pusi ga ejduse

1. Cmokni ga i u novom danu
    Po jutru se dan poznaje

2. Skodi srpski anegdoti vs mesni

Teska kavga

ma kakvi, to su amebe što ništa ne rade na ovom sajtu osim definicija i ako išta na forumu pišu, to je na jebenoj "predložite definicije za odabir" temi i/ili je/su dupli. šta mi znače? ništa.

on-topic: ejduse, znaš šta ti je činiti.

3. Српски Дел Бој нек га пуши и ако стварно није више ту, а и ако јесте

4. Ne prizivaj ga koji ti kurac

5. Veec danima nema nikog da kaze SAFTAJ GA EJDUSE

? ? ? ? ?
    ?
    ?
    ?
    ?

Moze lok

6. pa šta se desilo. postalo nepoularno reći

USISAJ MI KUVAC EJDUSE

7. valjda zato što si ti počeo indirektno da govoriš PUŠI KURAC EJDUSE, pa su zato svi prestali.

8. bukvalno nikad nisam ejdu napisao nesto tipa SIKĆI KOBAS EJDUSE

9. de nemoj zajebavat, znaš i sam koliko si puta napisao EJDUSE ISIŠI MI KIČMU IZ KURCA tipa, kako te nije sramota napušavati tako kulturnog čoveka?

10. brate koliko ste prajadni bili, ko hijene jbt. nista kreativno da napisete nego cisto vredjanje SAKAJ VIĆGLA EJDARO

11. prestani pisati EJDUSE STIMULIŠI MI GA GRLOM više, dosado dosadna.

12. prejadna spika sa vulgarnim ulicarskim forama, nedostatak argumentovanih stavova . Ok je sto sam prekino lanac napusavanja ejda i sprecio reci tipa NARASTO TI USTIMA EJDUSE i DZVALI PEČURKU EJDARO

13. e to jeste, svaka ti čast što si prekinuo lanac jadnih uvredljivih poruka tipa EJDUSE GUTAJ KARINGTONA, a sad sam to i radiš.

14. Zašto napušavaš Ejda, autore Caro? :(

Misliš da je to tek tako napisati DUĆKAJ GA EJDUSE?

15. u svoje ime mogu samo napisem EJDUSE NEPUSIS MI KARINU

16. Caro, stvarno nije lepo reći tako nešto gospodinu kao što je Ejdus.
    fraze poput EJDUSE UDAVI SE NJIME us krajnje neprimerene...

17. Ajde, sad svi ćutimo a vidimo.

Cara je onaj lik zarobljen u devedesetim, nosi kožnu jaknu i just do it trenerice, ima tetovažu bodljikave žice oko ruke.

Terajte ga svi u kurac, lik je nebitan, forsira neke izrabljene fore sa vukajlije.

Rekli o sajtu

Osim velikih istorijskih i nacionalnih zabluda, podložni smo i onim „sitnijim”, ali koje nam određuju svakodnevicu. „Ne valja da se sedi na kućnom pragu, posebno kad grmi”, „Hleb od 500 grama je opšteprihvaćen pod nazivom kilo hleba”, „Ne valja da se zviždi u kući, to privlači miševe”, „Ne valja da se otvara kišobran u kući”, „Žvakanje žvaka može da deformiše vilicu”, „Ma koliko vruće i zagušljivo bilo, ne otvarati prozor, ubiće promaja”, navode na popularnom internet portalu „Vukajlija” niz sujeverja i zabluda našeg naroda.

Politika · 31. Januar 2011.