Prijava

Ne znam da li ćete ovo što ću napisati razuveriti u ideji da će samoubistvo nekako rešiti tvoje probleme ili te bar osloboditi bola. Ali, u svakom slučaju NEMOJ TO URADITI.

Ne znam koji je povod za tvoje takvo razmišljanje, ali svakako sa nekim treba o tome ozbiljno da popričaš.

Volter je rekao: „Čovek koji se u naletu melanholije ubije danas, on bi bio želeo da živi da je sačekao još jednu nedelju.“

Tako da najbolje razmisli o problemima koji te muče i vukajlija.com nije sajt na kojem ćeš naći osobe sa kojima možeš ozbiljno popričati o temi koja te muči.

Još jedan zanimljiv citat nekog autora sa vukajlije je da "živimo između dva beskonačno dugačka perioda nepostojanja u beskonačno kratkom periodu postojanja". Zašto sebi okončati život na takav način?

Takođe, rekao si da imaš suprugu, verovatno i decu. Treba da budeš srećan zbog toga i da se raduješ, a ne da njih rastužiš, koji će sigurno biti jako tužni ako to uradiš.

Ako se ubiješ nikad nećeš moći da osetiš olakšanje i to nije rešenje.

A da prvo opljackas banku? Ako ti uspe, mozda vise neces zeleti da se ubijes i mozes da putujes da uzivas. Ako te uhapse, svejedno si hteo da se roknes.

Mada, ja isto mislim sa samoubistvo nije resenje, jer zamisli ako reinkranacija stvarno postoji i onda se vratis i sve ispocetka. Uzaaaas. Bolje zavrsi ovo sto si zapoceo, pa ides u naredni krug.

Mada, ja isto mislim sa samoubistvo nije resenje, jer zamisli ako reinkranacija stvarno postoji i onda se vratis i sve ispocetka. Uzaaaas. Bolje zavrsi ovo sto si zapoceo, pa ides u naredni krug.

Iliiii, ako postane musliman i pogine u toku džihada, ide u raj kao mučenik i sleduje mu 72 device. :)

Ma ti misliš da on voli svoju ženu HA! pa da je zdrav u glavi i da ima dostojanstva ne bi nikad pisao ovo ali cenim da neće to uraditi njemu ustvari treba da ga mi podojimo našim falusima i da mu zapretimo da ćemo sve to što je pisao obelodaniti celoj njegovoj familiji, a nemoj da misliš Zapere ni jednog trenutka da se neće saznati ko si ako se rokneš ima da vatamo jebenog Ćiću ako treba da nam kaže ko je brojač stolica jesi čuo bre i napuši se kurcem i ti i Bergas

Kakav voz, tu nema nazad.

Daj sebi neku šansu, tipa odeš u arenu da brojiš stolice, par rokneš se, nepar odustaješ. Plus ćeš do 20 hiljada imati vremena da razmisliš.

Možda se zajebava a možda je i ozbiljan. Mislim najverovatnije se zajebava. Al' opet neću da ispadne da sam mu npr. reko da se obesi i on to stvarno uradi...

Kakav voz, fuj. Telo u delovima i jos masinovodja da ima kosmare do kraja zivota, nije zasluzio covek.

hteo sam napisati ruminacije nzm sto pise onako

пазите шта пишете шпијунажа је у току, могу вас оптужити са сајбербулинг аутора:
Tywin Lannister, Spiral out, Rogan za sirotinju, Jep Gambardella, Jordan Schlansky, ПИНА МАЛКО, Lalo Salamanca, Kevin iz Office-a, Young Jamie, Запата, Еjdus, Lamar..

Imaš i suicide by cop. Kod nas verovatno nije toliko efikasan metod kao u SAD npr, al kreneš na pandura nožem pa vidiš šta se desi, probaš jbg, nemaš šta da izgubiš.

Svesno se zarazi koronom i navijaj da odapneš na resporatoru

Nijedan način ne valja, zato se strpi malo, svakako ćeš umrijeti.
Kratak je život. Prekratak. Zamisli kažu ti da imaš rak? Jel bi ti bilo drago? Bi kurac...
Javio bi ti se instikt borbe i želja za preživljavanjem. Probaj se prebaciti na taj majndset.
Ako imaš stvarno take misli, a ne da zezaš raju na Vukajliji... pokušaj naći neki hotlajn za sprečavanje samoubistava... ti ljudi znaju šta rade... ono, mogu zaista pomoći.

više može pomoći onaj drugi hotlajn u tom slučaju.

Neće da se ubije, lekar je zna telo bolje od sviju ovde i nema smisla da pita tako nešto, naročito ne priučene vikipedia nadrilekare tipa melkijades

To je kao kad bi Ronaldo pitao Kaludjerovića za savete o driblanju, ne ide

Ja bih se lično obesio da sam u situaciji da biram, visoki pad, ako se obezglavim usput nije neka šteta, svakako bolje od laganog davljenja podno vodokotlića a la Ian Kurtis

Pojedi 10 tepsija sa burekom za poćetak. Posle samo po tri. Nstavi tako dok ne postaneš pola-burek, pola-čovekburek.