce se ocepljujes pomalo, ako imas dovoljno moci.
hhahaha bukvalno svrsava u gace dok prica
msm Tramp, ne Kelt.
Eto vidite sad gde je nas problem i na kom je nivou stanje srpske svesti. Imas 50 partija koje su namerno osnovane da slude narod i da ga mantraju dok ga pljackaju, dve stranke sa 90% identicnim programom ne mogu da se usaglase, predju preko svega i stope se u jednu (zasto je problem da sve opozicione stranke postanu deo DS na primer, ja ne kapiram, prvi bih da imam svoju stranku i fazon 3% birackog tela pojacao DS) i onda zahtevaju da neko glasa za njih, pa cekaj je li poenta hranjenje vase sujete ili interes i dobrobit naroda i drzave
https://www.b92.net/info/izbori2020/mapa.php#%C5%A0abac
Svi, svi, svi uuuuu cirkus Kolorado.
hahahha reporteri bi lajk TRAMP DEKLERS VOR hahhaha