America got President

1. Evo ja cu kad nije niko ispratio muju, napusis se kurca kandidar majmuncino i otpisaj ako te ne zanimaju liberalne suze i usa izbori

2. nemacka je toliko kakovana zemlja da im treba americka vojska da ih odbrani od drugih

zli jezici ce reci da je bolje tako

3. Jeste culi ovo imaju ludu psihijatricu koja je zaduzena da pljuje Trampa da je lud po CNN fake newsu

4. cini se da florida ide bajdenu (oko 50% prebrojano), sto otprilike znaci da ga tramp ispusio na izborima :)
    zajebasmo se sa procenom

5. bukvalno je fora sa ovim i svim americkim izborima, ko osvoji floridu, osvaja izbore

6. Sad vidim kanje west jebote wtf

7. polako, celte, ovo je mjurika, entertejnment bro, ako nema bar malo drame, jebes izbore

ko zna koje su kauntije prebrojali i kad ce biti rezultati glasanja postom i ko zna kako ce se glasati u drugim drzavama

8. ne bi me cudilo mnogo da tramp dobije floridu za tipa 2k glasova, iskreno

9. Ovo pristizanje glasova po drzavama me podseca na izbore u sapcu kad bombas javlja rezuktate po mesnim zajednicama hahaha kolko jak gas bio

10. florida je na 50% prebrojanih svih, bajden vodi. doduse poprilicno tesno.
    ima i ostale drzave al ovo ti je reper. ne postoje izbori gde florida nije glasala za pobednika jebem li ga koliko, 100 god.

11. Imate na guglu kao kauntije na onoj mapi, bajden uzima sve gradove ofc

12. florida je na 50% prebrojanih svih, bajden vodi. doduse poprilicno tesno.
    ima i ostale drzave al ovo ti je reper. ne postoje izbori gde florida nije glasala za pobednika jebem li ga koliko, 100 god.

pa bas zato ce rezultati iz floride pristizati celu noc, iako je na istoku, i drzati narod u neizvesnosti

zar nista nisi naucio iz nba play off serija jebemu

13. bogami ovo ja sto vidim daleko od toga da je florida resena, vodi bajden tipa 1,5% na manje od 60% prebrojanih glasova

14. Uzece tramp floridu, ostala samo selendra izgleda

15. pa to i ja gledam sad bas, brojanje jos nije ni pocelo u tim selendrama na severu floride

16. ja more, ima tu taman da nadoknadi ovih 100k glasova manjka.
    svidja mi se ovo izvestavanje, zanimljivo da se gleda, sto kazes ko nfl finale :)

edit: superbol

17. meni samo nije jasno sto ovako daju rezultate na kasicicu i sto ce trajati celu noc, zar je moguce da nemaju razradjen sistem da to brzo prebroje

aj kapiram za vece drzave poput floride, al za ove drzave sto imaju manje stanovnika od srbije mi stvarno nije jasno

Rekli o sajtu

U busu se devojka svadja preko fona da se ne kaze Vukajlija nego Vujaklija za recnik... ocaj na njenom licu kad je shvatila da ne moze objasniti

Mokoš · 11. Maj 2011.