Po novom izvještaju Ujedinjenih Nacija, Human Development Report 2020, baziranom na podacima iz 2019. Srbija je prvi put uvrštena u kategoriju "Very High Human Development", što je svrstava u razvijene zemlje.
"Vucic uveo srbiju u VISOKORAZVIJENE zemlje po HDI. FOTO VIDEO"
ako si novinar nove:
"HDI: Srbija pretekla Mauricijus na listi ali i dalje slabije razvijena od Omana, Gruzije, Bugarske i Belorusije"
ako si novinar koji pise clanke na koje niko ne klikce:
"Nebitna vest: Srbija se pomerila 3 mesta na besmislenoj HDI listi, ko i ostali u okolini, i presla totalno nasumicnu granicu koja kao postoji da razdvoji razvijene od neratvijenih zemalja."
па искрено је ово добра ствар, не каките. а за ЦГ не знам ко их је зајебао лол, али ево пао је индекс видим, био нам је 0.836 ако се добро сећам што је стварно енормна лаж
3 mesta iza smo iza jebenog Omana, pre neki dan me startovala neka aktivistikinja ovde da me pita dal hocu da doniram evro za neke kapsule sto preciscavaju vodu jer u Omanu ne znam koji procenat stanovnistva nema pristup cistoj pijacoj vodi, daj nemojte me zajebavati.
Po novom izvještaju Ujedinjenih Nacija, Human Development Report 2020, baziranom na podacima iz 2019. Srbija je prvi put uvrštena u kategoriju "Very High Human Development", što je svrstava u razvijene zemlje.
https://en.wikipedia.org/wiki/List_of_countries_by_Human_Development_Index
Dijeli 64. mjesto po razvijenosti sa Kuvajtom.
Prag za very high human development je 0,8 vrijednost indeksa.
Srbija ima 0,806
A Slovenci 22. ispred Italije, Francuske... Hrvati 43.
Crnogorci 48.
Bosna očekivano nije upala, ali joj malo fali 73. mjesto između Šri Lanke i Ukrajine, a skor 0,780
- Can we stop and buy Ejdus?
- We already have Ejdus at home
Ejdus at home:
hahahahha
ako si novinar aloa:
"Vucic uveo srbiju u VISOKORAZVIJENE zemlje po HDI. FOTO VIDEO"
ako si novinar nove:
"HDI: Srbija pretekla Mauricijus na listi ali i dalje slabije razvijena od Omana, Gruzije, Bugarske i Belorusije"
ako si novinar koji pise clanke na koje niko ne klikce:
"Nebitna vest: Srbija se pomerila 3 mesta na besmislenoj HDI listi, ko i ostali u okolini, i presla totalno nasumicnu granicu koja kao postoji da razdvoji razvijene od neratvijenih zemalja."
Свака част Србадијо, заиграјмо. https://www.youtube.com/watch?v=0wHYHMpHmSg&ab_channel=HaxorFox
ZLATNO DOBA JE TU
@celt
a ako si zvezdas?
zvezdas:
https://www.youtube.com/watch?v=43D3GDxcu1k
ovo je sranje zasluzujemo prvo mesto
па искрено је ово добра ствар, не каките. а за ЦГ не знам ко их је зајебао лол, али ево пао је индекс видим, био нам је 0.836 ако се добро сећам што је стварно енормна лаж
3 mesta iza smo iza jebenog Omana, pre neki dan me startovala neka aktivistikinja ovde da me pita dal hocu da doniram evro za neke kapsule sto preciscavaju vodu jer u Omanu ne znam koji procenat stanovnistva nema pristup cistoj pijacoj vodi, daj nemojte me zajebavati.
Srbija-privredni džin na Balkanu!
dobili su to jer su omogucili gej paradu i brnabu lezbu stavili za premijera.
nema to veze sa pravnom drzavom nego sa tim libtard standardima.
Ograničiš ulazak u zemlju Bosancima, Mađarima, Hrvatima i Bugarima, makar i PCR testom, i odmah izleti istraživanje kako si postao razvijena zemlja.
Ahahahaha dooobar
XD
bosanci su mogli ulaziti do danas bez ikakvih testova.
ja sumnjam na makedonce.
šta god da sam u životu bar nisam makedonac