EVROPSKO PRVENSTVO U KOŠARCI 2022

1. zajebite, adedentokumpi su odrasli u atini do svoje 20te god, sa ostalim djanisima i kostasima ih popovi ucili po skolama jer grcka. ne mogu vise da budu grci. sumnjam da je ikad u zivotu bio u nigeriji.

zakopaj u sebe i vidi da je to cista ljubomora, i probaj da isteras to iz sebe, i uci druge da isteraju da ne budemo idiotska "srbska" nacija koja je vekovima terala ljude koji oce da budu srbi jer jebem li ga, imaju krive noseve, navijaju za zvezdu, veruju u jednu bajku umesto u drugu, jer mi mnogo verujemo u trecu i slicno.

2. Adetokumbo je greek kao giros i mitos na vreo dan u Stavrosu.

Dorsi baš i nije.

Mi i Zeleni Nacisti... jedino mi nikad stranca.

Ja to poštujem iskr... ali nikad ne bih odbio jednog Pantera, ovoj ekipi fali šuter.

3. Verovatno ukrštamo s Ukrajinom i to će biti lagano, al posle qf Francuska i tu je kraj. Što je i neki realni domet ove ekipe. Za sada više su pokazali Grci, Slovenci, Nemci i Španci. Francuska se budi, Zeleni Nacisti će se vratiti, za njih ne brinem. Qf je neki max ko god nam bude došao. A ako u top 16 naletimo na biiiilo kog osim Ukrofašista, to je isto kraj.

4. Nisi bas optimista LOL

5. Ајде овај што је рођен тамо и хардкор наложен на Грчку и може да се прогледа кроз прсте али довођење странаца из пичке материне да нас шатро представљају је свирање курцу. Чему служи репрезентација онда ако немамо никакав национални понос? Је л' би довели странца да вам јебе жену ако то ради боље од вас? Нема везе што је странац, битни су резулатати, жена насмејана и ручак на време.

6. Čekaj, bukvalno sve evropske repke. Bukvalno sve. Su u nekom trenutku imale ili sad imaju stranca/crnca u ekipi, na poziciji gde su najtanji. Samo se mi pravimo pametni. A zlato ga nema 20 godine. I još 20 ga neće bude.

Čak je i Drim Tim 2 doveo Olajdžuvona 1996 i Tima Dankana 2000 i neke, i ako nijedan ni drugi nisu rodjeni u USA. Come on...

7. Ženska srpska basket repka: aight imma bring two american gals.

Rezultat: dva zlata, bronza na olimpijadi, jos neka srebra i bronze za 10 godina, u sportu gde pre 2013 nismo postojali.

8. Па ајде све онда странце да доведемо, нек остане само Јокић који је објективно међу најбољима на свету. И нек освоје то злато, само биће питање после ко је то освојио.

9. Pa niko ne dovodi po 5 stranaca, imaju meru svi donekle lolo. Dovedes tamo gde škripi, dovedeš jednog. Siguran sam da postoji i neka zakonska regulativa.

Bogdan ovde fali da bi zlato bilo manje vise sigurno. Posto je on povredjen mi se zadovoljavamo Nedovicima, Dobricima i ostalim poluproizvodima, umesto da dovedes krstenog šutera.

E pa when keepin' it real goes wrong, što bi reko Dejv Šapel, imaš ispadanje u top 16 ili qf, što će se, na žalost desiti. Pričamo kroz 10ak dana...

10. Uostalom, to ce se jednom desiti, i neminovno je da se desi, mala smo zemlja sa nepostojecom kosarskaskom infrastrukturom, novi igraci i treneri se ne proizvode. Mladje selekcije nisu donele ni bronzu 5 godina unazad. Seniori propustili OI 2020, propustice SP 2023, samim tim i OI 2024, debakl na ovom prvenstvu... neminovno ce biti da se dovede stranac. I rezultati ce se vratiti, jer nama bukvalno fali uvek taj jedan kršten igrač za dobar rezultat.

Samo mi je krivo sto smo izgubili 20 i kusur godina zbog nekog inata.

11. Па што да га меримо, ако се водимо логиком да је ефикасност приоритет што не би сваки инфериорни играч био замењен?

E pa when keepin' it real goes wrong, što bi reko Dejv Šapel, imaš ispadanje u top 16 ili qf, što će se, na žalost desiti. Pričamo kroz 10ak dana...

Мени је драже да испаднемо 100 пута и освојимо евентуално једном с којекаквим Добричићима него да 100 пута освоји неко уместо нас. Али добро, кога боли курац на крају крајева шта ја причам, видим и ја да је то мултикулти срање актуелни тренд и да ће се десити пре или касније и већина ће да славе као своју победу.

12. Pa čekaj, što ne bi slavili. Ja sam slavio ova ženska zlata, doduse nisam slavio, vise mi je bio merak, al ne zbog amerikanki u timu, nego zato sto je u pitanju žEnSkA kOšArkA.

I nije to multi-kulti sjw trend lolo, ljudi vole rezultat jednostavno. Onaj gruzin nam je doneo medalju na oi u rvanju. Sve se racuna i pise.

13. ovom logikom, sto navijate za klubove koji su najmanje 50% stranci?

14. Ја не навијам лоло

15. Nisam ni ja za strance, ali evo da imamo nekog novosadskog crnca Matiju Marića koji dobro baca loptu, da li bi bilo ok da on igra za repku lestate

16. Јебем ли га, ако је баш неко ко потиче одавде и још боље има и претке који су одавде онда мислим исто што сам рекао и за Адетукомба.

Rekli o sajtu

Definiše se sve i svašta. Tako se mogu pročitati definicije baksuza, alapače, čitulje, smrti, rezervoara za smeh, kolateralne štete, Živojinović Velimira, zvanog Bate, dnevne svetlosti, gospođe džem!, Brus Lija… „Je l’ ti puši ćale?”, „Je l’ mogu u WC?”, „Chuck Norrisisati” i još mnogo toga može se naći na ovoj internet stranici. Zato ne iznenađuje što se mnogi kad jednom dođu, ponovo vraćaju na nju. Neki čak postaju i zavisnici, pa traže od moderatora da ih banuju, poput jednog studenta koji je zahtevao da mu zabrane pristup na nedelju, dve dana da bi mogao da uči.

Status Magazin · April 2009.