U nedostatku mesta u Vujaklijinom ili kojem drugom rečniku na internetu postoji mnoštvo sajtova, među njima Vukajlija, gde možete da vidite na kakav sve način ljudi vole da razgovaraju na opšte zgražavanje lingvista. Tako da se tamo može videti da ljudi fejsbukuju, fejsbuče, da im je fejs ubagovao. Ili čak poređenje čuvenog prideva „kul”: kul, kulji, najkulji.
Emisija RTS-a "Oko Magazin · 24. Novembar 2009.
verovatno bilo dovoljno dokaza da nije sivo da su zasrali nesto debelo. kolko god da si banana drzava ne isporucujes za bilo sta.
ispusi ga tramp na kraju ipak, steta.
krivo mi sto cu morati gledati evropsku i sjevernoamericku antifu kako likuje.
sta mislite kako se odrazava ovo sad ako Bajden pobedi na situaciju sa kovidom, da l ce malo da prestanu da kenjaju o tome i seju strah ili ce se jos pojacati ta prica, zbog vakcina itd.
jel ja nesto pogresno racunam ili tramp i dalje vodi?
tek treba da stignu valjda glasovi postom u ovim odlucujucim drzavama, a tu je Bajden dosta jaci, tako da ce verovatno obrnuti te drzave gde Tramp ima blagu prednost trenutno
tipa Micigen
aha, ok
a sto su postom glasovi za bajdena, kao trampovi glasaci nepismeni?
Bajdenovi su se usrali korone
bajden upravo vodi u voskonsinu i micigenu i ako njih dobije gotova je trka.
Ali svaki grad je dobio sleepy joe, svako selo trampara
Tramp= Rističević
Kolko tesno jbt. u Mičigenu za 10k glasova vodi smrdlja
I ako izgubi Bajden, jezivo je sto uopste ima ovoliko glasova
Ma gde jezivo, neviđena propaganda zadnjih godinu dana, isforsirani rasni nemiri i namerno (više nego što je neophodno) kanaljenje ekonomije usled pandemije.
tramp dobio, veseli se srpski rode
ako mi je zbog neceg drago sto bajden dobija, to je sto se ovaj nas kladio na trampa, ugovorio sa njim ko zna sta, sad kad mu ode grenel morace opet dupe da daje novoj administraciji xd
Znam, al opet, da su bar nasli nekog Obamu 2.0 pa da imaju ljudi na sta da se pecaju, a ne lika od 170 godina koji ne moze sastaviti recenicu i koji ljubi djecu u usta javno
Bukvalno ne mogu da zamislim da ovakav kandidat uopste postane kandidat u bilo kojoj makar polu-civilizovanoj zemlji
Mislim da nije tu slučaj glasanje za Bajdena kolko glasanje protiv Trampa. Jednostavno su 4 godine zatrpani sa svih strana negativnostima.
Većina jebenih selebritija ga ne podnose. Eno i Mark Hamil, koji mi je gotivna glava, delio pre neki dan glasajte protiv trampa ne mogu više da ga gledam...
Bukvalno ne mogu da zamislim da ovakav kandidat uopste postane kandidat u bilo kojoj makar polu-civilizovanoj zemlji
pa zamisli moc te masinerije onda. kad im to prolazi.
mada, realno gledano, Tramp jeste cirkusant i daje vise nego dovoljno materijala za te propagandne napade na njega.
meni nije jasno kako na primjer u NC stoji na 94% od prije 10h fazon, dok se ovi ostali dodaju konstantno, pogotovo Micigen
Kako amerikanci ne poslusase muju jbt. Igrac malo jaci
kosovac jesi vec promenio sliku u bajdenovu