Prijava

Odavno mi ide na kurac sve sto se tice fudbala, mislim da je negde 2016. ugasena zadnja baklja nekog dobrog fudbala, gde su bili nosioci Ronaldo i Bejl u Realu, Roben i Riberi u Bajernu, borbeni Atletiko Madrid, Juventus onaj gotivini sa otpisanim Tevezom, Pirlom, novorodjenim Moratom itd, Liga Sampiona koja je bila gledljiva. I ludi Lester.

Prolongirala se sahrana fudbala sve do Svetskog 2018. nakon cega po meni sve odlazi u kurac. Posle si samo mogao da gledas propast. Ronaldo napusta Real, Mesi se pickara sa Barselonom, Bejl bataljuje fudbal, gledas kako smrdljivi Liverpul uzima Ligu Sampiona i Premijer Ligu, odjednom je 80% igraca tamnoputo, odjednom se kleci za crnce i nose zastave za pedere, nastupa korona, uvodi se var tehnologija. Nemas vise ni sta ni koga da gledas.

Vrhunac fudbala po meni licno je 2007-08 i malo pre i posle toga, gde si imao mocni Milan, mocni Junajted, Ronaldinja Rikelmea Zidana i dalje, mnoge prave 10ke i madjionicare fudbala, malo posle boom Mesija Bejla i Ronalda, i to vam je to.

Vise me fudbal uopste ne interesuje niti gledam

Vrhunac fudbala izmedju 2 svetska 98-06. Nakon toga kreće, prvo lagani, a sada strmoglavi pad. I sa košarkom je nešto slično. Sport je u kurcu debelom, svi loši potezi se navodno rade zbog gledanosti, a ja u okolini ne znam nikog ko gleda.

Pre bih gledao ligu nacija slovačka-rumunija, neko ludo šibanje likova kojima je stalo, nego barsa-celsi

svakom je vrhunac ono šta je gledao u nekom pubertetskom uzrastu...

Znači tebi Di Stefano i madjarska laka konjica hehe

nisam baš toliko mator

Teško ćemo išta pametno napisati o ovome dok ne zaživi.
Da bi opstalo na duži rok, ti klubovi moraju zadržati kvalitet i zaista ostati iznad ostalih. A to nije lako, jer kad ti je neki plasman zagarantovan, lako se uljuljkati.

Jako će biti bitna nacionalna prvenstva. Biće žestok otpor ako ti klubovi u nacionalnim prvenstvima budu ispod nivoa, a ovamo kao igraju u nekoj superligi.

Videćemo kroz koju godinu kuda to vodi... Ako baš, baš, ta superliga ne izdominira po pitanju kvaliteta, ne bi me čudilo da je ukinu poslije godinu-dvije kao neuspiješan eksperiment.

Citat iz članka na B92:
"Svoj glas protiv Superlige podigle su legende Mančester junajteda ser Aleks Ferguson i Geri Nevil, kao i vodeći ljudi dve evropske velesile Velike Britanije (premijer Boris Džonson) i Francuske (predsednik Emanuel Makron). "

Nije baš često da se političari petljaju u sport, pogotovo na Zapadu.

Ma kurac, ajde budite realni sad, sta ti imas danas od igraca, ko da bude klincima idol? Haland i Mbape, dva genetski modifikovana neandertalca? Nejmar smesan. Ako mi kazete Salah, Lewa i slicno, idu i oni polako nizbrdo.

Dajte mi danas neke dobre usporedbe sa igracima:

Dzerard
Lampard
Drogba
Runi
Zidan
Figo
Ronaldinjo
Xavi
Teri
Sevcenko
Kaka
Rikelme
Ronaldo debeli

druze to sad nema vise jebes mu mater. I dresovi nekako bili nekako lepsi. Kad gledas jbg tad su igraci nekako bili ljudi.

Dva Zvonka, Živković i Varga su jeli sve ove gore sa liste za doručak. A 99% vas ne zna ni ko su.

generacija zbog koje sam zavoleo Partizan. Poezija u pokretu, bili su tipa osmi tim lige

dakle nije za poređenje, danas je sve podređeno rezultatu, pitanje je na šta bi ličili Figo i Zidan u današnjoj PL

Već obeščašćena i obezvređena liga šampiona će tek stvaranjem ovog sranja da postane kerov kurac. U pravu je celt donekle, ko pa jebe mater uefi, i sami su se prodali onog trenutka kad su dopustili da ligu ŠAMPIONA igraju timovi koji nisu šampioni svojih liga, od tada počinje sunovrat. Samo mislim da amerikanizacija nije rešenje. Eee nikad više neće se ponove ti neki osvajači tipa Steaua, Džvedža, PSV, Notingem, Hamburg, Ajax, to je bio pravi fudbal i taj kup su igrali samo ŠAMPIONI. Sve ostalo je kurčina sa ciljem profitiranja.

Ej druže dođe ti Helmut Dukadam i odbrani 4 penala Barseloni u finalu kupa šampiona, pa za takve stvari je i vredelo voleti taj sport, ovo sad je popularity contest, sere mi se od svega.

svaka čast bajernu i dortmundu... ako se osnuje neka regionalna liga slobodno otkopajte mitraljeze svi

inače može li neko da mi objasni u kratkim crtama rascep između FIBE i ULEBa, evroligu i evrokup, meni stvarno ništa nije jasno..

svaka čast bajernu i dortmundu... ako se osnuje neka regionalna liga slobodno otkopajte mitraljeze svi

al hezno to je fora, dosta vise sa fudbalom vecim od zivota i tim da na fudbalskoj utakmici se resavaju nacionalna pitanja i ostali kurci.
brate, zabava ko i svaka druga, poserem se u huligane i svo to identifikovanje sa klubovima i celu tu pricu. detinjasta je. mnogo je novca tu umesano odavno vec da bi moglo da se prica o nekim kurcima ponosno igranje za klub i ostala govna.
ako cemo da se vracamo na to, amaterizuj fudbal ponovo. ili ga svedi po zaradama na odbojku recimo.
al kasno je sad za to, samim tim, ako igraci menjaju klubove kao gace, i uz to zaradjuju nenormalnu kintu, uzmi pa lepo pravi cirkus od toga iskreno, kakvo jebeno vezivanje za neke boje, uefe fife, ratnicke igre i ostale detinjarije. nadjite drugi sport.

sve u svemu, nije lose da se malo razbucaju stvari u svemu tome, mnogo para a zatvoreno drustvo.
poserem se u to gde kokeza i terzic i ko je vec iz partizana, raspolaze ogromnim novcem, a nikom ne polaze racune za to. idite u kurac.

Ne ajde još i draft neka dodaju kad već idu do te mere da nema jebenog ispadanja, pa nek krenu onda timovi koji vide da ne mogu da osvoje aktivno da tenkuju jer im se više isplati da gube nego da pobeđuju. Iskenjam se ja na takvu ligu, gde je tu kompetitivnost, ĐE JE TU IZGARANJE ZA POBJEDU AH

moglo bi i to. a i da klubovi mogu da menjaju grad ako im se dokurci vise tu da igraju. bajern london, sto da ne

Ili Partizan Sabac, da se lepo stave stvari na svoje mesto

“Ali fudbal ce izgubiti dusu”, zajeca on dok suznim ocima gleda zalazak sunca kao da gleda zalazak svoje duse, na palubi svoje jahte.

gubljenje duse = krivo mi sto neko drugi oce da ima ono sto po meni bog reko da meni pripada, samim tim ocigledno radi neko bogohiljenje, tj izgubio dusu majke mu ga bezboznicke samo na pare misli.