EVROPSKO PRVENSTVO U KOŠARCI 2022

1. *Matiju Nbabomba

2. Nesporstki faul Drobnjaka. Izbio mu je Karamfilov loptu nakon čega ga je Drobnjak zahvatio levom rukom oko vrata. Odluka sudija je nesporstki faul.

autor Karamfilov

3. Ргнуо на литванију кад је било -5.

4. I ne serite za ovo za Adetokunba, nije grčka krv ono što mu teče venama, na jebeni user su grci dobili generacijskog atletu u svojim redovima, atletu kog nikad ne bi dobili da rendom crnja nije rešio da se množi baš tu u grčkoj. Boleo bi me baš kurac da je rendom vezara kao Skorcijanitis, ali kad je već broken imba op čit igrač onda imamo pravo da plačemo i ukazujemo na tehnikaliju.

5. Pa sta? Jel smo poceli genecki sad da dokazujemo ko sme za koga da igra.

Priznaj brate, krivo mi sto se grci kurce. Jeste, tamo rodjen, jeste, tamo ga trenirali, tamo odraso i naucio kosarku, ali… ali… krivo mi.

6. Nisam reko da nije, zato i piše da plačem. Misliš da bi me boleo kurac što su Stefan Peno ili Rišairo Živković čokoladni da su S tier sportisti? Ne bi, i uživao bih da gledam kako rendom ustaše plaču ALI ALI CRNAC JE NJAAAA

7. Bo Mekejleb igra za Makedoniju.

8. Podrzavam celta ovde, kakve krvi jebene drzava je socijalni konstrukt, iscitaj o birth turizmu po USA zbog birth citizenshipa ali ko te pita na kraju jesil neki chicanos, ti si rodjen u americi naš si i izvoli igraj za nas cao zdravo

9. Država jeste socijalni konstrukt, rasa i nasleđe nisu.

10. Pa sta predlazes onda, da se crnci iz nba vrate u afriku a da za usa igraju indijanci iz plemena sioux ?

11. Nego sta su nego socijalni konstrukt? Mislis da kerovi prave razliku izmedju rasne dzukele i prekoplotasa? Kao brate buldoze, nemoj da blejis sa onim dodzom on je iz Nisa?

12. U savršenom svetu bi bilo tako, ali ovaj svet nije savršen. Ne predlažem ja ništa, samo žalim što se Adetokunbov ćale jebao s njegovom majkom u grčkoj a ne tipa petstotinak kilometara severnije.

13. Understandable. Have a great day.

14. Rodio se Konstantin Veliki tu na tim koordinatama. A on je mnogo veći od Janisa složićeš se.

15. Ne znam bate dal je veći, Janis 2.11 visok

16. Konstantin je bio zver veča od Šakila. Zvali su ga Beast from Nis. Kucao ko lud.

Rekli o sajtu

U subotu, 27. novembra 2010. u Klubu studenata tehnike biće održana smotra sadržaja popularnog šaljivog sajta. Vukajlija je mesto gde se Internet zajednica okuplja kako bi na duhovit i originalan način definisala reči i izraze, sleng termine, našu svakodnevnicu i aktuelne događaje, po paroli - „Ovde možete da definišete sve ono što ste oduvek želeli, a nije imao ko da vas pita”.

Mondo · 25. Novembar 2010.