America got President

1. jedine revolucije i sranja nastaju danas sto ljudi gledaju onog preko puta kako pije starbaks kafu, i jede u meku pa bi i oni. mislim nece da kazu to, kulturne vrednosti, ekonomija kurac palac, al bi i oni.
    onda im pomognu ovi sto kuvaju starbaks i prave burgere. i na kraju im i ne daju to.

2. pobeda bajdena znaci poraz za sve normalne ljude u americi i svetu

3. - Srbi su bukvalno degenerici, ubice beba, kasapini i silovatelji - rekao je Džo Bajden 1998. godine za Si-En-En.

Iste godine je izrekao i čuvenu rečenicu kojom se i danas hvali: "Ja sam tražio da bombardujemo Beograd".

- Sve Srbe treba zatvoriti u koncentracione logore po uzoru na nacističke - jedna je od najodvratniji izjava zlikovca Bajdena, koju je izgovorio 1999. godine.

"Treba da odemo u Beograd i da okupiramo tu zemlju u japansko-nemačkom stilu", izjavio je 1999. godine za MSNBC.

- Nemamo posla sa varvarskim ratom, već sa glasnom i vulgarnom srpskom ekpanzijom i agresijom - jedna je od Bajdenoh prvih kletvi protiv Srbije, koju je izgovorio 1993. godine za NPR.

4. Vodio bih Kejli Mekenani na cizkejk a posle jedno senzualno vodjenje ljubavi u trajanju od 14 sekundi a posle bi gledali kompilaciju senilnosti Bajdena

4

More

Years

5. vodio bih je na jedno dobro PLUNDEROVANJE

6. ustvari mozda i jeste vreme za apokalipsu kad srbi, na sajtu vukajlija, u 2020. komentarisu i navijaju za americke izbore :)

7. ustvari mozda i jeste vreme za apokalipsu kad ceo svet navija za nekog tamo grka na olimpijskim igrama
    -tracanski rob, 350. pre hrista

8. ne eru, to je kao da navijas za bolta :)

ovo bi vide bilo "kad tracani raspravljaju o rimskom senatu"

9. ceo svet raspravlja ne samo srbi jbg, rusija kina i amerika kao deca predsednike smo birali

10. dobra zabava to jeste.

11. Pobeda, Trampu, šlog Bajdenu, propast Demokratskoj partiji (USA).

12. jebote kakva godina ova 2020, mora da bude neko finale za novu godinu

13. Kako se zove majka Kamale Haris

MAMALA HARIS

14. Msm ne može propas demokratama u Srbiji jer su već propali.
    LOL skeč, al moro sam da se ogradim

Rekli o sajtu

Osim velikih istorijskih i nacionalnih zabluda, podložni smo i onim „sitnijim”, ali koje nam određuju svakodnevicu. „Ne valja da se sedi na kućnom pragu, posebno kad grmi”, „Hleb od 500 grama je opšteprihvaćen pod nazivom kilo hleba”, „Ne valja da se zviždi u kući, to privlači miševe”, „Ne valja da se otvara kišobran u kući”, „Žvakanje žvaka može da deformiše vilicu”, „Ma koliko vruće i zagušljivo bilo, ne otvarati prozor, ubiće promaja”, navode na popularnom internet portalu „Vukajlija” niz sujeverja i zabluda našeg naroda.

Politika · 31. Januar 2011.