U subotu, 27. novembra 2010. u Klubu studenata tehnike biće održana smotra sadržaja popularnog šaljivog sajta. Vukajlija je mesto gde se Internet zajednica okuplja kako bi na duhovit i originalan način definisala reči i izraze, sleng termine, našu svakodnevnicu i aktuelne događaje, po paroli - „Ovde možete da definišete sve ono što ste oduvek želeli, a nije imao ko da vas pita”.
Mondo · 25. Novembar 2010.
Teško, lepe su pare u Rusiji.
Pogledaš ko je i šta je osvojio Pešić, s kim i gde, na koga sve ne može da računa trenutno i koliko vremena je imao da uigra ekipu, pogledaš opet ko je Andjušić, šta je osvojio i koliki mu je potencijal, sabereš, oduzmeš i to je to. Andjušić jbt.
Ahhaha
U rukama Andjusica Vuka svaka puska bice ubojita
Nevolja je sa ovim kvalifikacijama to što igrači (sem što su povredjeni) malo vremena provode zajedno. Splasnulo je sve to, ne možeš više da odvedeš igrače na Zlatibor u šumu i držiš ih tamo dve nedelje u izolaciji (imaju internete ako ništa), a mi ne možemo ništa da osvojimo ako nismo baš baš naloženi.
Ne radi se o tome ko je ko, ko je šta postigao pre pola veka, niti o tome dal je širi spisak ili 'inicijalno okupljanje', koji god to kurac značilo, radi se o tome da ako si dobio poziv u bilo kakvoj formi vezan za reprezentativni dres, odazovi se i ceni to što si uopšte u razmatranju, kraj priče. Ne pričam samo o Anđušiću, nego i o reakciji dela pučanstva na odstranjivanje Teodosića.
+ što ne možeš više da im ispiraš mozak, galamiš i lupaš šljage, mislim možeš tipa Davidovcu i Jaramazu, ali ne i ovima što su otperjali u NBA. Te Duško Vujošević fore prolaze dok moraš da grizeš kako bi se dokazao i skrenuo na sebe pažnju. Ne znam, teško da ćemo napraviti nekakve podvige na evropskom i svetskom. Nema što bi ljudi rekli hemije, strasti, muda - sve je to jako usiljeno, Jokić nije vodja, Micić takodje, nemaju neki naročit autoritet. Kari takodje. Gledam sinoć protiv Seldžuka, jedva da se neko usudi da krene u prodor - motaj loptu uokolo dok neko ne ostane u iole izglednoj poziciji za šut. Radujem se takmičenjima naravno, ali nemam nikakva očekivanja bukvalno.
Najžalije mi je, dodaću, to što je Micov odsustvovao iz reprezentacije zbog onih nekih nesporazuma za koje ni danas ne znam šta se tačno dogadjalo, jer je igračina i po i mnogo sam ga cenio.
Dusko Vujosevic ko JK Simmons u Whiplashu.
Pravi sensei
Dusko davi ljude nema zezanja
Pa kaze
Zdravo tvoja glava na ramena,
Ti ces drugi poziv u repku dobiti
Haha dobar dobar
Za sada dobro stojimo. Mada nam treba jači protivnik da okusimo težinu eliminacione faze. To je neko moje mišljenje.
Ако је Мишков играч, за Милутинова могу и ја да проверим, ал' мислим да није, а и не верујем да ће долазити од како је са Лесором продужен уговор....
Сере Анђушић солидно, ал' јбг, отпаде баш одмах у старту тако да оно....
Diper = miškova ćerka confirmed
Kakav jači protivnik, upravo smo dobili dva najjača protivnika u našoj kvalifikacionoj grupi u njihovim punim sastavima? Šta to govorite gospodine?
Gospodine nekrofile.
Ukratko, izgleda da inače reprezentativci nemaju lepe reči za njega, ali da li je Pešić lud, ili genijalan, nekim čudnim odlukama ih dodatno ujedini, izgleda.
to je sasvim ok, kad svi vole trenera on po pravilu nije dobar da napravi rezultate. isto vazi i za bilo kog ko vodi neki tim ljudi. ako ulazes energiju i trudis se da svi budu srecni, sve to lepo, ali ces kurac napravis nesto.
u sportu bitno.
i po drugom pravilu, uglavnom ti sto ih svi postuju i svi su srecni, idu opasno na kurac onima u timu koji su najbolji. pri cemu ne mogu da kazu to, jer kako sad da jedes govna kad smo svi veseli i razdragani.
takodje pogubno za sport.
ono sto je mnogo bitnije od licnog autoriteta trenera je da napravi jasnu hijerarhiju u timu. da se tacno zna ko radi a ko pomaze, ko sme da kenja kome, i slicno. ako to ne uradis bolje bi ti bilo da si odlican diktator, a srecno ti bilo kad dovedes nba igrace koji su dovoljno "zvezde" da ih boli kurac da se sad povinuju nekom vujosevicu ili tako nesto.
ako si na dnu toga, nije lepo, a najgore je onima koji misle da su bitniji na toj lestvici.
prvog ko iskoci bas puno iz hijerarhije saljes kuci, kolko god da je dobar.
ovo nema veze sa sportom i pesic zna to. ono pa, sta je drugo bitno od selektora, da im prica "aj sad napadaj, sad se branite jace". to i prosecan vukajlijas zna.