America got President

1. Tramp ce bopediti videces

2. evo ako bajdena kao najstarijeg predsednika ikad izaberu ja garantujem da nece citave 4 godine izgurati po cenu nedolaska zauvek na sajt

3. Desilo se nemoguće! Amerika je izabrala predsednika kojeg Wall Street ne voli, koga banke ne vole, koga sistem ne voli, koga čak ne podržava veliki deo sopstvene partije! Uz malo srece Amerika i Rusija doći će do dogovora, što je za Srbiju svakako dobro. Svaka konfrontacija izmedju Amerike i Rusije po nas je štetna.
    (Dr Aleks, 9. novembar 2016 06:27) # Link komentara
    Preporučujem (+2130)Ne preporučujem (-100)

4. хахахха тема о изборима у мурица

5. Ja bih mnogo voleo da dobije Tramp da gledam kompilacije nervnih slomova levicara, inace ono jebe mi se ko ce da dobije, da je iko drugi kandidat umesto Trampa ne bi me ni zanimalo

6. Pa Tramp nije počeo ni jedan novi rat, ako je samo zbog toga najbolji je američki predsednik u zadnjih 30 godina. (malo se mrčkao po Siriji, ali to je za njihove standarde blago)
    Ako pospani Džo i ne napravi neko novo sranje, Kamala sigurno oće, Pitanje je samo da li Sirija, Iran ili S. Koreja.

7. Neko napisoa oće da povuče trupe iz Nemačke. LOL pa šta je tu loše? koj će kurac Muerikanci tamo, dobili su taj rat pre 80 godina. Od koga ih čuvaju? Poljske?

8. Tramp nije počeo ni jedan novi rat, ako je samo zbog toga najbolji je američki predsednik u zadnjih 30 godina

Plus je prije ovog sviranja kurcu sa lokdaunima i sl, stopa nezaposlenosti u Americi bila najniza u poslednjih 50-60 godina, i jebem bas u usta narod koji ima sta da se razmislja izmedju toga i dementne pedofilcine koja izgleda kao da ne bi mogla cuvati ni dve ovce nacrtane

Libtardi su rak ljudskog drustva

9. nemacka je toliko kakovana zemlja da im treba americka vojska da ih odbrani od drugih

10. Let's take a moment to appreciate cinjenicu da u Srbiji ne postoji ljevica

11. Nijedan imperijalisticki rat nije zapocet.

12. plunderovanje
    ipak se nismo kao deca igrali

13. fufufu ja sam slaboumnik od cirka 40 godina koji usiljeno pratim americke izbore da bih jos isforsiranije paradirao cinjenicom da praznim jaja na liberalne suze i slomove jer sam vido negde da to tako treba
    haha pojedite muda od muke trigerovani liberali idemo trumppp bre, nemam dve krstene misli u mozgu

14. Ne znam ni ko si ti uopste, al napusis mi se kurca u svakom slucaju

15. svako po dva mandata, that's the rule

16. Aj bre kad vas vidim šta pišete samo mi dojadi da čitam al aj neću vas terati u kurac napisaću samo da je Tramp pobedio još od prvog Q posta over and out

17. Triforce ako ne pobedi, hoces li prestati da verujes u QANON?

Rekli o sajtu

U subotu, 27. novembra 2010. u Klubu studenata tehnike biće održana smotra sadržaja popularnog šaljivog sajta. Vukajlija je mesto gde se Internet zajednica okuplja kako bi na duhovit i originalan način definisala reči i izraze, sleng termine, našu svakodnevnicu i aktuelne događaje, po paroli - „Ovde možete da definišete sve ono što ste oduvek želeli, a nije imao ko da vas pita”.

Mondo · 25. Novembar 2010.