Da ne bi ova tema otisla u picku materinu ja sam izmenila kompletni post!
Drago mi je da se zezate i zezajte se i dalje!:D
I naslov ove teme dovoljan je za sprdnju!
:D:D:D:D:D:D:D
A predhodni post je bio ovaj ali vise ne vazi i takodje je bio za zezanje!Ovo je tema gde ce svi clanovi slati svoje slike ko zeli. Treba se prijaviti minimum 10 clanova,a maximum 15.Prijave pocinju danas i traju do utorka u 19h
Znaci od 10 do 15 dama i isti broj gospode.
Nema kategorija po godinama!
Glasanje pocinje u utorak u 19h.
Proglasenje pobednika ce biti u subotu u 20hZar vi mislite da bi ja stvarno vas terala da saljete slike!?
Boze moj!:D:D:D:D
Jedino ako neko bas oce!:D
Ja sam mislio 'vako, dok sam juce razglabao so 2panom uz pivo i pindzur:
Miss Bikini Vukajlija '08
Svako da izglasa 5 naj-riba sa Vuke. Miss-Bikini je samo marketinski potez, inace nema veze sa banalnoscu fizicke forme. U obzir se uzima lik (i delo) zenske osobe, (ili onih koji se tako osecaju / predstavljaju). Ako vam se svidi ideja, moze da se napravi i takmicenje za Mister Universe Vukajlija '08, a moze i da ima neko ime malo vise u duhu maternjeg nam jezika, recimo Najimucniji Gazda '08 ili sta ja znam, misam pametan.
Dakle, 5 glasova za 5 zena. Ne sme da se ponavlja, (osim ako niste ja).Moj glas:
1. gzm
2. gzm
3. gzm
4. iva98
5. dlz
Hmmm, ja bih malko prosirio svoj spisak, al verovatno ne moze:
1. artemida
2. mocca
3. DLZ
4. leeeleeee, ne mogu da se odlucim, ma sve su mi sad sisate i lepe!
eeee, evo, moja komsika, iva 98
5. shiva
a dodao bih i gresnu, blentavu, gzm, rock i neka mi izvini neka ako sam zaboravio, dodacu naknadno, al eto mojih 5 zvanicnih glasova.
Kad malo bolje razmislim, ma sve ste mi slatke, pametne, itd, itd, cast retkim izuzecima :) Sve vas voli vas tupan...