EVROPSKO PRVENSTVO U KOŠARCI 2022

1. Još je rano da se prave krugovi i kalkulacije, mislim da sa dve pobede protiv britanije i makar pobedom protiv turaka kući, jer i njima će igraju neki duduci, možemo da se nadamo prolasku čak i ako nas grci otresu. Bilo bi mnogo do jaja da letonci pobede svaku do kraja i tako nam raščiste put.

2. Letonci ne mogu sve da pobede lol, bitnije nam je da belgija gubi

3. Što da ne, grci i turci će protiv njih bez najboljih igrača, a letonci uvek isti kurac, kaubojski rokaj trice ko god da igra. Najbolje da se uzdamo u sebe i svoje pobede al biće to jako kilavo sig.

4. Моћи ћемо један пораз да приуштимо јер неће Белгијанци све да добијају до краја, а испред Турака смо већ сад, ал' што да не идемо до другог места и добијемо све до краја, јес' да је исти курац био први или трећи, ал' оно....

5. Не знам шта се дешава са Евролигом јебено, ако Бодирога то преузме деф сигурно ће се и паузе подударати са ФИБА прозорима, што нам одговара против УК и Турака....

6. Ali pogrbljeni Kuridža sa dve ubačene trice, podsetio me na Đorđija Čekovskog iz najboljih dana, isti taj vajb kad ga pogledaš nikad ne bi reko da su on i Antetokumpo profesionalni igrači istog sporta.

7. Куриџа савршен микс Рашка Катића и Бирче....

8. ЦСКА не игра Евролигу, имаћемо Милутинова и Давидовца на располагању сасвим сигурно....

9. Ahahah Čekovski, bitan šraf te famozne 2011 uz Ilijevskog i braću Stojanovski.

Kakav glič realnosti, Maćedonija tuče lijetuva naciste u sred Vilnjusa u 1/4 finala EP

10. i sta je sad el idu na svecko

11. Ako pobedimo 3 od naredne 4 tekme, valjda idemo.

12. To stoji u tekstu.

13. "Izlapeli starac kojem Neša Ilić dovikuje da traži tajm-aut". Ovo mi od reči do reči u subotu uveče za Pešića reče kućni prijatelj, povremeni reprezentativac, koji doduše ima razloga da bude kivan na Karija trenutno, ali praćenjem poslednje dve utakmice ne deluje mi da je to daleko od istine.

Ukratko, izgleda da inače reprezentativci nemaju lepe reči za njega, ali da li je Pešić lud, ili genijalan, nekim čudnim odlukama ih dodatno ujedini, izgleda.

14. Da, da, mada on nije očekivao da bude na kraju među 12, ali nije se ni nadao da će biti pozvan na prvo nezvanično okupljanje (pre objavljivanja šireg spiska) da bi mu odmah bilo rečeno "ne vidim tebe u ekipi, decxko". Ali izgleda da je stav o Pešiću među igračima univerzalan.

15. Pitaj Andjusu jel zavrsen Milutinov pa mozes da mi javis na PP.

16. Šta li seru ti što su otpisani sa spiska, pa mora da se skreše spisak kako ne kapirate, zato se i zove ŠIRI spisak. Tebi ako je ispod časti da budeš na širem a ne na užem spisku pa ti nemoj ni da se pojavljuješ, ko te pa jebe. O jebo te kruh, umesto da im bude čast što su uopšte ušli u bilo kakav izbor oni se dure ko da su Džordani lično. Kolko god da je izlapeo i pregažen vremenom, ipak je na funkciji selektora, daj mu bar da SELEKTUJE, kad već ne ume da bude trener i da vodi utakmicu.

17. Baš tako legendo...

On nije ni bio na širem spisku, a svestan je da nije za 12. Mislim, napisao sam to, jbt. Tema i jeste bila da ovaj ne ume da vodi utakmicu, a ni da razgovara sa igračima na normalan način, niko ne kuka što nije u timu. Idu na utakmice, podržavaju...

18. Pitaj za Milutinova

Rekli o sajtu

Bez ikakve pompe, Vukajlija se pojavila tokom ove godine i zabilježila skoro deset hiljada rječi u rječniku žargona koje su definisali sami posjetioci. Uzimajući za ime učestalu grešku u govoru kad ljudi zapravo žele da kažu Vujaklija, stvorena je zajednica stvaraoca slenga srpskog jezika i mjesto na kojem posjetioci treniraju svoju kreativnost. Ovaj kreativni ventil vas samo tako usisa i očas posla možete da izgubite sate vremena čitajući duhovite opaske kojim su definisani brojni izrazi iz popularne kulture i govora. Pozicionirajući se između ozbiljnih sajtova kao što su "Metak" i "Vokabular" na jednoj, i zabavnih "Srbovanje", "Kobaja Grande" na drugoj strani, Vukajlija je dokazala da famozni "user-created content" (sadržaj kreiran od strane korisnika) može sasvim lijepo da zaživi i na ovim prostorima. Ovogodišnja nagrada za najbolji sajt prema izboru Biznisbloga odlazi ovom istinskom Web 2.0 projektu kojem u definicijama nije izmakla ni domaća blogosfera!

Biznisblog · 26. Decembar 2007.