Bez ikakve pompe, Vukajlija se pojavila tokom ove godine i zabilježila skoro deset hiljada rječi u rječniku žargona koje su definisali sami posjetioci. Uzimajući za ime učestalu grešku u govoru kad ljudi zapravo žele da kažu Vujaklija, stvorena je zajednica stvaraoca slenga srpskog jezika i mjesto na kojem posjetioci treniraju svoju kreativnost. Ovaj kreativni ventil vas samo tako usisa i očas posla možete da izgubite sate vremena čitajući duhovite opaske kojim su definisani brojni izrazi iz popularne kulture i govora. Pozicionirajući se između ozbiljnih sajtova kao što su "Metak" i "Vokabular" na jednoj, i zabavnih "Srbovanje", "Kobaja Grande" na drugoj strani, Vukajlija je dokazala da famozni "user-created content" (sadržaj kreiran od strane korisnika) može sasvim lijepo da zaživi i na ovim prostorima. Ovogodišnja nagrada za najbolji sajt prema izboru Biznisbloga odlazi ovom istinskom Web 2.0 projektu kojem u definicijama nije izmakla ni domaća blogosfera!
Biznisblog · 26. Decembar 2007.
У једном апдејту додато нових 138 000 гласова у Мичигену и сви су за педофила.
https://twitter.com/ricky000413/status/1324017811283349505
prosli put se kladio na klintonove pa ispusio, sad kako stvari stoje ispusice sa trampom, za sledece izbore taman da nas bombarduju za jubilej 25. godina od '99
Bukvalno ne mogu da zamislim da ovakav kandidat uopste postane kandidat u bilo kojoj makar polu-civilizovanoj zemlji
zato se prica o onoj kamali heris toliko, ona ce biti potpredsednica i nije iskljuceno da ovog strefi neki mozdani udar tipa za nedelju dana u kom slucaju ona preuzima (barem privremeno, koliko sam skontao)
Ovo ako ode na vrhovni sud, a vrhovni sud sve republikanci... bice svasta.
koja institucija uopste broji glasove i daje zvanicne rezultate?
jel svaka savezna drzava pojedinacno odgovorna za to ili ima nadnacionalno telo?
Amerika nema izbornu komisiju ili tako nesto. Uvek se zasnivalo na priznanju poraza, do sada nikada nije bilo da porazeni ne prizna poraz.
Hahahahahahahahahaha tebra ako se prerano sazna da je pokušano nameštanje izbora odužiće se ovo do 2021. Molim režiju da progleda kroz prste plavima do kraja da se onako naprasno otkrije ko u WWE kad puste Undertakerovu muziku kad je bal nek je bal
trifors, jel si ti bese tvrdio kako korona nestaje nakon americkih izbora?
Da shto
Kamala je fazon najnepopularniji kandidat na trenutnoj americkoj politickoj sceni, koliko sam razumio ne vole je ni lijevo ni desno. U debatama su je ispreskakali lagano, sama je pogazila svoju rijec stotinu puta, cak je Bajdena nazvala rasistom, nesto ne vjerujem da bi iko bio srecan da ona preuzme bilo sta
Cekamo jos rezultate iz Penisvalnije i slavlje na Kosovu moze da pocne
Welcome back, Democrats!
youtube.com/watch?v=M2rTafbQepg
https://twitter.com/DadKnows3/status/1323964162993651712?s=20
U sustini, nista novo necemo saznati danas: Micigen, Viskonsin i Nevada idu Bajdenu. Dovoljno za 270.
Dal je regularno ili ne, nevazno, jer ce Doni T. to osporiti. Vuci ce se to par nedelja, spominjace se vrhovni sud blabla, i onda ce mu pripretiti neko ko se zapravo pita o svemu, i priznace poraz.
Bice par protesta, al ne preterano, jer je desnica navikla da bude u ilegali.
I to je to. Bajden predsednik, dok ne capne, cak i da postane senilan preljuto, nece ga menjati. Ionako se on tu nista ne pita.
Da li ce ovo uticati na Srbiju, aps ne lol, svi nasi neprijatelji imaju dublje dzepove i bolje lobiste, a Kosovo je izgubleno odavno.
Da li ce ovo uticati na globalni odgovor i posmatranje na samu pandemiju... to mi je jedina nepoznanica.
ZAPAMTITE OVAJ POST PICKE
pa evo pratimo situaciju da vidimo dal da stajemo pod tvoj barjak ili da te napusavamo kao celt bombasa sa procentom sns glasaca u sapcu i nisu
Sad kad dodje Ujka Dzo bice ili priznajte ili evroazijska unija
KA
RA
NJE
https://twitter.com/MichaelCoudrey/status/1324018512055083008?s=20
Mister Vuchich, will you take those panties off
Bice par protesta, al ne preterano, jer je desnica navikla da bude u ilegali.
I to je to. Bajden predsednik, dok ne capne, cak i da postane senilan preljuto, nece ga menjati. Ionako se niko tu nista ne pita.
u principu bih se i ja sad na nesto ovakvo opkladio u ovom momentu, realno mi je i da odredjeni broj elektora otkaze poslusnost trampu ako ovaj pocne previse da se kurobeca, a oni nadju dovoljno primamljivu ponudu da se prisljamce bajdenu
ali opet, napeto je, ko zna kako ce se sve zavrsiti, licno navijam za gradjanski rat 2.0
https://twitter.com/MichaelCoudrey/status/1324018512055083008?s=20
evo brt upravo sam usao na zvanicni sajt i pise
The State of Wisconsin had 3,684,726 active registered voters on November 1, 2020.
ne moras verovati svakom tvitu